Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@luci88 já právě myslím, že bych mohla být tak v 3 až 4tt..a tak mám trošku strach, že je ta hodnota nízká, ale zas lepší než nic a můžu doufat, že v pátek už bude jednoou tak velká ![]()
No tak to je super, to neměj strach, jestli seš jen ve 4tt,tak to je ta hodnota naprosto dostačující! Právě že já v té době už měla být tak 6tt,proto mi to bylo divné…Takže neplaš, určitě bude vše v pořádku!!! ![]()
Určitě se v pátek ozvi, jak jsi dopadla.Držím palce!
@luci88 už jsem se lekla
ještě jsem se Tě chtěla zeptat na názor: Jsem pracovně mimo trvalé bydliště, takže to mám do práce přes 300 kilometrů a musím dojíždět každej týden 5 hodin tam a v pátek zas 5 zpátky, což mi vzhledem k tomu, že jsem tento a minulý týden celej prospala, přijde naprosto šílená představa, a taky mám strach, že se může cokoli stát, přecejen je to dálka a velký nervový vypětí.. chtěla jsem se zeptat doktorky, jestli by mě nechala na neschopence, abych něco nepodcenila, ale mám strach, že se na mě bude dívat jako na blázna
mám s tím počkat třeba do nějaké určité doby nebo jí to říct rovnou?
přítel je z toho na neryv a vůbec si nepřeje, abych kamkoli v jiným stavu jezdila
to jsou problémy, co ![]()
gratuluju
ja jdu k doktoru zítra tak doufam že je mimčo v pořadku.
ja dělám servírku jsem v 6 tydnu a doktora jsem se ptala jestli by mi nedal neschopenku.doktor mi jí dal a řekl sestřičce s úsměvem slečna má závratě a točí se jí hlava takže vypsat neschopenku
stačí se ho jenom zeptat a uvidíš dá ti jí ![]()
Určitě souhlasím s tím, abys doktora o neschopenku poprosila! Přesně jak říká kasieihol-řekni si o ní a doktor určitě nebude nic namítat! Záleží přeci na tom, jak se cítíš ty, on to dítě nosit nebude
A jestli to máš takhle náročné, jak jsi psala,tak bych ani nepřemýšlela a prostě mu to řekla.
Já sice práci nijak fyzicky náročnou nemám, sice taky dojíždím,ale mám to půl hodiny cesty.I přesto bych si okamžitě neschopenku vypsat nechala-už jen kvůli těm předešlým zkušenostem. A moje doktorka mi to sama řekla,že by mi ji pak vypsala raději hned ![]()
Ahoj Holky, jak tady píšete o té neschopence, tak bych ji chtěla také , ale nechtěla bych, aby z ní bylo jasné, že jsem těhotná, protože by to takhle v práci každy veděl a já nechci nic zakřiknout. Jsem trochuu pověrčiva.Ale to asi nejde , že? Bobo gratuluji a přeji štěstí!!!
Heli111 řešila jsem to samé co Ty a zašla k doktorce a řekla jí, že mam příznaky chřipky (obvoďačce) a teď mam na neschopence diagnozu chřipka… Bohužel se zjistilo, že mimi nebude a i proto jsem ráda, že to tam takhle. Nikdo nic vědět nebude
Já byla na prvním utz 4+5tt a mimi už mělo 3mm a bylo to vidět už krásně, hcg 1000 jsem ani ještě v tu dobu neměla, doktor mi řekl, že pokud mimí v děloze je, jde vidět něco už při hcg pod 1000 - ale u každé holčiny je to jiné, tak držim pěsti
já měla už jedno mimoděložní (laparoskopii) a jeden samovolný potrat, takže jsem se modlila, aby bylo vše ok, naštěstí bylo do třetice všeho dobrého ![]()
Ginuš dekuji, asi to take tak udelam. To je mi lito, co se stalo. Snazite se opet? My se snažili dlouho, jsem pu druhem umelem oplodneni. Leni: ted jsi v jakem tydnu?
Heli111 nene nesnažíme. Já se dozvěděla včera, že je něco špatně. Takže příští týden do nemocnice a pak za cca 3 měsíce se začnem snažit.
Mě to právě napadlo udělat takhle, mam jeden potrat za sebou a teď tenhle problém. Zdřejmě mimoděložní a nebo už mrtvé mimi v děloze (možná je to cysta). Včera mi brali krev a dnes budu vědět jak je to s HCG.
ahoj holky dnes sem byla u dr a vše je v pořadku srdíčko tluče
jo abych nezapoměla na neschopence vypsane u gynekologa není psáno s čím marodíte na žádné neschopence to neni uvedeno ja trřeba tvrdim v práci že mam problémy se spodkem a nikdo neřekl ani slovo.
![]()
kasiehol:jeee srdíčko tluce, to je supeeer, snad taky takove zpravy uslyším. Na mě dnes neco leze, a ja mam šilenej strach, aby to nemělo nějaký špatný vliv na vývoj. Jsem teprve v 5 tt.
To je fajn, že to na neschopence nepisou,. Jsem rada, že to vím. Díky
heli111:nebuj taky potluče uvidíš
dneska jsem 5+5 a už tluče
prosímtě hlavně mysli pozitivně veškerou svojí naladu přenášíš na mimi takže se usmívej a užívej si těhotenstí
![]()