Sestra mi neřekla hodnotu HCG

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
11
27.1.10 12:45

neřekla mi hodnotu hcg

Ahoj všichni,prosím o radu.. v pondělí jsem byla na gyndě a podle utz mam zvětšenou sliznici dělohy,ale zatím tam nic nevidí (byla bych asi 4tt)a že mam přinést další den moč a z té to pozná..dnes jsem volala,jak to dopadlo a sestra mi řekla,že je to negativní a když jsem se zeptala na hodnotu hcg,tak na mě vyjela,že mě to nemusí zajímat,že je to prostě negativní a položila telefon.. myslíte,že se mam na to,že výsledek je negativní spolehnout? máte některá s tim zkušenost? děkuji za odpovědi..jsem z toho neštastná ..:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
963
27.1.10 12:49

Ahoj, tak moč ti vzala určitě proto, aby udělala těhotenský test a z testu z moči určitě nezjistí hodnotu HCG. To zjistí jenom z krve. Být tebou, tak bych si koupila test v lékarně (mamatest - je nejlepší) a vyzkoušela bych doma podle návodu testík. Pokud bude druhá čárka i třeba slabounká, tak rozhodně negativní není. Držím palečky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mufina
27.1.10 12:51

Nebo si dojdi jako samoplátce do nějaké odběrové laboratoře a nech si nabrat krev na hcg, stojí to tak 150 - 250 kč a máš celkem jistotu.

• Citovat
  • Upravit
21896
27.1.10 12:52

Polozila telefon jo?No tak bych tam vzapeti volala znova,ona by se s vysledkem negativni treba spokojila,ty ale ne a mas pravo znat presny vysledky,to ze to sestru obtezuje je druha vec :cert:

Jinak teda nevim,ale mam pocit,ze presnejsi vysledek je vzdycky z krve a ne moci :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9053
27.1.10 12:58

Souhlasím s Eemi, já bych jí dala nandě!!! :cert: :cert: :cert:

To mi připomíná, jak jsem šla na krev já a hodnota byla 51 a oni mi řekli, že to těhotenství není!! Přitom z testů a vůbec i z pocitů, jsem věděla že je a taky jsem to hned řekla rodině a basta!!! A teď mám malého u sebe! Takže to zdravotnictví- :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
27.1.10 13:11

Já sice těhotná nejsem a nemám zkušenosti, ale nelíbí se mi to jednání sestry. Jak ti může položit telefon? Asi bych si vzalla kartu a šla k jinému doktorovi, tohe se nedělá. JInak zkus ještě jednou těhu test a když výjde pozitivní, tak si zajdi sama na krev, stojí to sice kolem 200, ale budeš mít výsledek v ruc a nemusíš čekat na doktora.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
27.1.10 13:12

Ahoj BettyB. a to jsi byla v kolikátym tt,když si měla těch 51 jednotek? jsem z toho fakt mimo.. už jsem to obrečela,ale jak říkáte,tak zkusim si někde udělat ty testy z krve..vim,že jsou nejjistější,ale na gyndě mi krev vzít nechtěli,že moč stačí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299
27.1.10 13:12

Tak to bych si nenechala líbit.. Ono někdy se ty sestry chovají fakt přišerně..někdy ani ty testy nejsou spolehlivé nejlepší to je prostě poznat z krve…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15584
27.1.10 13:14

Přesně jak píšou holky. Hodnotu hcg zjistí pouze z krve, takže jestli ti ji nebrali, tak nemohli ani říct výsledek. Moč si brala na klasický těh. test, který ve 4tt jestě pozitivitu ukázat nemusí. Na ultrazvuku ve 4tt taky ještě většinou nic vidět není.
Takže doporučuju:

1. udělat zítra ráno mamatest
  2. zajít do laborky na odběr jako samplátce.

Kolik dní máš vynechanou MS?
Držím palce, ať to vyjde :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15584
27.1.10 13:17

Jasně, skoč zítra ráno na krev. Stojí to kolem 200 Kč a já měla vždycky výsledky do 3 hodin. Laborky bývají většinou na poliklinikách, dá se to najít přes google. Tak dej pak vědět.
Určitě nemá smysl plakat a být nešťastná. Je fakt ještě brzy, test to ještě v tuhle chvíli nemusí ukázat. Ja mela 5 dní po vynechání MS hcg 69.
Hlavu vzhůru, přeci se nenecháš rozhodit nějakou hloupou sestřičkou :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9053
27.1.10 13:28

Citenulko- měla jsem jeden den do MS, tak 4tt, ale podotýkám, že jsem měla několik pozitivních těhu testů různých druhů…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
27.1.10 14:19

HCG se zjišťuje z krve. i když sestra se nechovala profesionálně, tak opravdu z moči se nepozná hladina HCG kvantitativně, pouze kvalitativně, teda negat/pozit.

je to brzo, zkus chvíli vydržet, můžeš si i koupit vlastní těhot test z moči, v lékarně. doporučuju mamatest. nebo si zajdi na tu krev..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6336
27.1.10 14:26

Teda musim rict, ze to by me teda maximalne vytocilo, ten pristup… uf… ale take souhlasim s holkama…
Jak dlouho mas ted zpozdeni? Nezoufej, jeste nic ztraceno neni :-) Test z krve je opravdu nejjistejsi… drzim palce, aby to dopadlo tak, jak si prejes …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
27.1.10 14:47

všem vám moc děkuju..potřebovala jsem to ze sebe dostat :-) .. naposledy jsem měla ms 12.12 a když jsem čekala na další ms,tak jsem měla týden zpoždění a jen 2 dny špinila.. testy jsem si nedělala..moc jim po těch zkušenostech,co mají mé známé už nevěřim..ale když už to vyšlo takhle z té moči neegativně,tak už si tím těhotenstvím moc jistá nejsem..ale snad ty testy z krve dopadnou jinak..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí