Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobrý den. Je Vás tu plno zkušenějších
tak bych měla otázku. Nevím, možná jsem těhotná možná ne. Druhý den po styku mě začaly dost bolet prsa )bolí i před menstruací ale tohle bylo fakt dost) a občas mě píchlo v podbřišku. Menstruaci, kterou jsem měla dostat asi za 14 dní jsem dostala o tři dny dříve než měla prijít, ale nebyla jako normálně, jenom hodně tmavá tekutina a i po skončení mě pořád bolí prsa a občas píchne v podbřišku, je to asi tak 3 - 4 týdny- Myslíte že má už cenu dělat test nebo je to jenom fantazie, kdyžMS přišla. Já bych se moc neplašila, ale nechci aby byl přítel zklamaný moc chce miminko
. Díky za Vaše názory
Jitulinaja píše:
Dobrý den. Je Vás tu plno zkušenějšíchtak bych měla otázku. Nevím, možná jsem těhotná možná ne. Druhý den po styku mě začaly dost bolet prsa )bolí i před menstruací ale tohle bylo fakt dost) a občas mě píchlo v podbřišku. Menstruaci, kterou jsem měla dostat asi za 14 dní jsem dostala o tři dny dříve než měla prijít, ale nebyla jako normálně, jenom hodně tmavá tekutina a i po skončení mě pořád bolí prsa a občas píchne v podbřišku, je to asi tak 3 - 4 týdny- Myslíte že má už cenu dělat test nebo je to jenom fantazie, kdyžMS přišla. Já bych se moc neplašila, ale nechci aby byl přítel zklamaný moc chce miminko
. Díky za Vaše názory
ahojda, zasada je udelat si nejdriv test a pak jit spekulovat do diskusnich for… test stoji 30 Kc a da se koupit i v drogerii…
Jitulinaja píše:
Dobrý den. Je Vás tu plno zkušenějšíchtak bych měla otázku. Nevím, možná jsem těhotná možná ne. Druhý den po styku mě začaly dost bolet prsa )bolí i před menstruací ale tohle bylo fakt dost) a občas mě píchlo v podbřišku. Menstruaci, kterou jsem měla dostat asi za 14 dní jsem dostala o tři dny dříve než měla prijít, ale nebyla jako normálně, jenom hodně tmavá tekutina a i po skončení mě pořád bolí prsa a občas píchne v podbřišku, je to asi tak 3 - 4 týdny- Myslíte že má už cenu dělat test nebo je to jenom fantazie, kdyžMS přišla. Já bych se moc neplašila, ale nechci aby byl přítel zklamaný moc chce miminko
. Díky za Vaše názory
Ahojky určitě si ho udělej ten test a pak uvidíš… protože i když bys byla těhu tak jsi mohla dostat měsíčky…tak kup test.
testem nic nezkazíš…každopádně si ho udělej a pro jistotu si zajdu na gyndu, jestli to bylo fakt tak neobvyklé, jak píšeš…může to být cokoliv. Protože prsa a genitálie citlivě působí na poklesy a vzestupy různých hormonů…ale i na počasí.
Udelej si test, ja to u posledniho tehotenstvi mela podobne, vubec jsem necekala ze bych mohla byt tehotna (jako snazili jsme se, ale tech par pokusu, uplne mimo udajne plodne dny
), odjela jsem na hory, tam jsem taky dostala menstruaci ale myslim o 2 dny pozdeji nez jsem cekala. Byla taky podivna, normalne ze me tyden tece jak z kravy a ted jen takovy cosi a jen 5 dni. Tak jsem si rikala ze to nebude uplne ok a sla si udelat test a tehotna jsem byla.
Takze tehu byt muzes a nemusis, bez si pro test a uvidis ![]()
Hlavně pokud si ho budeš dělat takhle brzo, nechej mu víc času. Já taky měla tušení a raději si udělala test, ten ale byl po těch třech nebo kolika minutách negativní. Naštěstí jsem ho nehodila do koše, ale šla do sprchy a test ležel na pračce. Vylezu ze sprchy a nevěřím svým očím, byla tam neznatelná, slabá druhá čárka. Za týden pak byla výraznější, ale furt ne tolik jako ta první.