28 dní zpoždění

69
31.1.10 17:59

28dní spoždění

Ahoj holky,
chci se zeptat snažíme se s přítelem o miminko. v říjnu jsem vysadila HA. Moje poslední ms byla 6.-10.12, teď 3.1 jsem to měla dostat a dodnes stále nic. Koncem prosince jsem měla 3dny takový růžový výtok, který se dnes objevily znovu. Těhotenský test jsem si dělala 17. ledna, vyšel negativní. Občasně mám píchání a tlaky v podbřišku. A také mi hodně stvrdnul podbřišek, nevíte čím to může být? Myslíte si že bych i přes negativní test mohla být těhotná?

Příspěvky typu zajdi si na gyndu nebo běž si udělat další test mi prosím nepište. Chci jen vědět, zda máte někdo podobnou zkušenost a nebo jen váš názor.Předem děkuji za odpovědi s pozdravem Markéta :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12300
31.1.10 18:10

Já bych na tu gyndu ale teda šla, minimálně proto aby mi píchli vyvolávačku, už to máš fakt dost zpožděný.
První bych teda zopakovala těhu test a pak pokud pořád negativní tak bych zašla na to vyvolání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21910
31.1.10 18:18

No ono je dost tezky radit neco jinyho,nez test a gyndu,nemuzu si pomoct :wink: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5545
31.1.10 18:24

Makyno, jestli mas zpozdeni 28 dni tak by to na testu urcite videt bylo. Ja mela neco podobnyho, stejne priznaky a doktor mi nakonec na vajecniku nasel cystu. Dostala jsem vyvolavacku, cysta zmizla a dorazila ms.
28 dni zpozdeni neni normalni na gyndu radeji zajdi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1797
1.2.10 08:46

28dní je hodně.. utíkej ke gyndr. :-? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TehotnaTerezka
1.2.10 08:49

a nebyla jsi mezitim nemocna?
ja mela zpozdeni asi 50 dni, test negativni, na gynde mi jen rekla, ze mam zvysenou sliznici, coz znaci bud blizici se MS nebo tehotenstvi, vyvolavacku jsem si dat nenechala a za tyden uz byly na testu //
mela jsem mezitim docela drsnou strevni virozu a jedna MS proste vynechala

• Citovat
  • Upravit
12332
1.2.10 08:59

ahoj, taky se může stát, že tělo ještě „jen“ nenajelo na svůj cyklus, po vysazení HA to tak někdy může být :wink:
ale na gyndu určitě zajdi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
2.2.10 13:35
TehotnaTerezka píše:
a nebyla jsi mezitim nemocna?
ja mela zpozdeni asi 50 dni, test negativni, na gynde mi jen rekla, ze mam zvysenou sliznici, coz znaci bud blizici se MS nebo tehotenstvi, vyvolavacku jsem si dat nenechala a za tyden uz byly na testu //
mela jsem mezitim docela drsnou strevni virozu a jedna MS proste vynechala

A když si byla na ultrazvuku tak ti řekla že to těhotenství není nebo jak? Já tam byla a řekla mi že těhotenství to není, že mám zvýšenou sliznici. A že je to jen hormonální porucha, ale už tři dny jen lehce špinim tak nevím. Vyvolávačku jsem si dát nenechala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
8.2.10 13:37

také spoždění

Ahojky,jsem tu dnes nová mám už skoro tříletou holčičku taky jsem vysdaila HA dostala jsem to naposledy v prosinci jinak test taky ukazuje jen 1čárku ve čtvrtek jdu raději k doktorovi tak bych napsala zda je to možné nebo ne ano??? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.9.15 22:34

spoždění MS 31 dní

Ahoj holky, mám dotaz jestli jste se s tím už některá z vás setkala. Poslední MS 2.8.15. dostat jsem to měla 25.8.15. a do dnes nic 24.9.15. jsem už malinko ve stresu jelikož tt negativní, sestřička mi doporučila tt opakovat a nebo ještě vyčkat na Ms…a, abych nezapomněla dva dny špinění tak jsem se radovala, že Ms příjde a po druhém dnu opět nic. :roll:

• Citovat
  • Upravit
9909
24.9.15 22:37

Zkus test za pár dni zopakovat ;) Já ho mela slabe pozitivní az 16 DPO. Je možny, že jsi mela ovulaci později a to slabe špinění muže byt zahnizdovani vajicka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
24.9.15 22:42

Nevím jak dlouho čekat přece jenom to je už docela dlouhá doba. Zítra jdu preventivně k doktorovi tak se uvidí ale strach mám jelikož mám 2 roky školy. :zed: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
142
24.9.15 23:29

Ahoj :) taky mám zpozděníí, zatím teda 16 den. Test jsem si dělala pred 4-5 dny a taky negativní a slabounce sem spinila necely dva dny pár dní po zpozděí..:/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
25.9.15 00:21

Ahoj, já tohle mívala u anovulačních cyklů, špinění bylo hodně slabé, skoro nic. Ani po injekci na vyvolání MS jsem ji neměla a jen špinila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
412
25.9.15 08:16

Jsem na tom úplně stejně, poslední MS 13.8. Další jsem čekala kolem 7.9. Doteď nic, tt negativní. Jen mě koncem srpna bolely bradavky, což vůbec neznám. Trvalo to tak 10 dní. Přičítala jsem to ovulaci. Další MS bych měla mít příští týden, tak uvidím. Pokud nic nepříjde tak asi navštívím doktorku, stejně mám mít preventivku.Ale nervozní jsem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí