Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Angua píše:
A co to přidat do často kladených dotazů na hlavní stranu?Jako mezi otázky jak vložit fotku do diskuze a tak
![]()
![]()
ja bych to dala k registracnimu formulari
Sanni píše:
Ahoi, dost mě trápí otázky typu, jestli můžu být těhotna. Menstruaci jsem naposledy měla na začátku prosince, pak jsem měla mít ke konci prosince a to na Silvestra, ale prášky jsem brala tak abych si ji posunula o týden. Nikdy jsem neměla problem s nepravidelnosti, a menstruace se vždy dostavila tak jak měla. Jen ted, mam týden zpoždění a nevim si rady. S přítelem jsem naposledy měla styk na konci prosince. Nevím, zda mam ještě počkat jestli se menstruace dorazí a nebo to nějak začít řešit.
Jsi… nejsi… dám se podat
.
Počůrání papírku mi nepřijde jako „hrocení“. Nejfajnější testy stojí cca třicet kaček a jsou tam hned dva, takže jeden třeba hned a další za týden.
(Tež jsem to ve 20 řešila - vygooglila jsem si na to téma milión cizích diskusí a pak šla do lékárny
.)
Len-til-kah píše:Sanni píše:
Ahoi, dost mě trápí otázky typu, jestli můžu být těhotna. Menstruaci jsem naposledy měla na začátku prosince, pak jsem měla mít ke konci prosince a to na Silvestra, ale prášky jsem brala tak abych si ji posunula o týden. Nikdy jsem neměla problem s nepravidelnosti, a menstruace se vždy dostavila tak jak měla. Jen ted, mam týden zpoždění a nevim si rady. S přítelem jsem naposledy měla styk na konci prosince. Nevím, zda mam ještě počkat jestli se menstruace dorazí a nebo to nějak začít řešit.Jsi… nejsi… dám se podat
Počůrání papírku mi nepřijde jako „hrocení“. Nejfajnější testy stojí cca třicet kaček a jsou tam hned dva, takže jeden třeba hned a další za týden.![]()
.
(Tež jsem to ve 20 řešila - vygooglila jsem si na to téma milión cizích diskusí a pak šla do lékárny.)
ty ses vzacna vyjimka
uprimne nez jsem propadla kouzlu snazeni, myslela jsem si, ze tehotensky test stoji asi jako novej televizor a ze lekarnik skutecnost, ze jsem koupila test, minimalne necha vydat dennim tiskem.
malokdo visi na emiminu driv, nez se zacne snazit.
Pudloslava píše:
myslela jsem si, ze tehotensky test stoji asi jako novej televizor a ze lekarnik skutecnost, ze jsem koupila test, minimalne necha vydat dennim tiskem.
, to je dobrý! Těhotenské testy jsou v lékárně něco jak v pekárně rohlíky
.
Tak v Ostravě je lékáren dost, tudíž když má člověk dojem, že si ho lékárník bude pamatovat (má…), tak jde příště do jiné - nejlépe vzdálené, kde je malá pravděpodobnost, že potká zvědavou sousedku.