Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
myslim,ze fakt neni vubec duvod veset hlavu, miminko si k vam taky cestu najde, to cekani je nekdy dlouhy, tezky a nekdy ta cesta je hodne narocna a s prekazkama, ale i to je zivot, tak si ho zatim uzivej tak jak je a tes se na to co teprve prijde:)
Mozna ne vsichni, kdo chteji otehotnet, maji potrebu o procesu otehotneni vedet veskere podrobnosti a nacist si knihy…ono nekdy mene znamena vice a clovek se tolik nestresuje. Proste na jednoduchou otazku jednoducha odpoved: Ano , je mozne hned neotehostnet, nekdy to trva dele, i par mesicu ci roku. Hlavne nestresovat, a mit pravidelny sex a uzivat si to!
Do toho, kdo, s jakym vzdelanim a mirou naivity, a v jakem veku, se rozhodne mit dite, opravdu nemame co mluvit. Kazdy si maluje svuj obrazek stesti sam.
Preju teda hodne stesti. ![]()
s tim souhlasim, nekdy fakt mene znamena vice, nase babicky taky nemeli internet a casto ani knihy a deti mely jako smeti:)
A ty, kterým se to nevedlo a žádné informace neměly se těmi babičkami těžko staly, tudíž o nich těžko někdo bude psát jako o „našech babičkách“. Jej, to jsou argumenty ![]()
Ja nerikam, ze to slo kazdymu a hned, ale myslim si, ze v dnesni dobe se vsechno moc precenuje. Clovek malem aby mel vysokou na to, aby mohl mit dite a kdyz to nahodou pul roku nejde, tak uz se to zacina resit malem jako neplodnost. Nekdy je odborna pomoc nutna a hodne lidem pomohla, ale nekdy mi to prijde vsechno takove prehnane.
Jj Maročko, v podstatě s tebou souhlasím, jen mne trochu dostal argument s těmi babičkami. Promiň, nemohla jsem si to odpustit. ![]()
mozna jsem se vyjadrila blbe, ale tak snad lidi pochopili co jsem myslela, pokud jsem se nekoho dotkla, tak se omlouvam
Jste mi připomněly jak známá po 3 měsících snažení chtěla přinutit doktora aby je poslal na test neplodnosti, či jak se to jmenuje
Minimálně jejího přítele na pohyblivost spermií, se bál že je má mrtvý protože ho pár měsíců předtím někdo nakopl.. no tam… ![]()