Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj,dnes jsem si byla pro vysledky krve jestli jsem nebo nejsem těhotná.Sestra mi k tomu nic neřekla a já se v tom nějak nemůžu vyznat.Podle čeho to najdu?Má někdo zkušenost? ![]()
Měla by tam být hodnota hcg
Příspěvek upraven 27.01.11 v 23:47
Jestli ti sestra nic neřekla, tak je divná
Jinak to je pozitivní
ne neřekla vrazila mi to do ruky a zavřela dveře.Tak že jsem byla v šoku
Znamená to že jsem těhotná asi tak 14 dní?Podle tabulky.
HCG mas 401, tolerovana odchylka je 5 jednotek, takze to vypada na tehotenstvi ![]()
A ze sestra nic nerekla
Co dodat.
Ahoj,
hodnota je pozitivní, dokonce bych řekla že dle hodnoty je velikananánská pravděpodobnost, že i v děloze
měla by jsi být asi 28-35.DC ![]()
Mimochodem moooc gratuluju!!!
Taky se přidávám ke gratulaci, výsledek je krásně pozitivní
Sestru bych asi nakopla… ![]()
Příspěvek upraven 27.01.11 v 23:47
Gratuluji ![]()
Ale nechapu, proc te sestra neobjednala treba na prohlidku nebo tak neco… jak mohla nic nerict? Ja to nechapu :/
Gratuluji ![]()
Ale nechapu, proc te sestra neobjednala treba na prohlidku nebo tak neco… jak mohla nic nerict? Ja to nechapu :/
byla to sestra na laborce ne u doktora,tak ji asi nepřišlo normální mi to trochu vysvětlit ![]()
aha, tak to me nenapadlo, ze to bylo v laborce.. u nas to delaji primo u doktora… ale nedoslo mi, ze ne kazdy lekar to ma takto zarizene…
Takovou hodnotu ja mela ve 32DC, ovulace byla 16DC
jinak ja si na vysledek napred volala a to mi laborantka rekla, ze gratuluje, ze jsem tehu a kdyz sem si pak byla vysledek vyzvednout na papire, tak mi ho taky jen vrazili do ruky a nic.