Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Holky podle testu mám //čárky už třetí den. Podle ms bych měla být 4.t…je normální, že me bolí břicho? K dr. jít ještě nechci je brzo…jen mám strach jestli je to o. k…diky
@k.hanulka jasne ze te muze bolet bricho, deloha se pripravuje a bude se roztahovat…neboj se ![]()
Mně bolelo břicho jak před MS skoro do 7tt a doktorka řekla že je to v pořádku…a bylo ![]()
@k.hanulka V tomto těhotenství mě bolel dost vaječník ze kterého jsem ovulovala ještě před nalezením // na testu. A pocit jako bych to měla dostat jsem měla snad do 6-7tt. Potom zas bolí vazy po stranách jak se děloha natahuje. Pořád něco pobolívá, ale vše je OK
Teď jsem ve 28tt a zas občas bolí jak malý tlačí hlavičku na spodek ![]()
Děkuju holky, ja už dvě děti mám, ale ani u jednoho jsem takove bolesti neměla. Zvracela jsem až od 7. t, ale teď furt něco snad už od 3.t…doufám že bude vše o. k…kamaradka mě rikala, že by to mohly být dvojčata…co myslite je to blbost že jo?
@k.hanulka Já jsem šla s bolestmi ihned na utz kvůli podezření na mimoděložní těhotenství. Naštěstí se nepotvrdilo a bolesti jak přišly, tak i odešly.
Zdravím holky, v minulém týdnu jsem měla 4 sílící pozitivní testy, včera jsem byla na utz a nic tam neviděl
.. vzal mi krev a mám si volat ve 14 hodin na výsledky, ale asi se do té doby zblázním, včera odpoledne jsem si udělala další tt a byl zase o něco silnější.. jelikož jsem měla poslední pořádnu ms 1.4.2016 a pak další slabou a krátkou 3.5.2016, tak mě vyděsil, že se může jednat o mimoděložní těhotenství.. nemáte prosím některá zkušenost?.. nemohla jsem otěhotnět těsně před tou druhou slabou ms a v tom případě tam teď ještě nemohl nic vidět?.. jsem zoufalá ![]()
Ahoj a jak si zjistila že máš být v 5.týdnu?? ja mám všechny příznaky těhotenství až na vynechání MS a dneska jsem byla u doktorky, ta na UZ nic neviděla tak mě poslala na krev a v pondělí budu vědět výsledky. Vůbec nevím čím jiným ty příznaky mohou být ale i kdybych byla na začátku těhotenství tak bych přeci neměla tolik příznaků ne?
Jinak hodně štěstí při výsledkách ![]()
Zdravím holky.
Mám podobný problém jako některá z vás. Snažíme se o miminko téměř před půl roku, mimčo chci už ale nějakých pět let. Tím pádem jsem na to až moc upnuta a nevím co s tím. Nicméně konečně mám i náky důvod. Momentálně mám sedm dní spozdenou menstruaci. Test jsem dělala a spíš tam nic nebylo, ikdyz já už tu druhou čárku vidím pořád a všude jak moc to chci
. Tak jsem si dnes došla k doktorovi, jelikož mám i slabé příznaky, jako píchání v podbřišku, jsem podrážděná, unavená, trochu i prsa cítím, ale doktor nic neviděl. Nabral mi tedy krev a ve středu mám volat. Myslíte že je tu naka šance? Děkuji za různé odpovědi.????
Klára
Ahoj holky, od včera jsem v nemocnici s podezřením na mimodelozni těhotenství. Nic me nebolí, obcas kapka krve a trocha zaspineni. Doktoři mi našli neco na levém vejcovodu. Problem je v tom, že neví co to zatim je. Cysta nebo vajíčko? Na miminko je pry brzy aby se ukázalo v deloze, protože teprve zítra mám mít očekávanou MS. Aaaaaw pomooooc!!! Už mám jedno zamlkle tehu a nechci mit po roce snažení mimodelozni. Potřebuji trochu povzbudit.
Už jste to některá tak mela a mimco se nakonec ukazalo? ![]()
@Reicela píše:
Ahoj holky, od včera jsem v nemocnici s podezřením na mimodelozni těhotenství. Nic me nebolí, obcas kapka krve a trocha zaspineni. Doktoři mi našli neco na levém vejcovodu. Problem je v tom, že neví co to zatim je. Cysta nebo vajíčko? Na miminko je pry brzy aby se ukázalo v deloze, protože teprve zítra mám mít očekávanou MS. Aaaaaw pomooooc!!! Už mám jedno zamlkle tehu a nechci mit po roce snažení mimodelozni. Potřebuji trochu povzbudit.![]()
Už jste to některá tak mela a mimco se nakonec ukazalo?
Tak jsem přišla o pravý vejcovod…mimoděložní těhotenství…
@Reicela Já přišla o pravý vejcovod koncem listopadu loňského roku. Byla to rána, byl to šok pomplánovaném těhotenství. Po šestinedělí jsme se začali snažit a dneska jsem si přnesla fotku z utz, jsem nějaký 4-5 tt. Tak snad už teď bude vše jen dobré a nevěš hlavu, zadaří se příště. Já jsem toho zdárným úkazem ![]()