Mám být ve 4–5 týdnu těhotenství a Dr. na ultrazvuku nic neviděla

Napsat příspěvek
Velikost písma:
105
13.3.12 15:13
luci88 píše:
Lepepr, tak jak jsi dopadla na utz? Držím moc pelčky, prošla jsem si tím samým, takže vím, jaký je to pocit nejistoty. Doufám, že vše dopadlo dobře ;)

Ahojky :) tak vacek ma 8mm,hcg z 800 mam ted na 4400 ted cekat 14 a doufat ze i miminko se zacne vyvijet :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1287
13.3.12 15:49

Tak to je super, gratuluji mooooooc!!!!!! :potlesk: Určitě bude vše v pořádku, musíš tomu věřit! Hcg krásně roste, tak vše určitě probíhá tak, jak má. Hlavně teď mysli optimisticky ;) Je to důležité i pro miminko, tak si to říkej. A hezky si to užívej :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
13.3.12 15:56
luci88 píše:
Tak to je super, gratuluji mooooooc!!!!!! :potlesk: Určitě bude vše v pořádku, musíš tomu věřit! Hcg krásně roste, tak vše určitě probíhá tak, jak má. Hlavně teď mysli optimisticky ;) Je to důležité i pro miminko, tak si to říkej. A hezky si to užívej :)

Dekuji :) jsem optimista tak doufam ze me ten maly broucek podpori a bude mamince delat jen samou radost svym rustem a vyvinem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1287
13.3.12 16:08

To si piš, že bude!!! ;) Určitě o sobě dávejte vědět, jak pěkně oba rostete :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
13.3.12 16:12
luci88 píše:
To si piš, že bude!!! ;) Určitě o sobě dávejte vědět, jak pěkně oba rostete :lol:

Ty mas vic optimismu nez ja :D urco sem tam pisnu,hlavne 27.3 to budu po ultrazvuku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1287
13.3.12 19:37

Vážně? To má můj brácha akorát narozky-kulatiny-je mu 20 :mrgreen:Tak na to určitě nezapomenu a budu na tebe myslet a taky z toho vyplývá, že to bude šťastný den :lol: Moc ti budu držet palečky, uvidíš, že mimísek poroste jako z vody ;)
Jo a jinak máš pravdu-já jsem nenapravitelná optimistka-mám totiž vystudovanou psychologii, takže přesně vím,co dokáže psychika! Proto ti radím-buď opravdu v pohodě, usmívej se a buď šťastná…a miminko pak bude taky, uvidíš!!!!
Měj se krásně. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
13.3.12 20:00
luci88 píše:
Vážně? To má můj brácha akorát narozky-kulatiny-je mu 20 :mrgreen:Tak na to určitě nezapomenu a budu na tebe myslet a taky z toho vyplývá, že to bude šťastný den :lol: Moc ti budu držet palečky, uvidíš, že mimísek poroste jako z vody ;)
Jo a jinak máš pravdu-já jsem nenapravitelná optimistka-mám totiž vystudovanou psychologii, takže přesně vím,co dokáže psychika! Proto ti radím-buď opravdu v pohodě, usmívej se a buď šťastná…a miminko pak bude taky, uvidíš!!!!
Měj se krásně. :mavam:

Děkuji.....miluju tyhle fora :-) budouci maminky se vzajemne podporuji a to mi pomaha verit ze vse bude v poradku :-) tak na me mysli a mej se moc hezky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1287
14.3.12 05:58

Nemáš vůbec zač děkovat, jednou třeba podpoříš zase ty mě ;)
Mějte se s mimískem taky moc krásně a určitě se ozvi, budu na vás myslet :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ivana21
22.3.12 09:22

Ahoj, nic bych si s toho nedělala, že nebylo nic vidět, já byla včera u dr. a jsem v 5tt a krom hnízdečka, nabylo vidět nic, další kontrola mě čeká ve středu, a tu už by prý měl být vidět :)

• Citovat
  • Upravit
105
22.3.12 09:27
luci88 píše:
Nemáš vůbec zač děkovat, jednou třeba podpoříš zase ty mě ;)
Mějte se s mimískem taky moc krásně a určitě se ozvi, budu na vás myslet :)

Ahojky tak podavam zpravu :) v utery jsem byla na UTZ a prckovi uz bije srdicko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lenkaamimi
22.3.12 09:28

tak to já jsem měla jen gestační váček a doktorka mě objednala až na jedenáctý týden. žádné potvrzení, jestli mu bije srdíčko, jestli tam vůbec je. že by třeba řekla, no tak si přijďte za týden a uvidíme. ne . pěkně až za měsíc. prý : no tak těhotenství máte potvrzené a za měsíc. ale průkazku jsem nedostala a za měsíc na 11 týdnu když zapla ultrazvuk, tak nejdřív nekonečná vteřina černý prázdný flek, ve kterém se najednou vyloupl ten můj drobek krásný s hlavičkou, nožičkama a ručičkama. smála jsem se od ucha k uchu. :-)

• Citovat
  • Upravit
1287
22.3.12 13:33

Lepepr, moc gratuluji!!!!To je úžasná zpráva, tak vidíš, že vše nakonec bude v nejlepším pořádku ;) Tak teď už jen popřát pohodové těhotenství a hlavně si to pořádně užívej :) Já teď čekám asi tak za pět dní ms, tak uvidíme, jestli přijde, ale zatím žádné těhu příznaky nepociťuji (kromě toho že je mi nádherně a nevím proč), ale nechci to řešit. Uvidíme, co přijde, nebo nepřijde :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
22.3.12 13:40
luci88 píše:
Lepepr, moc gratuluji!!!!To je úžasná zpráva, tak vidíš, že vše nakonec bude v nejlepším pořádku ; k teď už jen popřát pohodové těhotenství a hlavně si to pořádně užívej :) Já teď čekám asi tak za pět dní ms, tak uvidíme, jestli přijde, ale zatím žádné těhu příznaky nepociťuji (kromě toho že je mi nádherně a nevím proč), ale nechci to řešit. Uvidíme, co přijde, nebo nepřijde :D

Dekuju moc,jsem happy ale ty hormony,des :) tak to na Tebe budu moc myslet :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1287
22.3.12 13:55

To věřím :D Díky moc, já si taky připadám nějaká v euforii, ale vůbec nevím proč, asi to bude tím krásným jarním počasím :mrgreen: Každopádně kromě občasného pobolívání v podbřišku a větších prsou, nepociťuji nic :( A i tohle může být přicházející ms, takže to opravdu neřeším, nebo tedy aspoň se snažím, i když víš jak to je-když si člověk něco zakáže, tak dělá pak stejně naprostý opak :lol: Ale za chvilku jdu na melírek ke kadeřnici, tak se aspsoň odreaguju a budu chvilku myslet na něco jiného :lol:
Dávej o sobě vědět, jak to zvládáš, taky na tebe(vlastně na vás) budu myslet ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
22.3.12 15:20
luci88 píše:
To věřím :D Díky moc, já si taky připadám nějaká v euforii, ale vůbec nevím proč, asi to bude tím krásným jarním počasím :mrgreen: Každopádně kromě občasného pobolívání v podbřišku a větších prsou, nepociťuji nic :( A i tohle může být přicházející ms, takže to opravdu neřeším, nebo tedy aspoň se snažím, i když víš jak to je-když si člověk něco zakáže, tak dělá pak stejně naprostý opak :lol: Ale za chvilku jdu na melírek ke kadeřnici, tak se aspsoň odreaguju a budu chvilku myslet na něco jiného :lol:
Dávej o sobě vědět, jak to zvládáš, taky na tebe(vlastně na vás) budu myslet ;)

Ja jsem take nemela zadne priznaky jen brisko a prsa :) tak budu moc drzet palecky aby ta povora neprisla :-* jinak 10.4 jdu zase na utz to uz budeme v 10tt tak se moc tesim,i kdyz bije srdicko tak stale se bojim :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí