Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojda lidičky… ![]()
potřebovala bych váš názor: před 23dny jsem měla dostat M ale dostavilo se jenom špinění, udělala jsem si i testy všechny po ránu - na jednom byla nepatrná čárka a na tom dalším už zase nic…je mi teprve 18 tak v tom ještě moc neběhám…ale děsí mě moje váha…přibrala jsem 3kg a to ani pořádně nejím (- nestíhám) a také moje bříško se nafouklo zakulatilo a zůstalo tam…myslela jsem že mě třeba pouze chytly stravovací potíže…protože je mívám docela často… ![]()
s manželem jsme se vůbec nesnažili…a když bude mimi tak budem oba dva moc rádi…a nechali by jsme si ho…
jít k doktorovi ted, nebo až mi test ukáže //?
poradí někdo??
Jdi rovnou k dr. a ten tě prohlídne a případně na krev pošle nebo si skoč na krev a uvidíš..Ale i kdyby jsi těhu nebyla, tak ti dá aspoň vyvolávačku. Akorát mi je teda divný, že by ti to test neukázal po 23 dnech spoždění.
No, pokud míváš MS pravidelnou, tak 23 dní je už docela dost velké zpoždění
a že by test nic neukázal, je opravdu divný…
Já se tedy na začátku těhu taky dost nafoukla, ale rozhodně nic nepřibrala…
Zajít k Mudr bude nejlepší!
Ahoj, slyšela jsem i o případech, kdy testy prostě nic neukazovaly a stejně šlo o těhotenství. To ale vyřešíš jenom tím, že si dojdeš do odběrové laboratoře zjistit hladinu HCG nebo k dr. Každopádně, už když jsem zjistila, že jsem těhotná jsem měla přibraná 2-3 kila a břicho se mi taky vyfouklo - normálně mám ploché. tak držím palce ať to dopadne dle tvého přání ![]()
Holky moooc děkuju…zkusím si tt udělát ještě zítra ráno, a když nic nebude tak popádím k dr.
Já si myslím, že je to rozumný rozhodnutí, tak držím palce. papa
Ahoj Marti, mě se poprvé fakt slaboulinkatá druhá čárka objevila až někdy v 6 týdnu těhotenství, měla jsem celou dobu od vysazení HA, MC nepravidelný, takže jsem tomu nepřikládala váhu a pak bylo radosti… ![]()
taky bych šla k doktorovi..
hele a neřešila už jsi to tady náhodou?