Jaktože nejsem těhotná, když se nechráníme?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
494
24.2.10 17:36

myslim,ze fakt neni vubec duvod veset hlavu, miminko si k vam taky cestu najde, to cekani je nekdy dlouhy, tezky a nekdy ta cesta je hodne narocna a s prekazkama, ale i to je zivot, tak si ho zatim uzivej tak jak je a tes se na to co teprve prijde:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
24.2.10 17:57

Mozna ne vsichni, kdo chteji otehotnet, maji potrebu o procesu otehotneni vedet veskere podrobnosti a nacist si knihy…ono nekdy mene znamena vice a clovek se tolik nestresuje. Proste na jednoduchou otazku jednoducha odpoved: Ano , je mozne hned neotehostnet, nekdy to trva dele, i par mesicu ci roku. Hlavne nestresovat, a mit pravidelny sex a uzivat si to!
Do toho, kdo, s jakym vzdelanim a mirou naivity, a v jakem veku, se rozhodne mit dite, opravdu nemame co mluvit. Kazdy si maluje svuj obrazek stesti sam.
Preju teda hodne stesti. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
494
24.2.10 18:26

s tim souhlasim, nekdy fakt mene znamena vice, nase babicky taky nemeli internet a casto ani knihy a deti mely jako smeti:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
24.2.10 18:37

A ty, kterým se to nevedlo a žádné informace neměly se těmi babičkami těžko staly, tudíž o nich těžko někdo bude psát jako o „našech babičkách“. Jej, to jsou argumenty :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
494
24.2.10 19:01

Ja nerikam, ze to slo kazdymu a hned, ale myslim si, ze v dnesni dobe se vsechno moc precenuje. Clovek malem aby mel vysokou na to, aby mohl mit dite a kdyz to nahodou pul roku nejde, tak uz se to zacina resit malem jako neplodnost. Nekdy je odborna pomoc nutna a hodne lidem pomohla, ale nekdy mi to prijde vsechno takove prehnane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
24.2.10 19:26

Jj Maročko, v podstatě s tebou souhlasím, jen mne trochu dostal argument s těmi babičkami. Promiň, nemohla jsem si to odpustit. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
494
24.2.10 19:59

mozna jsem se vyjadrila blbe, ale tak snad lidi pochopili co jsem myslela, pokud jsem se nekoho dotkla, tak se omlouvam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16291
24.2.10 20:07

:lol: Jste mi připomněly jak známá po 3 měsících snažení chtěla přinutit doktora aby je poslal na test neplodnosti, či jak se to jmenuje :lol: Minimálně jejího přítele na pohyblivost spermií, se bál že je má mrtvý protože ho pár měsíců předtím někdo nakopl.. no tam… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí