Mám být ve 4–5 týdnu těhotenství a Dr. na ultrazvuku nic neviděla

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
6.5.12 16:59

ja nechapu proc chodite k tem doktorum tak brzo :roll: , pak se tady zbytecne nervujete ze mate male hodnoty Hcg. :-O . Ja nasla // na testu 2.5, ovulace byla 22.4 a k doktoru pujdu nejdrive za 3 tydny, driv to podle me nema cenu.
@Evulin ty meris BT? No tak to bys sama mela podle teplot vedet kdy ovulace probehla

• Citovat
  • Upravit
1633
6.5.12 18:03

Ja si zacla merit BT az po ovulaci,proto vim,ze byla urcite driv nez 24.4. to uz byla teplota vyssi,ale ovulaci jsem mohla mi okolo 19 do 23 protoze jsem mela bolesti vajecniku a hlen,takze asi tak…jinak u doktorky jsem byla,protoze me pichalo v podbrisku jinak bych tam nechodila:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1287
6.5.12 19:20

Jasně, většinou se chodí na krev takhle brzy proto,že už třeba předtím byly nějaké problémy, to chápu.
Jinak je opravdu lepší, když se to nechá chvilku být a počká se až déle. Je to pak určitě jistější ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
6.5.12 19:34

No ale hcg se zvětšuje i před menstruací.
Mě těhu testy taky vyšli a vyšlo mi jich 6 a těhotenství to nebylo a za týden přišla ms. Ale už jsem se těhu dočkala a probýhalo to podobně mě brali krev 3× protože jsem měla málo jednotek hcg, na podruhé se to nezvětšovalo a až an potřetí mi těhu potvrdili a teďka jsem ve 25tt :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1287
6.5.12 19:36

Přesně tak, má pravdu i Karolína. Já jsem taky jednou měla zvýšené hcg před menstruací-protože prý těsně před ní opravdu mohou vycházet pozitivní těhu testy!Potvrdila mi to i doktorka.
Jinak to hcg se samozřejmě zvyšuje u každého různě rychle, takže bych určitě ještě počkala a věřila ;)
Jinak Karolíně moc gratuluji-to je super, že to nakonec vyšlo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
6.5.12 19:42

Děkuju, ale co nám to dalo práce a stresu. A ty testy moc dobré nejsou si myslím. Někdo si těhotenství může i vsugerovat testy budou sílit, bude té ženě zle, bude růst bříško a přitom to je jen vsugerace

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2002
6.5.12 19:46

ja mam uz 2 dny zpozdenou MS, 3 pozitivni TT, ale k doktoru se zatim nechystam, nejdriv na konci mesice. Pokud je neco spatne tak at to radeji odejde s opozdenou MS nez aby do me doktori rvali hormony na udrzeni a pak se treba zjistily VVV

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
825
6.5.12 20:38
a jaké jsi měla hcg?jser, ma tom úplně stejně :| :andel:
@Karolínaa píše:
No ale hcg se zvětšuje i před menstruací.
Mě těhu testy taky vyšli a vyšlo mi jich 6 a těhotenství to nebylo a za týden přišla ms. Ale už jsem se těhu dočkala a probýhalo to podobně mě brali krev 3× protože jsem měla málo jednotek hcg, na podruhé se to nezvětšovalo a až an potřetí mi těhu potvrdili a teďka jsem ve 25tt :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1633
7.5.12 10:46

Ahoj holky, tak mi HCG stouplo ze 48 na 129 za 3 dny, tak nevim na čem se, v laborce mi řekla, že to tedy moc nestouplo za ty dny, tak nevim? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1287
7.5.12 10:52

Evulin

A mluvila jsi s doktorkou? Mně to zase tak málo nepřijde, i když je pravda, že prý se to ty první dny zvyšuje hodně, tak by to možná vyšší být mělo. Ale myslím, že na nějaké závěry je opravdu hrozně brzy.
Můžeš to s někým konzultovat? Být tebou, tak bych určitě ještě počkala. Je tedy spoustu holek, které taky měly ze začátku nízké hcg a teď mají zdravá miminka ;)
Jdeš na nějakou další kontrolu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1633
7.5.12 10:55

Doktorka tam dneska neni, tak až ve středu a asi možná půjdu i na krev, jestli to tedy stoupá a to by mělo být kolem 258, že?nebo co myslíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1287
7.5.12 11:05

Tak počkej do středy a uvidíš..
Jinak tu přesnou hodnotu hcg já nevím, ale myslím, že někde na internetu jsou nějaké tabulky,kde se to dá zjistit. Každopádně, víš alespoň zhruba v jakém tak týdnu bys mohla být? Podle toho se to dá taky trošku odvodit, ale i to může být různé..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1633
7.5.12 11:09

No po ovulaci bych měla být dneska 18 den nebo 14 den, pak už byly teploty vysoké, takže už bylo o ovulaci, takže to znamená tedy 4 tt nebo 4+4 tt jestli se nepletu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1287
7.5.12 11:17

Evulin

Zkus mrknout sem:http://www.naseporodnice.cz/…otenstvi.php
Myslím, že kdybys tedy měla být ve 4tt,tak to jsi normálně v normě!!!Takže bych rozhodně nevěšela hlavu-věř tomu, že vše bude v pořádku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1633
7.5.12 11:29

@luci88 Tohle už jsem viděla několikrát a mě to i psali, že je to v normě, ale když u jiných holek bylo hcg ve 4 tt přes 300 a víc, tak nevim, teď jsem tady četla diskusi, jak je to u dovjčat a u normálního těhu a co obden by to mělo narůstat https://www.emimino.cz/…ankovani/10/?… no nevim, moc optimisticky to nevidím, ale všechno může ještě dobře dopadnout :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí