Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ano,já jsem se testovala 3 dny před MS a dokonce pro jistotu 3krát
.Ta pozitivní čárka byla pokaždé úplně slaboučká,tak jsem šla druhý den na krev a dnes vím,že jsem těhule.Tak to testni a uvidíš ![]()
Zkus to,za to nic nedáš,ale myslím si,že je to ještě moc,tak 4 dny.
Tak já pár dní před MS, v den MS a taky 3 dny po očekávané MS. Pořád mi to ukazovalo negativní. Dočkala jsem se až týden po očekávané MS. A vyklubala se z toho teď už 5-ti měsíční beruška. Držím palečky ![]()
Tyden po MS, 14 dnu predtim sem byla nemocna, tak sem zpozdeni prikladala nemoci. Pak sem sla z prace a citila sem co je k veceri v kazdem baraku.......no a vecer test ukazal jasne dve carky
A ta nemoc vlastne byla zpusobena uhnizdovanim ![]()
U prvního těhu mi to zjistila doktorka - šla jsem na vyvolávačku a že jsem těhotná mě nenapadlo
a u druhého jsem si testík udělala až cca v 8tt (bylo mi blbě…)
V prvním těhu jsem testovala čtvrtý den „podivné MS“ (byl to 28.den cyklu) - čárka byla slabá a po termínu, v krvi v ten den 66 jednotek hCG.
Ve čtvrtém těhotenství cca 4.den před MS (kvůli lékům) - byla tam dálnice okamžitě ![]()
Ve druhém a třetím těhotenství (obě skončila ZT v 6.tt) jsem testovala zhruba v den očekávané MS a pokaždé tam slabá čárka byla.
Testovala jsem 30DC, pricemz cyklus byl cca 35 dnu. Takze 5 dnu pred ocekavanou, na mamatestu prd a na clearblue slaboulinka neviditelna carecka pul hodiny po limitu ![]()
ahojky holky kdy ste se testovaly a kdy vám testík už ukázal dvě??už před ms??děkuji za odpověd