Mám být ve 4–5 týdnu těhotenství a Dr. na ultrazvuku nic neviděla

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2289
20.1.16 15:44

@yasmine5 Nechci strašit, ale taky to může být mimoděložní. Ten větší vaječník je kvůli žlutému tělísku, které se vytvoří po ovulaci vajíčka a když dojde k oplození, tak nezanikne a zůstane na vaječníku. Díky tomu se dá i poznat ze kterého vaječníku vajíčko bylo. Proč doktor píchal vyvolávačku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1472
20.1.16 15:52

@xxpav.ka Pry aby jsme neztraceli cas tak ji pichl rovnou. Rekl, ze kdybych byla tehotna, neovlivnilo by to nic. No jsem ted z toho cela nestastna ale co, uz jsem se pomalu radovala.. Ale kdyz nic nevidel, tak nic nevidel. Ty testy doma delane me akorat zmatly poradne, zezacatku skoro nic a ted uz duch sili, tak jsem myslela, ze uz by mohl neco videt kdyz me objednali na dnesek. Takze kdyz ten zvetseny vajecnik nemam tak asi stejne nic, co :think:
Mimodelozni rikal, ze to neni, pry nevidi nic ani mimo delohu. Ale upozornoval me na zamlkle

Příspěvek upraven 20.01.16 v 15:53

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
358

Ja jsem sla k dr v 9 tydnu, ale u dr to vypadalo na 6tt.. taky si myslim, ze si sla zbytecne brzo..no priste budes vedet a pujdes pozdeji no.. drzim palce, aby to vyslo a to priste bylo az za par let :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1952
@yasmine5 píše:
@martina.se Ja nevim, ja jsem volala na gyn a sestra me proste objednala na dnesek.. Jsem trochu zklamana, cekali jsme, ze budem mit miminko a ono nic. :,( Moc si uz nadeje tedy nedelam, dr mi rekl, ze tehu moc neveri, ze to bude spis porucha akorat tedy nevim, proc mam slabe pozitivni testy. Ikdyz po takovym zpozdeni uz by meli snad byt i poradny carky co

vsechno, co tady pises nemusi byt pravda..zaprve jsi sla hrozne brzo, takto jsem byla i ja a doktor nevidel nic, ale ja tam sla z toho duvodu, ze jsem poprve potratila ZT..za tyden uz videl dutinku a vacek a bylo vse v poradku..ja si test delala u vetsiho zpozdeni, nez mas ty a druha carka o dost slabsi nez kontrolni..otehotnela jsem cca zacatkem srpna a presne 25. srpna test „neco“ ukazal..u vsech to neni stejne na to je potreba myslet..drzim palce.. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1472
20.1.16 15:55

Jo holky dekuju za podporu je to mile :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2195
20.1.16 16:26

Já byla takto brzy objednaná na běžnou prohlídku a dr řekl že mu to připadá jako prasklá cysta. Já měla podezření na těhu, poslení MS byla velice krátká a slabá, ale nic jsem neřekla a čekala. No a ta prasklá cysta je tu s námi už čtvrtý rok.Tak nevěš hlavu, šance ještě je :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2101
20.1.16 16:45

Nevim, proc te sestra objednala tak brzo :roll: :nevim: uplne staci 9-10.tt :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2101
20.1.16 16:46

Vubec se nestresuj. Jestli mas na testu //, tak se raduj z tehotenstvi a na dalsi kontrole uz urcite neco bude ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2289
20.1.16 18:26

@yasmine5 jestli test sílí, tak pořád šance je. Jenom z polycystických vaječníků by nebyl pozitivní. hCG, které ten test detekuje je tvořený placentou, takže buď je to teprve moooc na začátku, nebo je to zamlklé, nebo mimoděložní. Pak teda jsou varianty pozitivního testu v případě některých nemocí, ale na to bych raději nemyslela. Držím palce, ať je to ta první varianta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3409
20.1.16 18:44

Tak já myslím, že se jen ovulace posunula a tak je těhotenství mladší, pak to znamená že nemáš zpoždění ale jen prodloužený cyklus. Držím palce :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3409
20.1.16 18:46

Pokud testy sílí neni. To zamlklé těhule neboj je asi opravdu mladší takhle to má spoustu holek myslí si že mají zpoždění na testu třeba nic a je to jen prodloužený cyklus

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3409
20.1.16 18:46

Když serodlouží cyklus tak se posune i ovulace

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
21.1.16 14:42

Ahoj prosimvas dr. Mi řekla že 6teho ovuluju takže SME měli pohlavní styk jak řekla a vcera jsem měla dostat MS a dostala jsem ji znamená to že se to nepovedlo?
Děkuji za odpověď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1472
21.1.16 16:00

@vedna Zrejme ne kdyz prisla ms :( Nekdoale ma ms i pri tehotenstvi, ale spis kratce a ne silnou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2289
21.1.16 19:38

@vedna Pokud je to normální MS a přišla navíc v termínu, tak nepovedlo. Ne pokaždé se to i při styku během ovulace povede, důvody můžou být různé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí