Mám být ve 4–5 týdnu těhotenství a Dr. na ultrazvuku nic neviděla

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1797
10.4.12 17:22

@BoboM

Bobo no nevím, ale můj gyndař mi sám řekl, že nemá cenu chodit na Ultrazvuk dřív jak 8. týdnu těhu, že do té doby tam stejně není nic pořádně vidět. No a pokud máš 4 dny zpoždění, tak budeš cca ve 4-tým týdnu a to tam určitě nic ještě vidět není. Takže v klidečku. Vydrž 2 týdny a pokud to nedostaneš, tak at se paní doktorka koukne znovu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
235
10.4.12 17:26

Szusza

Já se to dočetla až tady právě, myslela jsem si naivně, že už mi to hned řekne a budu se radovat :lol: jinak bych tam snad ani nelezla takl brzo, holt jsem nedočkavka..ale když mi nabrala krev a zítra si mám zavolat, tak z krve už to snad poznat bude i v tak brzkým stádiu, ne??? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1797
10.4.12 17:30

@BoboM
jojo tam by mělo být už nějaké HCG. Vlastně HCG ti musel najít i těhu test, jinak by jsi neměla druhou čárečku :palec:
 http://www.naseporodnice.cz/…otenstvi.php

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
235
10.4.12 17:36

Szusza

aaach jo, já už su z toho asi jelen. Protože jak to tady všechno pročítám, tak spíš začínám doufat, že mi prostě zítra řeknou, že podle krve jsem těhu, ale ta doktorka vypadala tak pesimisticky, že prostě nevím, co si vlastně myslet. Taky přemýšlím, proč mi píchla vyvolávačku a prostě to nenechala být, že bysme počkaly třeba ještě týden, jestli už by třeba nebylo něco poznat. Já fakt nevím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1797
10.4.12 17:38

@BoboM

no tak to nevím proč ti to píchla. Ale podle mě by to nemělo miminku ublížit. Hele vydrž to těch výsledků z krve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
235
10.4.12 17:40

Szusza

No jo, nic jinýho mi nezbyde 8o ale bude to nekonečná noc a den :zed: ale děkuju za rady! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Makáš02
10.4.12 17:41
@BoboM píše:
Tak já jsem na tom asi dosti podobně…S přítelem se snažíme od prosince a furt jsme se těšili, jaká to bude rychlovka a ono nic a nic. Ve čtvrtek jsem si dělala test, protože jsem měla 4 dny zpoždění. Byl negativní. V neděli mi to nedalo, a udělala jsem si druhý, a byla tam slabá druhá čárka. Byla jsem z toho tak zamtená, že jsem si musela udělat ještě jeden, na kterým se taky objevily dvě! Radovali jsme se a těšili se na útěrý, že půjdu k doktorce, ať mi to potvrdí. Ještě dnes ráno jsem si dělala pro jistotu znovu test a byla tam už poněkud silnější druhá čárka! Říkala jsem si, že je to jasná páka. Ale doktorka mi řekla, že tam nic není. Jen malá cysta na vaječníku, že to může být to, co mi vyvolalo falešně pozitivní test :( jenže si zas říkám, proč teda v ten čtvrtek byl negativní, kdyby to bylo cystou… nabrali mi krev a čekám do zítra, jsem jako na trní a nemůžu na to přestat myslet. Ach jooo, kdyby to tak vyšlo… ikdyž nám ta dnešní návštěva poněkud vzala iluze, tak Vaše komenty mi zas trošku náladu spravily, že ještě malilinkatá naděje přece jen je, ale nevim nevim… :think:
ja myslim,ze to bude ok,proste je jen hrozne brzo,aby bylo na utz neco videt,ale teda pohmatem uz to mohla zjistit,zda se mi ze posledni dobou dr spolehaji je na utz…
  • Citovat
  • Upravit
1287
10.4.12 17:48

BoboM

Určitě je ještě brzy, taky si to myslím! Je sice pravda, že by ti doktorka i podle pohmatu mohla říct, jestli si myslí, že bys těhu být mohla. Většinou je mírně zvětšená děloha, ale taky nemusí být. Každopádně já na utz taky neměla nic vidět, ale řekla mi, že mám hodně vysokou sliznici-což tedy značí buďto počínající těhotenství, nebo nadcházející ms, takže ono si nevybereš :,(
Krevní testy jsou ale stoprocentní, jestli tam budeš mít nějaké hcg, tak prostě těhulka jsi ;)
A opravdu na to teď zkus nemyslet, vím, že je to těžké, ale zkus se nějak zabavit, ať se z toho nezblázníš. Říkej si, že už to stejně neovlivníš a ať to dopadne jakkoliv, tak to bude dobré, neboj ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1287
10.4.12 17:49

BoboM

Jo a ještě něco. Jeslti ti píchla vyvolávačku, tak buď teprve v klidu-i kdybys těhu byla, tak miminku to STOPRO neublíží!!!Naopak jsem někde četla, že to těhotenství ještě podpoří, takže toho bych se nebála vůbec.
A za jak dlouho po té vyvolávačce bys to měla dostat? Já jsem ji nikdy nedostala, takže nevím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
235
10.4.12 17:53

luci88

No, to mi právě neřekla, za jak dlouho bych to měla dostat. Jen řekla, že buď to podpoří těhotenství a nebo vyvolá menstruaci. Ale už mi z toho jde halva kolem, takže máš parvdu, bude lepší to nechat plavat a počkat si na zítřejší výsledky. :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1287
10.4.12 17:59

To víš že jo, nech to prostě být a uvidíš, jak to vyjde.
Držím moc palečky, pak se určitě ozvi!!! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
10.4.12 19:10

Ahoj Holky, jsem tu mezi vámi nově a chtěla bych vás poprosit o meší radu. Dnes jsem ve čtvrtém týdnu a pět dnů ( den oplodnění cca 21. března) a dnes jsem byla na hcg z krve, které mi vyšlo 1666. Mohla bych se vás zeptat na vaši hodnotu hcg v období 4+5 ? děkuji vám Heli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1287
10.4.12 22:11

heli111

Myslím, že tvá hodnota je naprosto v pořádku ;) Tu svoji už si nepamatuji, ale myslím, že ani takhle vysoká kdysi nebyla. Tak se určitě neplaš a hezky si to těhulkování užívej! Buď v klídku, to je to teď pro tebe i miminko to nejdůležitější ;) Jinak mrkni na tyhle stránky, co posílala szusza, myslím, že tam je to dostatečně popsané:
http://www.naseporodnice.cz/…otenstvi.php

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
235
11.4.12 16:24

Tak jsem dnes volala na krev a je to tam! Doktorka mi radostně oznámila, že mám hcg nad 600, proto to ještě nemohla ani vidět na utz, ale objednala mě na pátek, že se kouknem, jestli už něco uvidíme. :D já nevím, jestli se můžu už legálně radovat nešbo esi mě ještě čeká nějaký případný zklamání :nevim: ale každopádně mám hroznou radost :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1287
11.4.12 16:34

BoboM

Tak to je super zpráva!!!!Vidíš, co jsem ti říkala-naděje je vždycky a když budeš myslet pozitivně…tak se ty myšlenky přenesou i do bříška ;)
A v jakém týdnu bys tak podle tvého odhadu mohla být? Je pravda,že když je hcg nižší než 1000,tak v děloze na utz ještě nic vidět být nemůže.Takhle přesně jsem to měla já-taky mi doktorka tvrdila,že těhotná nejsem,test mi u ní taky vyšel negativní.Ale den na to už mi doma vyšel lehounce pozitivní a pak dva dny na to tam byla jasná druhá čárka!!!!U mě ale pak byl ten problém,že mi hcg začalo klesat…Ale na to nemysli, takhle to u tebe nebude!!!!!Takže držím palečky,aby to vyšlo.
V ten pátek by na utz už určitě něco vidět měla,tak dej pak vědět, budu na tebe moc myslet!!!!! ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí