Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj všem, měla bych na zkušené dotaz. Jsem 25 den MC a 8 den po emryotransferu 2× 5denní (prodloužená kultivace). Minulý pokus skončil v neděli menstruací, proto jsem skusila už před víkendem testnout. Ihned po několika sekundách vylezla jen 1 čárka ale po pár minutách i slabounká druhá. Je vidět i ted po několika hodinách od testování. Koukala jsem na Vaše fota proužků a je to hodně podobné několika. Můžu doufat nebo je to jen moje víra a vidím tam sci fi?
nevím jak je to po transféru.. a lécích které se dávají..
ale normálně je naprosto normální, že je druhá čárka slaboučká! a pak sílí.. a je vše ok!
ale holky ti určitě písnou, jak je to v kombinaci s lékama.. jestli to nemůže dělat… ale myslím, že ne… a moc bych ti přála, aby ti to vyšlo! držím palečky!!!!
Petule, ja mela slabouckou carecku 11. den po ET. Doufat urcite muzes. jestli chces mit jistotu tak skoc nekam do laborky. Me odber stal 150 Kc.
ahojky! doufat určitě můžeš, já to tam taky tak měla a je z toho překrásnej dáblík. ![]()
Plně se ztotožňuji.Také jsem měla jednu velmi a druhou sotva znatelnou čárku a mám doma 4.měsíčního synka.
![]()
drzim pesti, znam tu nedockavost…
Ahoj holky, mohla bych se s vámi poradit. V pátek 27.7. mi byly transferovány 2 blastocysty. Od neděle 5.8. jsem začala špinit a v pondělí přišla normální menstruace. Byla docela bolestivá a trvala tři dny.
Takže už jsem vůbec nedoufala. Nicméně dnes ráno jsem si udělala tet i když v centru mi řekli, že mám testovat až za dva dny, tedy v sobotu. K mému překvapení se na testu objevila slaboulinká driuhá čárka. Je opravdu slabá. Myslíte, že si mám dělat ještě naději a nebo je to jen pozůstatek z možného těhotenství, které skončilo menstruací? Díky za vaše názory. Jsem z toho trochu zmatená a potěší mě každý názor. ![]()