Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Tak to nechápu.A bylo to aspoň v tom místě kde je ta pozitivní čárka?Třeba špatný test.
ano,bylo to tam jak je ta pozitivní čárka…a pak jen stínek…
Bílý stíneknebo narůžovělý?Mamatest je podle mě přesný,tak to mohl být náznak čárky.Já bych to asi nevydržela a testla bych znovu.
no byl první bílej..jak sem ho tam namáčela..a pak jen na stranách malilinko naružovělý…já se testnu radši ráno…i když bych se testovala furt
je to šílený to testování…
Já vím,je to o nervy,až mě z toho rozbolelo břicho jako kdybych to měla dostat,ale ten nádherný pocit potom,ten stojí za to
Já si myslím,že je tam velká pravděpodobnost,že jsi Těhulka.Tak to ráno testni a dej vědět.Držím palec. ![]()
jj děkuju…snažíme se asi pět měsíců..tak to snad už vyjde…příznaky mám… ![]()
jj to je mamatest..ta bílá čárka byla jak ta kontrolní,ale prostě bílá…no já se nemužu dočkat rána jak to dopadne…
to bych se asi zbláznila…jak se znám
ale gratuluju!!!a potichounku závidím
no bílou čárku jsem tam měla taky několikrát a těhu to nebylo
Verunko pokud to je při namáčení, tak to nech pořádně vsáknout a „najet“ cca 3 min. Pak teprve hledej čárku. Ono při tom namáčení tam vznikají různý věci. Pak se to vyladí.A někdy může být vadná šarže.
ahojky holky,chtěla bych se zeptat dělala jsem si test a když jsem ho namáčela do hrnočníčku s močí tak tam byla taková bílá čárka v té těhotenské zoně čárek…a pak jen stínek tak to nechápu..test mamatest zítra se zkusím testovat znova…