Jsem, či nejsem

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
31502
12.1.10 20:35

Ale já to také psala JVP - mám to tam napsané, tys to psala slušně jen mi jde taky oto že hned nemusíme tazatelku takhle zesměšnovat atd. Nic víc. …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43029
12.1.10 20:37

Jednou jsem dokonce zakladala diskusi, protoze jsem mela po IUI a resila jsem, jestli bily hlen znamena tehotenstvi :-))) samozrejme to bylo pred MS, ja mam MS tak pravidelnou, ze zpozdeni jsem mela za celou dobu snazeni jen jednou a to jeden den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
351
12.1.10 20:38

No, po precteni odpovedi bych to nejak uzavrela, protoze se evidentne motame(te) v jednom kruhu.

Sanni se chtela jen zeptat, odpovedi se ji dostalo. Myslim si, ze ale nektere reakce mohly byt mirnejsi. Myslim si, ze se Sanni neptala na to jestli je tehotna nebo neni a nechtela od vas diagnozu, ale spis chtela vedet jestli je mozne pres prasky otehotnet.
Sanni, mozne je vsechno, ale ta pravdepodobnost neni velka. Tak Ti drzim palce at to vyjde tak, jak si prejes :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1030
12.1.10 20:38

já vím Makyto,jsem si toho já trubka všimla jaksi později :zed: asi bych potřebovala brejle :oops: :lol: mám už na to věk :mrgreen: tak dobrou už opravdu :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
12.1.10 20:39

Ano vím o testech, hloupá nejsem. Ale pro mě je lepší se nejdříve optat, prodiskutovat to s někým. Nerada všechno hned „hrotím“. Mam spousty kamarádek, co prášky braly pravidelně a otěhotněli aniž by vynechaly, zapoměly a nebo si menstruaci posunuly. Jinak si všeho co tu píšete cením, a to že každý má na to jiný názor a řekne ho tak, jak řekne, budiž…Jinak jsem s erozhodla, že týden počkám , a pokud se menstruace nedostaví, udělám si test, jistota je jistota :) a jinak na dotaz kolik mi je. Je mi 20 let, a na miminko ted pomyšlení ještě nemam, a ráda bych se ještě věnovala studiu. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
12.1.10 20:47

Já souhlasím s JVP. Není dne, aby se tady tohle „jsem - nejsem“ neprobíralo a závažnější diskuze typu reakce na očkování a podobně jsou těmito dotazy odsunuty na okraj. :wink:

Normálním řešením je zajít na gynekologii nebo si koupit těhotenský test. :roll:

Nevím, s jakými nadějemi zakladatelka diskuzi otevřela, stejně jí bylo řečeno, že si má koupit test nebo zajít na gyndu.. což by ji napadlo taky.. stejně jako nás všechny. Nebo to si pisatelka myslí, že oprášíme křišťálovou kouli a budeme jí z ní věštit? :nevim:

Občas se založí duplicitní diskuze, ale tohle je diskuze multiplicitní.

Příspěvek upraven 12.01.10 v 21:08

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
12.1.10 20:49
Pudloslava píše:
a pri zadavani dotazu by tam obrovskym pismem bylo napsano „udelej si test, jinak je dotaz bezpredmetny“ ****a jeste by to pisatelka musela odkliknout, ze to cetla :-))))****

dobrej nápad :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44193
12.1.10 21:08

Mě tyto diskuze rozčilují právě proto,že Ty vážnější,které by mohly přinést i něco ostatním,jsou odsunuty na lištu někde vzadu :pocitac: Navíc,tu není lišta na diskuze bez odpovědí.Někdo má třeba dotaz,se kterým nemá každý zkušenost.A beru to podle sebe.Nemám vždy čas klikat všechny nové diskuze a příspěvky.Jinak jsou mi tyto stupidní diskuze jedno..

Ale napadlo mě,jestli to třeba někdo nedělá schválně.Založí nový Nick a ptá se na podobnou otázku :nevim: Protože tyto diskuze jsou většinou od úplných nováčků a poslední týden snad skoro každý den.Před tím to tak nebývalo :nevim: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
12.1.10 21:13

Jani, přesně.. taky nejsem na netu furt a ráda se dozvím něco nového. Ale z těchto příspěvků mi akorát naskáčou pupínky. :lol: Chápu, že jsou „jako na trní“ a chtějí se třeba svěřit nebo tak. Ale co asi tak čekají, že jim kdo poradí? :nevim:

Občas v nových diskuzích najdu něco, nač by mě nenapadlo se zeptat a ráda se poučím.

A nějak special lišta na diskuze bez odpovědi by byla super. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43029
12.1.10 21:17

A tak jako zase myslim, ze daleko pitomejsich diskusi je tu daleko vic, nez tehlech. Diskuse o nejakem dilu serialu napriklad. a pro pisatelku to problem je. myslim si, ze to proste budeme muset trpet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43029
12.1.10 21:19

Uz tady dlouho nebyl zadny poradny „prudic“, ze se tady zveda vlna odporu vuci teto nevinne tazatelce, co? :-))) asi bych mela zalozit nejakou kontroverzni diskusi, abych odvedla pozornost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
12.1.10 21:22

Pudlo :palec: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31502
12.1.10 21:26

A nebylo byl lepší tedy se na tuhle diskuzi vyprdnout když vás to tak pohoršuje a není to řešení duplicitní ale multiplicitní…tak už na to nereagujte dotaz byl zodpovězen tazatelce a tím to končí ne…ale vy se v tom furt šťouráte, to asi nebudete mít dámy potřebu řešit zajímavější v důležitější věci jak píšete ale přiznejte že se bavíte když mužete do někoho štourat… :-P :-P :pocitac: :pocitac: já se tomu fakt už musím smát :jazyk: :jazyk: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
351
12.1.10 21:40

Souhlasim s Makytou ze uz byste to mely nechat plavat :roll: verte tomu, ze se vzdy najde nekdo, kdo bude v „zoufale“ situaci a proste sem neco takoveho napise, protoze uz nebude vedet kudy kam a ta nejlogictejsi reseni sice vidi, ale treba je nelze uskutecnit hned, proto zalozi diskuzi.

Co kdybychom si popovidaly o nasich ratolestech budoucich i tech, ktere jsou uz na svete? :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
12.1.10 22:18

A co to přidat do často kladených dotazů na hlavní stranu? :lol: Jako mezi otázky jak vložit fotku do diskuze a tak :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí