Test HCG - nevyznám se v něm

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
9943
16.2.10 18:43

holky já jen musím reagovat k tomu, že sestra nic neřekla…nevím, kde sis pro ty výsledky byla,jestli až u doktora, potom v pořádku. Ale jestli sis to vyzvedávala přímo v laboratoři, tak my jako laborantky NESMÍME nic říkat k jakýmkoli výsledkům, ani na těhotenské testy, prtoože k tomu nejsme kompetentní a jsou taky těhulky, které s tím třeba nepočítaly nebo to pro ně znamená nějaký problém a kdyby jim to vpálila už laborantka v labině, tak kdo ví, co ta dívčina po cestě k doktorovi vyvede, když je to pro ni nepříjemný šok. Ale jak říkám, nesmíme komentovat žádné výsledky, k tomu jsou lékaři. Tak jen tak pro vysvětlenou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9943
16.2.10 18:46

aha, tak už jsem to dočetla, žes byla v té laborce, tak jsem ti to aspoň vysvětlila, proč to tak je. Opravdu nesmíme. Kdyby to byl třeba totiž ten negativní případ a ta potenciální maminka si třeba po cestě něco udělala, tak by z toho byl ale vééélkýýý průser. Ale mohla ti aspoň říct, že ti doktor vysvětlí. My jsme se to snažili aspoň takto vysvětlit, že jsme pacientům řekli teda aspoŇ to, že my nesmíme, že musí vydržet k doktorovi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí