Duch na testu, pak MS

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
16.2.10 08:30

duch na testu,pak MS

Ahoj holky,chtěla bych se poradit,s přítelem se snažíme o miminko,a teď před očekávanou MS,to bylo nějak jiný,nevolnosti atd.Tak jsem si v nedeli udělala test,do 5min.nic,tak jsem byla zklamána.Jenomže pak včera jsem nahlídla sem k vám na diskusi,okamžitě šla po ten test a byl tam duch,úplně slabulinká čárečka nepatrná,tak jsem to chtěla skusit dnes ráno,jenomže jsem dostala MS :cry: :nevim: ,i přes to jsem udělala test a vůbec nic.Jsem zoufalá.Má někdo z vás podobnou skušenost?dík pa :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Caty
16.2.10 08:33

AHoj, jo bohužel mám, špatný test, co dělá falešné čárky nebo se čárka udělala po zaschnutí, což je docela časté. Nevím co jsi měla za test, ale já po zkušenostech věřím jen a jen mamatestu, s jinými jsem totiž byla těhotná několikrát. Chce to fakt dodržet čas do kdy test odečíst, ikdyž třeba mi mamatest zpočátku vylezl taky o něco pozdě, ale nesmí být zaschlý a po hodině, minuta sem minuta tam dle mě nehraje roli, a šmejdi v testech? Unimarkt, axiom, Best2, Hcg, rapiclear. Naopak dobrý je clearblue, ale poměrně drahý a mamatest, stačí ten obyčejný. Držím palce at to příště vyjde.

• Citovat
  • Upravit
16.2.10 08:41

já si právě dělala mamatest,nevím asi jsem si to hodně přála o to větší sklamání.Příznaky jsem všechny mněla,ale asi falešný,možná nám to příště vyjde. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
16.2.10 08:45

Hlavně už nikdy netestuj před termínem MS…
Taky jsi mohla být „těhotná“, ale oplozené vajíčko se začalo vyvíjet špatně, proto hned odešlo. Ale to nemá cenu se v tom babrat, hlavu vzhůru do dalšího měsíce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.2.10 08:48

no jo,ale beztak mám bludný myšlenky,moje mamka mněla MS do 4měs.,kámoška 2měs.,ale to se tím moc zabývám :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6093
16.2.10 09:01

Myslím, že příznaky jsi měla asi vsugerované.
Holky mají pravdu, testovat před MS by se nemělo.
Hlavu vzhůru, určitě to brzy vyjde :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.2.10 19:49

já měla tři dny zpoždění, udělala jsem si test (Gravitest) a měla jsem dvě čárky, z čehož ta druhá byla slaboulinká,ale byla tam. Jásala jsem, radost byla obrovská. Druhý den jsem to dostala…bohužel, špatný test, jak jsem si vyčetla i z netu. Prý se to někdy stává.....od té chvíle jsem si zakázala myšlenky na druhé dítko, protože o jedno jsem přišla ve čtvrtém měsíci před půl rokem a minulý měsíc tahle ošklivá zkušenost. Akorát to člověka psychicky sráží. :cry:

• Citovat
  • Upravit
15584
16.2.10 22:23

Ono je možné, že to bylo špatně uhnízděné vajíčko. Někde jsem četla, že až 80% těhotenství skončí před ms. Je to přirozené. Selektují se tím špatná těhotenství, která nemají šanci. Jenže tím, jak testujeme brzo a testy jsou citlivé tak se o tom dozvíme a pak prožíváme velká zklamání.
Moc držím palečky ať to příště vyjde :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13415
17.2.10 17:37

Jednou jsem tohle probírala s dr. a ten mi řekl, že před očekávanou ms může stoupnout hladina hcg, to se nevylučuje, pak cysty, myomy…A nebo jak říkají holky, tak se vajíčko neuhnízdilo a nebo opravdu zachlý test. I když mamatest to nedělá, ale…Nikdy neříkej nikdy :nevim:
Pokud si stejně myslíš, že bys mohla být těhu i s ms, tak vydrž, až po a testni znovu. To si myslim, že je rozumnější, než se teď zbytečně stresovat.
Přeji ti, aby jsi brzy našla vytoužené // a aby byly opravdové :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.2.10 10:13

jo díky holky :dance: :dance: :dance: ,můj přítel mi pořád říká,že moc na to myslím a proto to nevychází,ale já nevím ja na to nemyslet :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
13.9.12 22:34

Ahojky je možny mit aspon dcuha na testu 3 dny před ms? dekuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3832
13.9.12 22:35
@lucka6 píše:
Ahojky je možny mit aspon dcuha na testu 3 dny před ms? dekuju

Samozřejmě že možné to je

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ArankaC.
14.9.12 07:23
@lucka6 píše:
Ahojky je možny mit aspon dcuha na testu 3 dny před ms? dekuju

Možné to je, nicméně já na duchy moc nevěřím. Lepší je si počkat a mít pak jasný výsledek…

• Citovat
  • Upravit
3361
14.9.12 11:08

Jednou se mi to stalo, těhotná jsem samozřejmě nebyla. A pak se mi to také stalo, ale nebyla to menstruace, spíše takové slabé krvácení a testy pak byly //.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí