Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
No vzhledem k tomu,že jsem ms měla vždycky takovou ne uplně pravidelnou,tak jen tipuji,ale bylo to tak kolem 2 dnů před ![]()
Já testuju 11 den po ovulaci. Vždy je tam už slaboulinká čárka. Nemám cyklus úplně na den pravidelný, většinou to je 3-4 dny před MS.
Tak ja jsem testovala 5 dní před MS (cyklus 28dni) a NIC a pak až v den MS a byla tam slaboulinka carecka -skoro neviditelna
Ahoj. Já testovala 2 dny před očekávanou menstruací a nic..... no a den po termínu už tam // byly.
Cyklus 17-30, testoval jsem 31. den, neviditelná mikročárka 10 min po limitu na mamatestu, stjně to bylo ale ještě týden na to. Pak jsem to vzdala a šla na hcg z krve a to už bylo 600. Asi moc piju a mám to v moči moc zředěné. ![]()
Angua píše:
10 dní po vynechání MS - moc jsem se bála, že čárka nebude![]()
![]()
![]()
To by me musel nekdo dat pod narkozu, abych testovala tak „pozde“ ![]()
jj to mě taky
bych to za nic nevydržela…dneska jdu do lékarny pro matičku a určitě zase koupím další mamatest ![]()
Jeste si pamatuju, jak jsem cca 20DC testovala a zaroven do toho sameho curani namacela i ovulacni test, pac jsem se nemohla rozhodnout, jestli to loupani je zahnizdovani nebo probihajici ovulace
![]()
já taky nevím…mám to dostat za tři dny..asi…mám to šíleně nepravidelný..a testík je sltašlivě slabej a už asi tři dny mám takovej mini výtok…hodně světlej tak nevím co to je…normálně to nemívám…a bolesti v boku takové píchání…a nejhorší je to ráno to musím být aspon pul hod v klidu abych se nepozvracela…šílený…tak uvidíme jestly to je nějakej sindrom nebo mimi