Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Hani ale pokud máš cyklus 25-27 dní tak tam žádnou nepravidelnost nevidím ![]()
Prostě testni mamatestem 28 den a uvidíš.
ahoj best test jsem měla a v pohodě, ale vždycky se může vloudit chybička a mohou mít vadnou sérii
Ahoj, už nějakou dobu se snažíme o miminko a včera se mi poprvé stalo, že jsem mělaneplatný test. Ponořila jsem ho do moči a nic se nestalo. Vynadla jsem ho a zkusila ponořit znovu a opět nic. Tak jsem ho vzala a ponořila téměř celý (vím, že se to nemá) a objevila se tam jen čárka v kontrolní oblasti. Jenže jak jsem ho pak zkoumala, mělajsem pocit, že vidím druhou.. Jenže když jsem se na něj podívala po chvíli, nemohla jsem to vykoukat ![]()
Tak nevím, jestli mám věřit negativnímu výsledku nebo běžeet s nadějí pro nový
Tedy asi ještě pár dní počkám, abych si nedělala naděje z výplodu mé choré mysli, který nakonec ani nevidím ![]()
Co si o tom myslíte?
Udělej si nový, pokud jsi ho namočila celý, tak je opravdu neplatný, bude pravděpodobně výraznější ta ryska - kde je v případě pozitivního výsledku čárka
@Elinečkaaa určitě bych nedělala žádé závěry z testu, který si dělala takovýhle způsobem ![]()
počkej den, dva a udělej nový ![]()
Díky, díky, ještě počkám pár dní a uvidím. Už mi z toho fakt hrabe, pak dělám takovéto blbosti a píšu takovéto dotazy
Už jsem tedy 36 DC, ale já mívám cykly delší, takže to ještě nic neznamená.