Tak já opravdu nevím..Poradíte? jsem těhotná nebo jsou to přízna

13.1.10 14:15

Tak já opravdu nevím..Poradíte?

Dobré odpoledne
Snažíme se první měsíc o miminko.Rozhodli jsme se tomu nechat volný průběh.Neměřím bazalní teplotu ani nezaznamenávám datum a počty styků.Včera jsem měla dostat MS a Ms zatím nikde.Trochu mě bolí prsa a píchá podbřišek.Je to bolest jako by táhavá,jako by mi ho těžké závaží táhlo k zemi..Myslíte si,že jsem těhotná nebo jsou to příznaky před MS?

Test jsem si zatím nedělala.Bydlíme na malé vesnici a není u nás lékárna.Zítra si ho pojedu koupit.

Budu vděčná za každou radu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2964
13.1.10 14:19

Moje rada: projdi si podobne diskuse. Jen tech s nazvem: „muzu byt tehotna?“ a podobne je tu za posledni tyden snad 10.

Ne vazne, dokud se neotestujes, nikdo ti nic neporadi. Mne testy vychazely nejdriv tyden po vynechani, takze ani tak brzo se nic dozvedet nemusis. Holt nezbyva nez cekat - bud na rudou nebo na //

At se brzy zadari!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
13.1.10 14:26

Teď jsem procházela poradnu Kouckého a psal tam, že prý je nesmysl testovat dřív jak týden až dva po vynechání, protože se často stává, že embryo sice vznikne, ale nezvládne se zahnízdit a odejde s menstruací, takže se ženská zbytečně stresuje, že měla // a pak přijde mrcha.

No mě se to kecá, když jsem testila jetě před vynecháním a už měla slaboučkou druhou.

Kup si mamatest nebo clearblue (ten je drahý, ale hodně citlivý), budeš vědět. Samozřejmě se může napoprvé zadařit, ale pokud máš pročtené jaké mají být příznaky, tak si je člověk i může trochu vsugerovat :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
13.1.10 14:26

Příznaky jsou stejné před MS i při těhu. Kup test a ještě chvíli počkej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43032
13.1.10 16:28

Mas to naplanovano dobre.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13754
13.1.10 17:55

Čičinko já tedy nevím, ale za sebe, rozhodně bych dva týdny nevydržela čekat, a navíc, kdyby mi dva týdny nepřišla MS, tak bych stejně doufala, že jsem těhotná, a kdyby pak přišla, byla bych stejně smutná, jako kdybych měla //.
Mně to přijde jako nesmysl, aby někdo někomu říkal, kdy testovat (ještě navíc chlap :roll: ), snad všechny víme jak to chodí. Buď tam // jsou nebo ne, buď mimi vydrží nebo ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
13.1.10 18:00

Anastazie, vždyť píšu, že já testila, děsně brzo, ale zase to má něco do sebe, pro mě by byl rozdíl jen zpoždění a opravdu ty // vidět. A vím, že je pár holek, co našly // a pak přišla mrcha, a že prý by raději nevěděli, že to už vypadalo tak nadějně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.1.10 10:38

Tak jsem si jela koupit ten těhotenský test a jsou tam // :dance: :potlesk: :dance: :potlesk: :dance: :potlesk: :dance: :potlesk: :dance: :potlesk: :dance: :potlesk: :dance: :potlesk: :dance: :potlesk: :dance: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3184
14.1.10 10:40

jé tak to gratuluju :kytka:
mrkla sem na tvoji diskusy už včera a držela sem palečky aby to vašlo a ejhle je to tam :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15584
14.1.10 19:09

No Bublinko paráda :dance: :dance: :dance:
Tak si to moc užívej a přeju pohodové těhu a zdravé mimčo :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6230
1.2.10 20:47

Já taky moc gratuluju - tak hlavně ať všechno dobře dopadne. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
329
23.2.14 20:44

@Bublinka3000 jak se ti to povedlo hned první měsíc? Taky bych chtěla :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie