Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
luci88 píše:
Lepepr, tak jak jsi dopadla na utz? Držím moc pelčky, prošla jsem si tím samým, takže vím, jaký je to pocit nejistoty. Doufám, že vše dopadlo dobře
Ahojky
tak vacek ma 8mm,hcg z 800 mam ted na 4400 ted cekat 14 a doufat ze i miminko se zacne vyvijet ![]()
Tak to je super, gratuluji mooooooc!!!!!!
Určitě bude vše v pořádku, musíš tomu věřit! Hcg krásně roste, tak vše určitě probíhá tak, jak má. Hlavně teď mysli optimisticky
Je to důležité i pro miminko, tak si to říkej. A hezky si to užívej ![]()
luci88 píše:
Tak to je super, gratuluji mooooooc!!!!!!Určitě bude vše v pořádku, musíš tomu věřit! Hcg krásně roste, tak vše určitě probíhá tak, jak má. Hlavně teď mysli optimisticky
Je to důležité i pro miminko, tak si to říkej. A hezky si to užívej
Dekuji
jsem optimista tak doufam ze me ten maly broucek podpori a bude mamince delat jen samou radost svym rustem a vyvinem ![]()
To si piš, že bude!!!
Určitě o sobě dávejte vědět, jak pěkně oba rostete ![]()
luci88 píše:
To si piš, že bude!!!Určitě o sobě dávejte vědět, jak pěkně oba rostete
Ty mas vic optimismu nez ja
urco sem tam pisnu,hlavne 27.3 to budu po ultrazvuku ![]()
Vážně? To má můj brácha akorát narozky-kulatiny-je mu 20
Tak na to určitě nezapomenu a budu na tebe myslet a taky z toho vyplývá, že to bude šťastný den
Moc ti budu držet palečky, uvidíš, že mimísek poroste jako z vody ![]()
Jo a jinak máš pravdu-já jsem nenapravitelná optimistka-mám totiž vystudovanou psychologii, takže přesně vím,co dokáže psychika! Proto ti radím-buď opravdu v pohodě, usmívej se a buď šťastná…a miminko pak bude taky, uvidíš!!!!
Měj se krásně. ![]()
luci88 píše:
Vážně? To má můj brácha akorát narozky-kulatiny-je mu 20Tak na to určitě nezapomenu a budu na tebe myslet a taky z toho vyplývá, že to bude šťastný den
Moc ti budu držet palečky, uvidíš, že mimísek poroste jako z vody
Jo a jinak máš pravdu-já jsem nenapravitelná optimistka-mám totiž vystudovanou psychologii, takže přesně vím,co dokáže psychika! Proto ti radím-buď opravdu v pohodě, usmívej se a buď šťastná…a miminko pak bude taky, uvidíš!!!!
Měj se krásně.
Děkuji.....miluju tyhle fora
budouci maminky se vzajemne podporuji a to mi pomaha verit ze vse bude v poradku
tak na me mysli a mej se moc hezky ![]()
Nemáš vůbec zač děkovat, jednou třeba podpoříš zase ty mě ![]()
Mějte se s mimískem taky moc krásně a určitě se ozvi, budu na vás myslet ![]()
Ahoj, nic bych si s toho nedělala, že nebylo nic vidět, já byla včera u dr. a jsem v 5tt a krom hnízdečka, nabylo vidět nic, další kontrola mě čeká ve středu, a tu už by prý měl být vidět ![]()
luci88 píše:
Nemáš vůbec zač děkovat, jednou třeba podpoříš zase ty mě
Mějte se s mimískem taky moc krásně a určitě se ozvi, budu na vás myslet
Ahojky tak podavam zpravu
v utery jsem byla na UTZ a prckovi uz bije srdicko
tak to já jsem měla jen gestační váček a doktorka mě objednala až na jedenáctý týden. žádné potvrzení, jestli mu bije srdíčko, jestli tam vůbec je. že by třeba řekla, no tak si přijďte za týden a uvidíme. ne . pěkně až za měsíc. prý : no tak těhotenství máte potvrzené a za měsíc. ale průkazku jsem nedostala a za měsíc na 11 týdnu když zapla ultrazvuk, tak nejdřív nekonečná vteřina černý prázdný flek, ve kterém se najednou vyloupl ten můj drobek krásný s hlavičkou, nožičkama a ručičkama. smála jsem se od ucha k uchu. ![]()
Lepepr, moc gratuluji!!!!To je úžasná zpráva, tak vidíš, že vše nakonec bude v nejlepším pořádku
Tak teď už jen popřát pohodové těhotenství a hlavně si to pořádně užívej
Já teď čekám asi tak za pět dní ms, tak uvidíme, jestli přijde, ale zatím žádné těhu příznaky nepociťuji (kromě toho že je mi nádherně a nevím proč), ale nechci to řešit. Uvidíme, co přijde, nebo nepřijde ![]()
luci88 píše:
Lepepr, moc gratuluji!!!!To je úžasná zpráva, tak vidíš, že vše nakonec bude v nejlepším pořádku ; k teď už jen popřát pohodové těhotenství a hlavně si to pořádně užívejJá teď čekám asi tak za pět dní ms, tak uvidíme, jestli přijde, ale zatím žádné těhu příznaky nepociťuji (kromě toho že je mi nádherně a nevím proč), ale nechci to řešit. Uvidíme, co přijde, nebo nepřijde
Dekuju moc,jsem happy ale ty hormony,des
tak to na Tebe budu moc myslet ![]()
To věřím
Díky moc, já si taky připadám nějaká v euforii, ale vůbec nevím proč, asi to bude tím krásným jarním počasím
Každopádně kromě občasného pobolívání v podbřišku a větších prsou, nepociťuji nic
A i tohle může být přicházející ms, takže to opravdu neřeším, nebo tedy aspoň se snažím, i když víš jak to je-když si člověk něco zakáže, tak dělá pak stejně naprostý opak
Ale za chvilku jdu na melírek ke kadeřnici, tak se aspsoň odreaguju a budu chvilku myslet na něco jiného ![]()
Dávej o sobě vědět, jak to zvládáš, taky na tebe(vlastně na vás) budu myslet ![]()
luci88 píše:
To věřímDíky moc, já si taky připadám nějaká v euforii, ale vůbec nevím proč, asi to bude tím krásným jarním počasím
Každopádně kromě občasného pobolívání v podbřišku a větších prsou, nepociťuji nic
A i tohle může být přicházející ms, takže to opravdu neřeším, nebo tedy aspoň se snažím, i když víš jak to je-když si člověk něco zakáže, tak dělá pak stejně naprostý opak
Ale za chvilku jdu na melírek ke kadeřnici, tak se aspsoň odreaguju a budu chvilku myslet na něco jiného
Dávej o sobě vědět, jak to zvládáš, taky na tebe(vlastně na vás) budu myslet
Ja jsem take nemela zadne priznaky jen brisko a prsa
tak budu moc drzet palecky aby ta povora neprisla
jinak 10.4 jdu zase na utz to uz budeme v 10tt tak se moc tesim,i kdyz bije srdicko tak stale se bojim :/