Jsem, či nejsem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
44193
13.1.10 09:23

Aguo :palec: :dance: :potlesk:Taky bych to zařadila mezi časté dotazy..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43029
13.1.10 09:28
Angua píše:
A co to přidat do často kladených dotazů na hlavní stranu? :lol: Jako mezi otázky jak vložit fotku do diskuze a tak :lol: :lol: :lol:

ja bych to dala k registracnimu formulari

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
13.1.10 10:07
Sanni píše:
Ahoi, dost mě trápí otázky typu, jestli můžu být těhotna. Menstruaci jsem naposledy měla na začátku prosince, pak jsem měla mít ke konci prosince a to na Silvestra, ale prášky jsem brala tak abych si ji posunula o týden. Nikdy jsem neměla problem s nepravidelnosti, a menstruace se vždy dostavila tak jak měla. Jen ted, mam týden zpoždění a nevim si rady. S přítelem jsem naposledy měla styk na konci prosince. Nevím, zda mam ještě počkat jestli se menstruace dorazí a nebo to nějak začít řešit. :cry:

Jsi… nejsi… dám se podat :nevim: :lol: .

Počůrání papírku mi nepřijde jako „hrocení“. Nejfajnější testy stojí cca třicet kaček a jsou tam hned dva, takže jeden třeba hned a další za týden.
(Tež jsem to ve 20 řešila - vygooglila jsem si na to téma milión cizích diskusí a pak šla do lékárny :nevim: .)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43029
13.1.10 10:40
Len-til-kah píše:
Sanni píše:
Ahoi, dost mě trápí otázky typu, jestli můžu být těhotna. Menstruaci jsem naposledy měla na začátku prosince, pak jsem měla mít ke konci prosince a to na Silvestra, ale prášky jsem brala tak abych si ji posunula o týden. Nikdy jsem neměla problem s nepravidelnosti, a menstruace se vždy dostavila tak jak měla. Jen ted, mam týden zpoždění a nevim si rady. S přítelem jsem naposledy měla styk na konci prosince. Nevím, zda mam ještě počkat jestli se menstruace dorazí a nebo to nějak začít řešit. :cry:

Jsi… nejsi… dám se podat :nevim: :lol: .

Počůrání papírku mi nepřijde jako „hrocení“. Nejfajnější testy stojí cca třicet kaček a jsou tam hned dva, takže jeden třeba hned a další za týden.
(Tež jsem to ve 20 řešila - vygooglila jsem si na to téma milión cizích diskusí a pak šla do lékárny :nevim: .)

ty ses vzacna vyjimka :-))) uprimne nez jsem propadla kouzlu snazeni, myslela jsem si, ze tehotensky test stoji asi jako novej televizor a ze lekarnik skutecnost, ze jsem koupila test, minimalne necha vydat dennim tiskem.

malokdo visi na emiminu driv, nez se zacne snazit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
13.1.10 10:49

Pudloslava píše:

myslela jsem si, ze tehotensky test stoji asi jako novej televizor a ze lekarnik skutecnost, ze jsem koupila test, minimalne necha vydat dennim tiskem.

:-) :-) :-), to je dobrý! Těhotenské testy jsou v lékárně něco jak v pekárně rohlíky :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
13.1.10 11:00

Tak v Ostravě je lékáren dost, tudíž když má člověk dojem, že si ho lékárník bude pamatovat (má…), tak jde příště do jiné - nejlépe vzdálené, kde je malá pravděpodobnost, že potká zvědavou sousedku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí