těhotná nebo ne?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
31
11.1.10 15:32

a nemůže to ovlivnit věk??? je mi teprve 18 :wink: a taky prvo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44194
11.1.10 15:36

Marti,to si myslím,že ne :lol: :lol:

Test reaguje na hormon,který vylučuje žluté tělísko a myslím,že tomu je jedno,kolik Ti je :nevim:

Buď v klidu a počkej pár dní.Pak test zopakuj..I kdyby,stejně s tím teď nic neuděláš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
FloraBolger
11.1.10 15:59

Když jsem byla těhu se synem, tak tuším 2 dny po vynechání MS jsem měla 2 testy negativní - pozitivní byly až po týdnu. Tentokrát jsem měla (jasně) pozitivní test už 3 dny po vynechání :wink: . Přeji, ať to vyjde podle tvých představ :-)

• Citovat
  • Upravit
1350
11.1.10 16:15

Jan, mě zase dr řekl že může :-) šla jsem tam s podezřením na těhu, nic neviděl jen velikou cystu a prý to může být od toho, hned mě hnal na krev a měla jsem přes 1100 jednotek, tak prý je tp těhu určitě a za pár dní bylo vidět :wink:
A slyšela jsem to od víc dr, takže bych to hned nevylučovala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44194
11.1.10 16:45

Můj doktor to vyloučil a já mu věřím :nevim: Taky jsem se nejprve léčila s cystou,ale zároveň jsem byla těhotná a doktor těhotenství viděl..Taky záleží na kvalitě UTZ :-?

Cysta nevylučuje hCG.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
FloraBolger
11.1.10 16:49

Já se s cystama léčím od roku 2004 - mám za sebou jednu LPSK, kde odstranili velký dermoid na levém vaječníku, cysta vpravo je zatím „pod dohledem“. Nemám zkušenosti, že by mi cysty způsobily falešně pozitivní těhu testy. A že jsem si jich dělala spoustu :wink: . O cystách vím vždycky hlavně prvních 12 týdnů těhu, kdy rostou…pak se to naštěstí zastaví a tudíž tak nebolí 8-)

• Citovat
  • Upravit
44194
11.1.10 17:20

Mě se taky zastavila vstřebala..Ale měla jsem celkem strach,nikdy před tím jsem cysty neměla..Naštěstí mě nebolela a ani nezpůsobila krvácení nebo jiné komplikace :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
13.1.10 16:33

Ahoj děvčata,mam takoví dotaz..ještě než jsem to vůbec měla dostat,tak mamča se na mě jeden den podívala a hned mi řekla,že jsem těhotná,že to na mě pozná.. a pak jsem měla opravdu zpoždění a to poprvé v životě,ale po šesti dnech jsem to nakonec dostala a když jsem si dělala test,tak nejdřívě byl negativní a po pár dnech tam byl stín i druhé čárky..myslíte,že je možnost,abych byla těhotná?máte s tím někdo zkušenost?docela bych za mimčo byla ráda..děkuji předem za rady :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44194
13.1.10 16:38

Ahoj

Zkušenost nemám.Nezabývá se Tvá mamka náhodou irisdiagnostikou - diagnostika chorob z oční duhovky.Tak prý jde poznat i těhotenství.Někde jsem o tom četla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
13.1.10 16:40

to se nezabývá,ale tohle přesně mi říkala,že je mi to vidět na očích :-) ..tak nevim..jsem z toho nějak zmatená..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44194
13.1.10 16:48

Já se tím taky nezabývám,ale něco jsem o tom četla.Prý oči těhotné ženy jsou takové zvláštní,kalné..Vyjadřoval se k tomu jeden gynekolog,prý by to zařadil do kategorie věštění :nevim: Vyšetřoval by jiný orgán,než oči.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44194
13.1.10 16:49

Přeju samozdřejmě hodně štěstí,ať se brzo zadaří. :kytka: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
13.1.10 16:56

mooc děkuju..mohlo by se zadařit,ale když už mrcha dorazila,tak si už jistá moc nejsem:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9943
13.1.10 17:14

tak já jsem taky četla, že v těhotenství někdy můžou být oči lesklé a rozšířené zorničky. Co je na tom pravdy nevím. Ale jdu se podívat na ty svoje :lol: taky čekám, než si budu konečně moct udělat test, ta doba je děsná :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
13.1.10 18:42

já osobně nic nezpozorovala a ani mi ty oči divné nepřipadjí,ale kdo ví.. mamči to prý poznají hned,ale asi to neni pravidlem..navíc mě znepokojuje ta menstruace,ale proč by se mi zas objevila ta druhá čárka? jsem z toho mimo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí