těhotná nebo ne?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
44355
13.1.10 18:49

Já si myslím,že Ti nikdo pořádně neporadí.Jedině,že by ses obrátila na odborníka na irisdiagnostiku. :nevim:

Buď můžeš být těhotná a budeš menstruovat jen slabě.To se občas stává.Skutečně můžeš být těhotná a přitom dál menstruovat.

Nebo těhotná nejsi,vajíčko se mohlo oplodnit,ale už se neuhnízdilo.Bude oplodněné při menstruaci vyplaveno.To se taky stává často.A druhá čárka skutečně je.

Každopádně držím pěsti :kytka: :srdce: .Miminko si přeješ a určitě brzy přijde.Pak dej vědět.Moc mě to zajímá.I v souvislosti s oční duhovkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
13.1.10 18:53

Počkám pár dnů a zkusim testík znovu..určitě dám hned vědět,jak to dopadlo a třeba to mamča poznala opravdu dobře:-) a ty taky čekáš,jak ti dopadne testík ?nebo už víš,že jsi těhu?taky přeji moc štěstíčka a at se zadaří :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44355
13.1.10 19:30

Myslíš mě nebo Brouska?Já mám dvě děti?Vidíš metříky?Pokud ne,tak nahoře mezi názvem diskuze a příspěvkama jsou různé možnosti,zadej vpravo zobrazovat podpisy.
Hodně štěstíčka :kytka: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
14.1.10 01:52

Tak jsem si dělala ten mamatest, a vypadá to opravdu na slaboulinkou čárku…ale opravdu nepatrnou…jsme s manželem napjatí co pan dr. v pondělí poví :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9943
14.1.10 09:01

tak já jednoho dvouletého sviště mám, ještě jsem neměla čas zkoumat, jak se dělá metřík. A teď čekám, jestli se zadařilo druhé, na druhý pokus.První skončil v srpnu ZP. Zatím jen týden špiním, napřed jsem si myslela,že je to zahnízdění :nevim: Beru 3. cyklus Duphaston a 1. cyklus Clostilbegyt, i když si myslím, že zbytečně, nikdy jsem žádné problémy neměla…no asi se chce Dr. sichrovat,ale mě to akorát protáhlo cyklus a dělá mi to v tom zmatek.Test jsem cvičně zkoušela dnes,ale ještě nic,ale MS mám dostat až v neděli.Do té doby z toho asi zblbnu. To nejde na to nemyslet.Tak všem hodně zdaru :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15584
14.1.10 19:12

Marti tak to vypadá hodně nadějně. Tak držím palec ať je vše u dr OK :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9943
15.1.10 18:02

no tak já první pozitivum-aspoň jsem konečně přestala po týdnu špinit, tak se uvidí v neděli, co řekne testík :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
15.1.10 18:25

děkuju :palec: dám potom vědět..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.1.10 19:19

martí
držím palce :)

já tede mám taky // slaboucke na mamatestu .. sice jsou slabé ale videt jsou ..
ms mela prijit dneska a zatím nic, takže .. kéž by :) :srdce:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí