Jiná MS, mohu být těhotná?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
361
3.2.10 16:48

ano nebo ne

Dobrý den. Je Vás tu plno zkušenějších :palec: tak bych měla otázku. Nevím, možná jsem těhotná možná ne. Druhý den po styku mě začaly dost bolet prsa )bolí i před menstruací ale tohle bylo fakt dost) a občas mě píchlo v podbřišku. Menstruaci, kterou jsem měla dostat asi za 14 dní jsem dostala o tři dny dříve než měla prijít, ale nebyla jako normálně, jenom hodně tmavá tekutina a i po skončení mě pořád bolí prsa a občas píchne v podbřišku, je to asi tak 3 - 4 týdny- Myslíte že má už cenu dělat test nebo je to jenom fantazie, kdyžMS přišla. Já bych se moc neplašila, ale nechci aby byl přítel zklamaný moc chce miminko :huban: . Díky za Vaše názory

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
43028
3.2.10 16:57
Jitulinaja píše:
Dobrý den. Je Vás tu plno zkušenějších :palec: tak bych měla otázku. Nevím, možná jsem těhotná možná ne. Druhý den po styku mě začaly dost bolet prsa )bolí i před menstruací ale tohle bylo fakt dost) a občas mě píchlo v podbřišku. Menstruaci, kterou jsem měla dostat asi za 14 dní jsem dostala o tři dny dříve než měla prijít, ale nebyla jako normálně, jenom hodně tmavá tekutina a i po skončení mě pořád bolí prsa a občas píchne v podbřišku, je to asi tak 3 - 4 týdny- Myslíte že má už cenu dělat test nebo je to jenom fantazie, kdyžMS přišla. Já bych se moc neplašila, ale nechci aby byl přítel zklamaný moc chce miminko :huban: . Díky za Vaše názory

ahojda, zasada je udelat si nejdriv test a pak jit spekulovat do diskusnich for… test stoji 30 Kc a da se koupit i v drogerii…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31502
3.2.10 16:59
Jitulinaja píše:
Dobrý den. Je Vás tu plno zkušenějších :palec: tak bych měla otázku. Nevím, možná jsem těhotná možná ne. Druhý den po styku mě začaly dost bolet prsa )bolí i před menstruací ale tohle bylo fakt dost) a občas mě píchlo v podbřišku. Menstruaci, kterou jsem měla dostat asi za 14 dní jsem dostala o tři dny dříve než měla prijít, ale nebyla jako normálně, jenom hodně tmavá tekutina a i po skončení mě pořád bolí prsa a občas píchne v podbřišku, je to asi tak 3 - 4 týdny- Myslíte že má už cenu dělat test nebo je to jenom fantazie, kdyžMS přišla. Já bych se moc neplašila, ale nechci aby byl přítel zklamaný moc chce miminko :huban: . Díky za Vaše názory

Ahojky určitě si ho udělej ten test a pak uvidíš… protože i když bys byla těhu tak jsi mohla dostat měsíčky…tak kup test.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4957
3.2.10 16:59

testem nic nezkazíš…každopádně si ho udělej a pro jistotu si zajdu na gyndu, jestli to bylo fakt tak neobvyklé, jak píšeš…může to být cokoliv. Protože prsa a genitálie citlivě působí na poklesy a vzestupy různých hormonů…ale i na počasí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5579
3.2.10 17:22

Udelej si test, ja to u posledniho tehotenstvi mela podobne, vubec jsem necekala ze bych mohla byt tehotna (jako snazili jsme se, ale tech par pokusu, uplne mimo udajne plodne dny :roll: ), odjela jsem na hory, tam jsem taky dostala menstruaci ale myslim o 2 dny pozdeji nez jsem cekala. Byla taky podivna, normalne ze me tyden tece jak z kravy a ted jen takovy cosi a jen 5 dni. Tak jsem si rikala ze to nebude uplne ok a sla si udelat test a tehotna jsem byla.
Takze tehu byt muzes a nemusis, bez si pro test a uvidis :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
3.2.10 18:52

Hlavně pokud si ho budeš dělat takhle brzo, nechej mu víc času. Já taky měla tušení a raději si udělala test, ten ale byl po těch třech nebo kolika minutách negativní. Naštěstí jsem ho nehodila do koše, ale šla do sprchy a test ležel na pračce. Vylezu ze sprchy a nevěřím svým očím, byla tam neznatelná, slabá druhá čárka. Za týden pak byla výraznější, ale furt ne tolik jako ta první.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí