Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Holky, je mi šíleně trapně. Myslela jsem, že to vydržím a psát sem bravíčkovské trapárny nebudu, ale já to prostě musím někomu říct.
S přítelem jsme se mazlili a v jednu chvíli na krajíček zasunul. Hned, jak jsme si to uvědomili - jsem panna, takže nás to dál nepustilo - tak jsme přestali, v podstatě to byl jeden takový šťouch na špičku penisu.
MS mi přišla zhruba v termínu, ale pobolívají mě záda, v břichu se mi snad perou všichni čerti tak, že musím častěji na WC. Jelikož jsem šílený stresař, můžu to mít klidně z nervů.
Co myslíte, jaká je pravděpodobnost otěhotnění? Samozřejmě vím, že bych si pro klid v duši mohla koupit TT, ale hrozně se bojím.
Díky za anonym, je to pro mě citlivé téma.
@Anonymní píše:
Holky, je mi šíleně trapně. Myslela jsem, že to vydržím a psát sem bravíčkovské trapárny nebudu, ale já to prostě musím někomu říct.
S přítelem jsme se mazlili a v jednu chvíli na krajíček zasunul. Hned, jak jsme si to uvědomili - jsem panna, takže nás to dál nepustilo - tak jsme přestali, v podstatě to byl jeden takový šťouch na špičku penisu.
MS mi přišla zhruba v termínu, ale pobolívají mě záda, v břichu se mi snad perou všichni čerti tak, že musím častěji na WC. Jelikož jsem šílený stresař, můžu to mít klidně z nervů.
Co myslíte, jaká je pravděpodobnost otěhotnění? Samozřejmě vím, že bych si pro klid v duši mohla koupit TT, ale hrozně se bojím.Díky za anonym, je to pro mě citlivé téma.
Panenská blána není trampolína, aby se o ni penis zastavil.
A když do tebe šťouchl, ejakuloval zrovna?
Jinak je možnost nulová. Navíc jsi dostala ms, tak není co řešit ![]()
Fakt si neděláš srandu
? Ok, vezmu to vážně…Menstruaci máš, což s velkou pravděpodobností vyučuje těhotenství. Já jsem tedy v těhu nikdy nemenstruovala, a to jsme zasloužilá matka…
A k té technice oplození…Sperma z penisu uniká už v závěru soulože, takže předpokládám, že v době „zásunu“ byl žalud bez semene. Tudíž nemáš jak otěhotnět. A jestli si spermie poradí - čistě teoreticky - s neporušeným hymenem, tak to nevím…No nějaké výkonné asi jo, je tam dírka na odtok menstruační krve…Ale mají ztíženou práci ![]()
Prvý krát som otehotnela ako panna.. MUDr. kukal ako puk, to ešte nevidel
Ale to nebola náhoda, my sme sa s mužom snažili, chceli sme otehotnieť
![]()
@Petule030 Neejakuloval, ani nebyl po, ale spíš bych se bála preejakulátu.
@pe-terka Děkuju. Já vím, je to hrozné. Ale jsem z toho tak špatná a nemůžu to nikomu zatím říct, tak jsem se musela vypsat aspoň tady. Díky za to, že to bereš vážně. Je mi z toho ouvej.
Jsem objednaná k doktorce a hned si nechám předepsat prášky, teď jenom doufat, aby nebylo pozdě. Byla to prostě nečekaná otázka jedné sekundy. Miminko plánujeme, ale až časem.
@Anonymní píše:
Prvý krát som otehotnela ako panna.. MUDr. kukal ako puk, to ešte nevidelAle to nebola náhoda, my sme sa s mužom snažili, chceli sme otehotnieť
![]()
Jakože sperma do tebe zaváděl prsty, nebo jak? Nějak si nedovedu představit, jak se takové těhotenství bez styku plánuje
.
@Anonymní píše:
@Petule030 Neejakuloval, ani nebyl po, ale spíš bych se bála preejakulátu.@pe-terka Děkuju. Já vím, je to hrozné. Ale jsem z toho tak špatná a nemůžu to nikomu zatím říct, tak jsem se musela vypsat aspoň tady. Díky za to, že to bereš vážně. Je mi z toho ouvej.
Jsem objednaná k doktorce a hned si nechám předepsat prášky, teď jenom doufat, aby nebylo pozdě. Byla to prostě nečekaná otázka jedné sekundy. Miminko plánujeme, ale až časem.
neboj, pokud neměl žalud od spermatu nebo rovnou nestříkal, těhotná prostě NEJSI! něco už o tom vím ![]()
@pe-terka Nejsme si právě jisti tím preejakulátem.
Moc, moc děkuju. I kdyby to nebyla ve výsledku pravda, hrozně se mi ulevilo a snad se konečně i vyspím.
Poučená na věky věků
.
@JayLee Děkuju za uklidnění (a za neposmívání se). Chápu, že to zní naprosto trapně, proto taky anonym, ale kdo v nějaké takové situaci nebyl, nechápe, jaká je ta nevědomost a stres hrůza a co takové myšlenky dělají s ženským mozkem
.
@Anonymní píše:
Jakože sperma do tebe zaváděl prsty, nebo jak? Nějak si nedovedu představit, jak se takové těhotenství bez styku plánuje.
Je to taká háklivá téma
Normálne, no, tak ako vy, iba moj ejakuloval poriadne
Ale vo vašom prípade, si myslím, že tehotenstvo nehrozí ![]()
Nejde mi do hlavy, proč se někdo snaží otěhotnět jako panna…Má to nějaký hlubší smysl, který nechápu, anonymní 2?
Dítě jste chtěli a ani jste si to „tvoření“ pořádně neužili…To proč?
Dobrý den, potřebuju poradit. Beru HA (už 2 roky), mám teď ale střevní potíže a nevím do jaké míry mi teď antikoncepce zabírá. S přítelem jsme byli ve sprše a on se na mě udělal (na břicho, oba jsme byli ve stoje, takže to po mně steklo spolu s vodou dolů). Potom jsem se umyla (včetně pohlavního otvoru) a usušila ručníkem. Myslíte, že je nějaká pravděpodobnost otěhotnění? Vím že si většina lidí pomyslí že jsem blázen ale já z toho mám už pomalu psychickou újmu.. děkuju za odpovědi ![]()