váha jde nahoru - i bříško je kulatější

31
7.1.10 11:29

váha jde nahoru - i bříško je kulatější

Ahojda lidičky… :mavam:
potřebovala bych váš názor: před 23dny jsem měla dostat M ale dostavilo se jenom špinění, udělala jsem si i testy všechny po ránu - na jednom byla nepatrná čárka a na tom dalším už zase nic…je mi teprve 18 tak v tom ještě moc neběhám…ale děsí mě moje váha…přibrala jsem 3kg a to ani pořádně nejím (- nestíhám) a také moje bříško se nafouklo zakulatilo a zůstalo tam…myslela jsem že mě třeba pouze chytly stravovací potíže…protože je mívám docela často… :lol:
s manželem jsme se vůbec nesnažili…a když bude mimi tak budem oba dva moc rádi…a nechali by jsme si ho…
jít k doktorovi ted, nebo až mi test ukáže //?
poradí někdo??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13415
7.1.10 11:36

Jdi rovnou k dr. a ten tě prohlídne a případně na krev pošle nebo si skoč na krev a uvidíš..Ale i kdyby jsi těhu nebyla, tak ti dá aspoň vyvolávačku. Akorát mi je teda divný, že by ti to test neukázal po 23 dnech spoždění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
7.1.10 11:44

No, pokud míváš MS pravidelnou, tak 23 dní je už docela dost velké zpoždění :wink: a že by test nic neukázal, je opravdu divný…
Já se tedy na začátku těhu taky dost nafoukla, ale rozhodně nic nepřibrala…
Zajít k Mudr bude nejlepší!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mufina
7.1.10 11:51

Ahoj, slyšela jsem i o případech, kdy testy prostě nic neukazovaly a stejně šlo o těhotenství. To ale vyřešíš jenom tím, že si dojdeš do odběrové laboratoře zjistit hladinu HCG nebo k dr. Každopádně, už když jsem zjistila, že jsem těhotná jsem měla přibraná 2-3 kila a břicho se mi taky vyfouklo - normálně mám ploché. tak držím palce ať to dopadne dle tvého přání :wink:

• Citovat
  • Upravit
31
7.1.10 11:55

děkuju

Holky moooc děkuju…zkusím si tt udělát ještě zítra ráno, a když nic nebude tak popádím k dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13415
7.1.10 11:57

Já si myslím, že je to rozumný rozhodnutí, tak držím palce. papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
7.1.10 12:40

Ahoj Marti, mě se poprvé fakt slaboulinkatá druhá čárka objevila až někdy v 6 týdnu těhotenství, měla jsem celou dobu od vysazení HA, MC nepravidelný, takže jsem tomu nepřikládala váhu a pak bylo radosti… :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
7.1.10 13:59

taky bych šla k doktorovi..

hele a neřešila už jsi to tady náhodou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...