Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobrý den, chci se jen zeptat zkušenějších maminek, zda by mohlo jít o těhotenství?Poslední menstruaci jsem měla 17.1. ta proběhla úplně normálně,( samozřejmně už neberu antikoncepci ) takže po skončení jsme měli s přítelem pohlavní styky bez ocharny, ale další menstruace, která měla přijít 13.2. nedorazila. Tak se chci zeptat zda bych mohla být těhotná? Jediné co mě trápí je plynatost ( větry)a pořád mě bolí podbříško, jako by měla dorazit menstruace, ale stále nic jen takový slabší hustší bílý výtok.Ale jinak žádné příznaky co bývají v těhotenství. Včera už to byly 4 dny se zpožděním,a tak jsem si ráno udělala test ale byl negativní.A to mě večer tak moc bolelo v podbříšku.Může být třeba brzo na test? Díky Zuzana
Ahojky…já měla u synka tuším 3 dny po vynechání MS 2 testy negativní. A když jsem si je zkoušela dělat za týden, tak už byly jasně pozitivní. Takže nic není ztraceno - zkus to později (nejlépe Mamatest a z ranní moči
). Na příznaky moc nekoukej - ty můžou být vyvolány i psychikou. Hodně štěstí a ať to dopadne podle tvého přání ![]()
Díky moc, no ještě to zkusím později, jsem v tom úplný lajk. Bylo by to naše první miminko.Ale je mi tak nějak zvláštně, možná je to psychika. Uvidíme… ![]()
A kolikátý cyklus po vysazení HA jsi?
Test bych tak za den až dva zopakovala, pokud mrcha nedorazí.
O plynatosti mi řekla gyndr, že může být způsobena vyšší hladinou homonů v krvy, ale to mi říkala až někdy ve třetím trimestru, protože to jsem se fakt nadnášela.
vysadila jsem prášky hned po té první menstruaci toho 17.1. Takže první měsíc..
Vzhledem k tomu, že si vysadila 17.1., tak zpoždění může být způsobeno tím, že cyklus se musí „usadit“. Zkus test za týden, ale spíše si myslím, že je to tím. Ať ti to dopadne hlavně tak, jak chceš ty
.
Já testovala 39.den cyklu a bylo to čistě negativní. Tak jsem odjela v klidu na hory, kde jsem pak asi 3 dny slabě špinila… Asi po dvou týdnech jsem testovala znovu a byly tam tlusté //.