Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Fakt jsi neměla příznaky? No, když se tak na sebe mrknu, tak bříško mám taky trošku nafouklé..Ale jak říkám,může to opravdu být ta ms,takže to neřeším..Víš,já když jsem byla těhotná poprvé,tak jsem právě příznaky měla,ale je pravda,že nevím,kdy se mi objevily. Teď, kdybych těhotná už byla,tak by to bylo tak 9 dní, což by ještě nemuselo být nějak poznat, to je pravda.
Tak děkuji za palečky a tobě je taky moc držím a určitě se neboj, vše bude v pořádku!!!To tělo ví,proč to udělalo a proto to teď vyjde
Hezky si to užívej ![]()
@luci88 píše:
Fakt jsi neměla příznaky? No, když se tak na sebe mrknu, tak bříško mám taky trošku nafouklé..Ale jak říkám,může to opravdu být ta ms,takže to neřeším..Víš,já když jsem byla těhotná poprvé,tak jsem právě příznaky měla,ale je pravda,že nevím,kdy se mi objevily. Teď, kdybych těhotná už byla,tak by to bylo tak 9 dní, což by ještě nemuselo být nějak poznat, to je pravda.
Tak děkuji za palečky a tobě je taky moc držím a určitě se neboj, vše bude v pořádku!!!To tělo ví,proč to udělalo a proto to teď vyjdeHezky si to užívej
Nene priznaky jsem nemela …jen ted kdyz se blizim do tretiho mesice tak mam sileny problem s rannima nevolnostma
ale to k tomu proste patri
doufam ze Ti to vyjdeeeeeeee ![]()
Vidíš a já myslela, že příznaky jsou patrné hned pár dní po oplodnění. A může se zeptat,odkdy jsi asi tak měla citlivá prsa? Já je zatím citlivá nemám, jen mi přijde,že se trošku zvětšily
Což já jen uvítám ![]()
A víš co se taky říká? Že ranní nevolnosti znamenají, že čekáš holčičku
Ale to je jedno,co to bude, hlavně aby to bylo zdravé a bylo ti dobře..Tak to nějak zvládni, neboj, určitě to za pár týdnů přejde..
@luci88 píše:
Vidíš a já myslela, že příznaky jsou patrné hned pár dní po oplodnění. A může se zeptat,odkdy jsi asi tak měla citlivá prsa? Já je zatím citlivá nemám, jen mi přijde,že se trošku zvětšilyCož já jen uvítám
A víš co se taky říká? Že ranní nevolnosti znamenají, že čekáš holčičkuAle to je jedno,co to bude, hlavně aby to bylo zdravé a bylo ti dobře..Tak to nějak zvládni, neboj, určitě to za pár týdnů přejde..
no asi po 3 tydnech jsem od oplodneni citila prsa…ale kazda to ma jinak
tak ja bych prvni radeji chlapecka ale jak rikas je to jedno hlavne ze to bude zdrsve ![]()
Já vím, že každá to má jinak, ale tak to mám na příznaky taky ještě čas ![]()
Ty chceš taky chlapečka? Já taky, je s nima totiž větší sranda ![]()
Ale přesně tak-nad zdravé miminko opravdu není!!!Mluvím z vlastní zkušenosti-učím na základní škole pro dětičky s respiračníma nemocema, mám tam také autistické děti atd..Takže opravdu vím, o čem mluvím ![]()
ahoj holky,v pondělí mi řekl doktor že jsem přelom 4 a 5 tyden.příjde mi divný že jsem nedostala těhotenský prukaz doktor mi řekl že až se rozbuší srdícko že ho dostanu zajímalo by mě jestli je to normalní.začínam být nějak nervozní
![]()
@kasieihol píše:
ahoj holky,v pondělí mi řekl doktor že jsem přelom 4 a 5 tyden.příjde mi divný že jsem nedostala těhotenský prukaz doktor mi řekl že až se rozbuší srdícko že ho dostanu zajímalo by mě jestli je to normalní.začínam být nějak nervozní
ahoj je to normani nemuze ti dat prukazku kdyz to nemas na 100% potvrzene,prukazku dostanes pozdeji ja ji dostala vcera a to jsem v 9 tydnu. DR se musi ubezpecit ze jde vse jak ma.
takze bud v klidu ![]()
@luci88 píše:
Já vím, že každá to má jinak, ale tak to mám na příznaky taky ještě čas
Ty chceš taky chlapečka? Já taky, je s nima totiž větší sranda
Ale přesně tak-nad zdravé miminko opravdu není!!!Mluvím z vlastní zkušenosti-učím na základní škole pro dětičky s respiračníma nemocema, mám tam také autistické děti atd..Takže opravdu vím, o čem mluvím
ahoj ahoj tak jsem na tom dobre srdicko nam bije jak o zivot
prikladam foto z posledniho UTZ ![]()
Lepepr, mám obrovskou radost s tebou
To je senzační zrpáva a krásná fotečka! Tak si to opravdu užívej a těš se na malého mrňouska ![]()
@kasieihol
Ahojky, je to běžné, průkazka se dává většinou kolem 10-12 tt, protože do té doby je každé těhu 50/50. Nezbývá než věřit, že vše dobře dopadne a na průkazku si počkat. Držím pěsti.
ahoj trošku jsem klidnější děkuju.no snad bude vše v pořádku k dr.jdu ve čtvrtek příští týden tak dam vědět jak jsem dopadla. ![]()
Tak já jsem na tom asi dosti podobně…S přítelem se snažíme od prosince a furt jsme se těšili, jaká to bude rychlovka a ono nic a nic. Ve čtvrtek jsem si dělala test, protože jsem měla 4 dny zpoždění. Byl negativní. V neděli mi to nedalo, a udělala jsem si druhý, a byla tam slabá druhá čárka. Byla jsem z toho tak zamtená, že jsem si musela udělat ještě jeden, na kterým se taky objevily dvě! Radovali jsme se a těšili se na útěrý, že půjdu k doktorce, ať mi to potvrdí. Ještě dnes ráno jsem si dělala pro jistotu znovu test a byla tam už poněkud silnější druhá čárka! Říkala jsem si, že je to jasná páka. Ale doktorka mi řekla, že tam nic není. Jen malá cysta na vaječníku, že to může být to, co mi vyvolalo falešně pozitivní test
jenže si zas říkám, proč teda v ten čtvrtek byl negativní, kdyby to bylo cystou… nabrali mi krev a čekám do zítra, jsem jako na trní a nemůžu na to přestat myslet. Ach jooo, kdyby to tak vyšlo… ikdyž nám ta dnešní návštěva poněkud vzala iluze, tak Vaše komenty mi zas trošku náladu spravily, že ještě malilinkatá naděje přece jen je, ale nevim nevim… ![]()
Naděje je vždycky
Oni někdy ani doktoři sami pořádně neví!!!Tak nevěs hlavu a jestli sama opravdu cítíš, že bys mohla být těhu, tak to tak může být!!!!
Držím moc palečky, určitě se potom ozvi,jak jsi dopadla ![]()
Díky za podporu, to je přesně to, co jsem hledala
já na sobě právě nic moc necítím, akorát jsem furt hrozně unavná a bolí mě prsa, jinak nic. Ono, kdyby mi ta doktorka neřekla o té cystičce, tak bych byla pořád přesvědčená, že prostě těhotná jsem a basta
jenže takhle spíš čekám, kdy to dostanu
ale určo se zítra ozvu, asi budu potřebovat trošku vzpruhu ![]()
Vím přesně, jak se cítíš. Je to takový zvláštní pocit nejistoty..Ale neboj, vše bude v pořádku! A já ti moc přeji, aby to dopadlo podle tvých představ
A kdyby náhodou ne, tak si říkej, že svět se pro to nehroutí a důležité je, abys byla zdravá! Ale naděje umírá poslední a ty máš pořád dosti velikou ![]()