Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holčiny.Potřebovala bych radu.V PO jsem byla na krevních testech na gyndě a dnes jsem tam volala a sestřička mi potvrdila,že jsou pozitivní na těhotenství…Zároveň dodala,že zítra mám přijít na druhý odběr krve a když jsem se jí ptala,proč,řekla že po telefonu to řešit nebudem,že mi to řekne zítra…Jsem z toho hotová,obávám se,že je nějaký problém.Sestra byla tajemná jak hrad v Karpatech a to,že jsem těhotná mi oznámila jakoby jen okrajově.Do zejtřka to prostě nevydržím,už ted žulím jak želva…Nevíte? ![]()
Já myslím, že podruhý berou krev, aby viděli, jestli HCG roste, že to nemusí a asi neznamená nic špatnýho, tak se zbytečně nestresuj a netrap. V jakém jsi asi týdnu?
Nejspíš cca ve 3.týdnu a něco málo…Nestresovala bych se,kdyby to sestřička neřekla tak divně…Je to moje první těhotenství,navíc nečekané,takže jsem vyjukaná ze všeho..:)
Třeba jenom nemá náladu nebo je i jindy divná
A jestli jsi takhle krátce, tak ty hodnoty budou asi ještě nízký a třeba si myslela, že seš dál a měly by být vyšší… těžko říct. Ale rozhodně se netrap, z tohohle bych žádný blbý závěr nevyvozovala, zítra uvidíš. Držím palce, ať je všechno OK.
Děkuji.Půjdu radši spát a probudím se až zítra,jinak mě to umučí..:)
xangel,je mi moc líto,jak s Tebou sestřička zachází..Chápu,že mají asi hodně práce,těhulek jako máku,ale trošku by zdravotníci měli přemýšlet a dívat se „do huby“,co říkájí..Ta věta navíc po telefonu by ji zas tak nezdržela a ne stresovat těhulku ![]()
Přeju,ať to nic není
![]()
Ahoj,no ted už mě bude sestra úplně nesnášet,ptž přítel to nevydržel,jak se trápím a zavolal jí sám…Opět řekla,že po telefonu nic neřekne,ale když jí řekl,že jsem z toho hodně špatná, tak z ní vypadlo,že brečet nemusím,že jde jen o potvrzení,že se nic neděje…Čůza.:)Uvidíme zejtra ![]()