2.ET a slabá druhá čárka

12
5.2.10 13:52

2.ET a slabá druhá čárka

Ahoj všem, měla bych na zkušené dotaz. Jsem 25 den MC a 8 den po emryotransferu 2× 5denní (prodloužená kultivace). Minulý pokus skončil v neděli menstruací, proto jsem skusila už před víkendem testnout. Ihned po několika sekundách vylezla jen 1 čárka ale po pár minutách i slabounká druhá. Je vidět i ted po několika hodinách od testování. Koukala jsem na Vaše fota proužků a je to hodně podobné několika. Můžu doufat nebo je to jen moje víra a vidím tam sci fi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
22163
5.2.10 14:04

nevím jak je to po transféru.. a lécích které se dávají..
ale normálně je naprosto normální, že je druhá čárka slaboučká! a pak sílí.. a je vše ok!
ale holky ti určitě písnou, jak je to v kombinaci s lékama.. jestli to nemůže dělat… ale myslím, že ne… a moc bych ti přála, aby ti to vyšlo! držím palečky!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5545
5.2.10 14:09

Petule, ja mela slabouckou carecku 11. den po ET. Doufat urcite muzes. jestli chces mit jistotu tak skoc nekam do laborky. Me odber stal 150 Kc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
215
5.2.10 14:55

ahojky! doufat určitě můžeš, já to tam taky tak měla a je z toho překrásnej dáblík. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17745
5.2.10 15:01

Plně se ztotožňuji.Také jsem měla jednu velmi a druhou sotva znatelnou čárku a mám doma 4.měsíčního synka. :mavam: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43029
5.2.10 15:42
  1. uplne slaboulinkata carka, trebas jen v urcitem uhlu, je videt na vsech testech, trebas i nepocuranejch … je to fakt barva, nebo jen jina struktura?
  2. pokud ses po KET, tak ses jasne //, pokud jsi ale mela normalni stimulaci s pregnylem, tak to muze byt jest od toho

drzim pesti, znam tu nedockavost…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rezai
9.8.12 10:11

ET menstruace a pak slabounká čárka

Ahoj holky, mohla bych se s vámi poradit. V pátek 27.7. mi byly transferovány 2 blastocysty. Od neděle 5.8. jsem začala špinit a v pondělí přišla normální menstruace. Byla docela bolestivá a trvala tři dny. :( Takže už jsem vůbec nedoufala. Nicméně dnes ráno jsem si udělala tet i když v centru mi řekli, že mám testovat až za dva dny, tedy v sobotu. K mému překvapení se na testu objevila slaboulinká driuhá čárka. Je opravdu slabá. Myslíte, že si mám dělat ještě naději a nebo je to jen pozůstatek z možného těhotenství, které skončilo menstruací? Díky za vaše názory. Jsem z toho trochu zmatená a potěší mě každý názor. :nevim:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex