Mamatest - prosím o radu

nikolka.n
24.2.10 10:31

mamatest..prosím o radu

ahojky holky,chtěla bych se zeptat…v sobotu měla dorazit ms a do dnes nikde…bt neklesá,ovu byla na zač.měsíce 4.2 5.2..
včera sem si dělala mamatest a po limitu my vyšla krásná druhá čárka,po dlouhém limitu…
dneska sem opakovala mamtest ráno..včera odpoledne…a na testu se hned objevila druhá,ale slabá a slábne..
tak já nevím co se to děje…budu vděčná za každou radu,přes noc sem pořád lítala na wc..jako ostatně lítám furt a taky sem moc pila,koukala na hokej..nemohlo to mít na to vliv??

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
125
24.2.10 10:36

Ahoj, mě řikala kamarádka, že nejdřív na testu neměla nic a druhý den ráno,když ho házela do koše tam měla dvě čáry a opravdu těhotná byla :-) . Držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikolka.n
24.2.10 10:37

děkuju…sem z toho celá divná…a chci bejt v klidu jestly je to pravdu mimi,ale je to težký…nemuže třeba hcg rust pomaleji??

• Citovat
  • Upravit
12947
24.2.10 10:40

to ti nikdo nepoví skoč na krev jako samoplátce to stojí 225 kč..výsledky máš ješte ten den, a bud druhý nebo další den si skošč znova zda hcg roste..jinak testy drží čárku i když dochází k potratu..držím palce at se mimi drží

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14434
24.2.10 10:48

Já to tak taky měla tento měsíc,mimi se asi neudrželo a odešlo se zpožděnou ms.Dneska jsem už 2dc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43030
24.2.10 10:53

může být jinak koncentrovaná moč, nebo jiná šarže testu - zkus to za pár dnů znova (vím, že to bude dneska večer :-))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikolka.n
24.2.10 10:54

jwe to je mi líto,já mám docela strach,ale včera tam byla tlustice…ne slabá a dneska se vybarvuje a byla tam hned…tak já nevím..nemám žádný velký bolesti jen takové píchání a teplota neklesá,stoupá…

• Citovat
  • Upravit
nikolka.n
24.2.10 10:55

jj to bude…za pár dní???to nejde

• Citovat
  • Upravit
65323
24.2.10 11:05

nikolko…a jak slábne???
ono to zesvětlá,když testík uschne…tak se nestrachuj :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikolka.n
24.2.10 11:07

tak jak píšeš…

• Citovat
  • Upravit
nikolka.n
24.2.10 11:11

mamamtest je podle mě nej test na trhu a nikdy mi nedělal takové dvě…tak prostě to nechápu a kdyby měla přijít ms se zpožděním tak by mě bolelo bříško,jako vždy a měla nějakej výtok a ono nic…ani ta bt neklesá…ty testy sou fakt magická věc

• Citovat
  • Upravit
14434
24.2.10 11:17

víš může to být tak i tak,test si dělej raději ob den,já po své zkušenosti už bych si ho denně neudělala.Od uterka jsme měla jen nervy,skoro nic nejedla,když ta čárka nesílila.TAky to byl mamatest.Ale u mě to bylo hodně v začátku,ms měla dojít v neděli.A čárky jsem měla slabé a až po čtvrt hodině.BT mi klesla až v pondělí a né o moc a včera přišla ms.Tohle se stává prý hodně často.Pokud chceš mít jistotu tak si zajdi na krev a za dva dny znovu a budeš hned vědět zda je těhu ok nebo ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikolka.n
24.2.10 11:19

no já bydlím moc daleko a nemám na to čas…jít na tu krev tak já to zkusím počkat den a za den se testovat..a když bude sílit jako tět tak budu v pohodě,aa když nepujdu na krev děkuju :wink:

• Citovat
  • Upravit
14434
24.2.10 11:24

jo udělej test ob den a uvidíš.HCg roste každý 2 den.A přeji ti více štěstí!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1475
24.2.10 11:33

Ahojda, já měla Mamatest týden po vynechání negativní, bez náznaku čárky a těhotná jsem byla… zkus ještě počkat a nebo jinej druh testu ;-) hodně štěstí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí