Jsem, či nejsem

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3
12.1.10 19:47

Jsem, či nejsem

Ahoi, dost mě trápí otázky typu, jestli můžu být těhotna. Menstruaci jsem naposledy měla na začátku prosince, pak jsem měla mít ke konci prosince a to na Silvestra, ale prášky jsem brala tak abych si ji posunula o týden. Nikdy jsem neměla problem s nepravidelnosti, a menstruace se vždy dostavila tak jak měla. Jen ted, mam týden zpoždění a nevim si rady. S přítelem jsem naposledy měla styk na konci prosince. Nevím, zda mam ještě počkat jestli se menstruace dorazí a nebo to nějak začít řešit. :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
398
12.1.10 19:49

Já osobně bych si koupila mamatest,ten Ti napoví,asi bych to řešila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5463
12.1.10 19:51

Sanni někdy se to stane,že když začneš jíst další platíčko,že se ti pak celý cyklus rozhodí.Ale pro jistotu zkus test,ale moc bych tomu nevěřila,že bude pozitivní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JVP
568
12.1.10 19:52

Ahoj a netrápí tě, že se tyto diskuse pořád dokola se stejně nijakým výsledkem opakují??? :twisted: :twisted: :twisted: Pročti si stovky podobně nejapných dotazů - přece nemůžeš čekat, že ti na dálku někdo těhotenství potvrdí nebo vyvrátí 8-o 8-o 8-o Takže odpověď je můžeš a nemusíš :evil: :evil: :evil: O těhotenských testech nebo gynekologovi, který to určí z krve jistě víš......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
12.1.10 19:55

ano, vím že mi to nikdo na dálku nepotvrdí, ale nemam okolo sebe lidi, s kterými bych to mohla prodiskutovat, a než abych radši dělala ukvapený závěry, tak se radši optám a pak začnu řešit. Ano vím, že je tu takových podobných diskuzí mnoho, ale říká se že jistota je jistota, a optání ještě nikoho nezabilo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3952
12.1.10 20:07

Jsem nebo nejsem? Toť otázka :-) hihi.. myslíš, tedy jsi?
Kup si testík a uvidíš! Taky myslím, že bude spíš negativní :-) nebo jdi k Dr.. jiné alternativy nejsou.. leda můžeš čekat a čekat.. buď přijde MS, nebo začně růst břicho.. ale to je trochu zdlouhavá metoda :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1030
12.1.10 20:08

Vždyt je to jasný-kup si těhotenský test :mrgreen:
To Tě nenapadlo 8-o ?Jen tak na okraj-kolik Ti je,že tohle nevíš :roll: ?Zvědavost :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31502
12.1.10 20:09

Pro JVP

Proč hned tak zle… :nevim: :nevim: :nevim: tak přece to může být holčina co otěhotnět nechtěla a ještě je mladá a neví co má dělat tak hned nemusí tady být takové bububu …je pravda že od toho zda je těhotná nebo ne jsou těhotenské testy a gynekolog ale nikdo z nás neví, zda má na to věk zaprvé a za druhé přece tyto stránky jsou pro takové diskuze a rady druhým a podporu a ne vyhrúžky a zloba.....to je pěkně hnusný jde to říct i slušně. :andel: Mě je 26 a taky vím že na dálku jí nikdo neporadí, ale mohlas to napsat slušně fakt to se na mě nezlob.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6336
12.1.10 20:12

Holky tak snad neni ale nutne az tak huste do ni jit, ne? Je mi jasne, ze uz stejne diskuze mohou spoustu holek rozcilit, ale tohle fakt neni nutne. Navic - pokud to nekomu vadi, tak proste at neodpovida… a jestlize by z nektere tazatelky pak byla potencionalni maminka, tak po takovem vystupu sem uz asi nepujde… :nevim:
Jinak se pridavam k nazoru, ze tehotna spise nebudes a jistotu ti da bud tehu test nebo test z krve…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1030
12.1.10 20:15

jsem to řekla slušně ne? :lol: tedy napsala,žádné neslušné výrazy nevidím ani výhružky :think: jen je tu x diskuzi o tomhle,stačí si je pročíst a všude se radí to samé-testík :wink: takže tak :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6336
12.1.10 20:17

Theo to patrilo hlavne JVP … jasne ze je toho tady uz mraky, ale na druhou stranu to neznamena, ze tazatelku nekdo bude hned shazovat nebo tak neco… :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1030
12.1.10 20:20

ahoj filad,já zas psala makytě :lol: jsem zapomněla dát citaci :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6336
12.1.10 20:22

:lol: :lol: v poho :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1030
12.1.10 20:26
filad píše: :lol: :lol: v poho :pankac:

to jsem ráda :kytka: už mi to ale nemyslí,radši půjdu chrnět,ať ráno vstanu s těmi mými cácorkami :srdce: brou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43028
12.1.10 20:33

No ja uz jsem davala dohromady denicek s podrobnym navodem, jak postupovat pri podezreni na tehotenstvi … ale pak mi to jako tehulo bylo blbe…
stejne nove prichozi stare diskuse nectou, zajima je reseni jejich problemu a ne nekoho jineho, kdo mel taky par dnu zpozdeni a nejakou jinou zajimavou okolnost ovlivnujici moznost poceti
nakonec ja taky zalozila x duplicitnich diskusi a dycky mi nekdo mile odpovedel

ale mozna by stalo vyclenit na to vlastni skupinu diskusi(mohu byt tehotna?) a pri zadavani dotazu by tam obrovskym pismem bylo napsano „udelej si test, jinak je dotaz bezpredmetny“ a jeste by to pisatelka musela odkliknout, ze to cetla :-))))

jinac mam dycky cuky odpovedet tako: Muzes a nemusis. Pravdepodobnost, ze jsi tehotna za predpokladu, ze jsi zdrava a mas nechranene styky je 20%, nebo 16%, pokud jsi starsi nez 30 let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí