Mám být ve 4–5 týdnu těhotenství a Dr. na ultrazvuku nic neviděla

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1633
4.5.12 17:01

@Mar__tanka1983 No dneska jsem si zašla na krev a mám 48 asi jednotek, takže nevím, co to znamená, buď je to hodně brzo na začátku nebo holt těhotenství asi ustupuje?ovulaci jsem měla mít 19.4. nebo pak jedině maximálně 23.4. a pak už se mi teploty držely kolem 36,9 nebo 37 takže co myslíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1287
4.5.12 17:04

Evulin

Myslím, že 48 jednotek je opravdu málo…ale taky je pravda, že jsem četla příspěvky holek, kterým to nakonec vyšlo!!!Záleží opravdu na tom, kdy jsi měla ovulku,což je někdy těžké odvodit…A co ti na to řekla doktorka? Máš ještě počkat a zkusit testovat?
Možná bych opravdu ještě chvíli počkala a sama uvidíš. Třeba se to samo „vstřebá“, nebo udrží. To asi v tuhle dobu neví nikdo.
Tak moc držím palečky,ať to dopadne,jak si přeješ ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1633
4.5.12 17:10

No já právě byla dneska u doktorky a ta říkala, že na ultrazvuku nic nevidí a dělala mi i test, který byl podle ní negativní, měla jsem tam hodně slabou čárku, slabší než ve středu, když jsem si ho dělala doma, tak nevím, udělám další asi zítra ráno :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Evca30
4.5.12 17:50

Děkuju oběma. Určitě dám v pátek vědět co a jak.

• Citovat
  • Upravit
1287
4.5.12 20:23

Evulin

Jo, tak přesně takhle jsem to měla já-dopoledne u doktorky test negativní, doma jsem pak měla slabou čárku. Ta sice napřed sílila, ale pak přestala a naopak slábla…
U tebe to tak ale být nemusí!!!Tak uvidíš, až si uděláš test znovu. Třeba se to opravdu samo vstřebá a ber to tak, že kdyby sis test nedělala vůbec, tak bys třeba vůbec netušila, že jsi těhotná! A třeba to ještě dopadne úplně jinak ;)
Držím moc palečky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1287
4.5.12 20:24

Evca30

Určitě bude vše v pořádku ;) Drž se!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1633
4.5.12 20:47

No zitra zkusim dalsi test a v pondeli znova na krev,uvidime,jestli poroste nebo naopak ne?jinak dekuji za odpovedi:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31278
4.5.12 21:16

držím palce oběma, snad to bude dobré :hug:
jinak evulin no není to moc teda…ale z jedné hodnoty se nedá nic vykoukat, to rozpětí, kolik v kterém týdnu má být HCG je obrovské, takže víc zjistíš až z pondělního odběru, kde by ten nárůst měl být znatelný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1287
5.5.12 08:41

Evulin

Přesně tak, souhlasím s Mar tankou! Ten nárůst hcg by tam měla být pak už hodně znatelný.
Takže uvidíš v pondělí a do té doby se snaž být v klidu. Říkej si, že už to stejně neovlivníš, ani tím, že se kvůli tomu budeš stresovat!Dopadne to prostě tak, jak má a jak to tělo samo uzná za vhodné ;)
Držím moc palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1140
5.5.12 20:43

@Evulin třeba to bude ok :hug: . Já jsem ještě 14 dní potom, co jsem to měla dostat, na testu měla jen slaboulinkou čárečku, navíc až po limitu :lol: a regulérní těhule ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1140
5.5.12 20:46

Evca30, 5tt na závěry se mi zdá osobně moc brzy a doktoři tak někde zbytečně stresují, což na jednu stranu i chápu, člověk se pak nadchne…
Já šla poprvé k dr. asi v 6tt a jen váček. Dr. si mě pak pozval v 8tt znovu a to už bylo vidět srdíčko :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1633
6.5.12 10:56

Ahoj, zítra jdu na tu krev, kolik bych tedy měla mít jednotek?v pátek 48, tak v pondělí 96 nebo ještě víc?díky za odpovědi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1287
6.5.12 11:54

Myslím, že by se to mělo zvyšovat minimálně o dvojnásobek-každý druhý den. Takže v to pondělí už bys měla mít asi ještě víc než 96.Ale nejsem si tím úplně jistá, doktorka ti to jistě poví přesněji.
Tak držím moc palečky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1633
6.5.12 12:40

Dekuji za info,jen jsem jeste zapomela uvest,ze jsem byla na krvi i minuly tyden a krev byla < 1 takze jasne negativni,a po tydnu pak 48?neni to dine?to je asi malo,ze?uvidime az zitra:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1287
6.5.12 16:50

No, ono to může být prostě jen těhotenství, které by samo „odešlo“, jako že některá žena ani neví, že byla těhotná a prostě jen dostane ms dýl a těhotenství se tak samo vstřebá. Tohle jsem přesně měla už před dvěma lety. Dostala jsem ms až 53.den a doktorka mi pak řekla přesně tohle.
Ale ještě určitě nevěš hlavu! Naděje existuje vždycky,takže ještě klidně můžeš být regulérní těhulka ;)
Držím palečky, určitě se pak ozvi,jak jsi dopadla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí