Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Nejnovější recenze z kategorie Těhotenské testy
Máte zkušenost s Green Swan GS GS Mamatest?
Přidejte zkušenost s Green Swan GS GS ...Ahoj, mě řikala kamarádka, že nejdřív na testu neměla nic a druhý den ráno,když ho házela do koše tam měla dvě čáry a opravdu těhotná byla
. Držím palce.
děkuju…sem z toho celá divná…a chci bejt v klidu jestly je to pravdu mimi,ale je to težký…nemuže třeba hcg rust pomaleji??
to ti nikdo nepoví skoč na krev jako samoplátce to stojí 225 kč..výsledky máš ješte ten den, a bud druhý nebo další den si skošč znova zda hcg roste..jinak testy drží čárku i když dochází k potratu..držím palce at se mimi drží
Já to tak taky měla tento měsíc,mimi se asi neudrželo a odešlo se zpožděnou ms.Dneska jsem už 2dc
může být jinak koncentrovaná moč, nebo jiná šarže testu - zkus to za pár dnů znova (vím, že to bude dneska večer ![]()
jwe to je mi líto,já mám docela strach,ale včera tam byla tlustice…ne slabá a dneska se vybarvuje a byla tam hned…tak já nevím..nemám žádný velký bolesti jen takové píchání a teplota neklesá,stoupá…
nikolko…a jak slábne???
ono to zesvětlá,když testík uschne…tak se nestrachuj ![]()
mamamtest je podle mě nej test na trhu a nikdy mi nedělal takové dvě…tak prostě to nechápu a kdyby měla přijít ms se zpožděním tak by mě bolelo bříško,jako vždy a měla nějakej výtok a ono nic…ani ta bt neklesá…ty testy sou fakt magická věc
víš může to být tak i tak,test si dělej raději ob den,já po své zkušenosti už bych si ho denně neudělala.Od uterka jsme měla jen nervy,skoro nic nejedla,když ta čárka nesílila.TAky to byl mamatest.Ale u mě to bylo hodně v začátku,ms měla dojít v neděli.A čárky jsem měla slabé a až po čtvrt hodině.BT mi klesla až v pondělí a né o moc a včera přišla ms.Tohle se stává prý hodně často.Pokud chceš mít jistotu tak si zajdi na krev a za dva dny znovu a budeš hned vědět zda je těhu ok nebo ne.
no já bydlím moc daleko a nemám na to čas…jít na tu krev tak já to zkusím počkat den a za den se testovat..a když bude sílit jako tět tak budu v pohodě,aa když nepujdu na krev děkuju ![]()
jo udělej test ob den a uvidíš.HCg roste každý 2 den.A přeji ti více štěstí!!
Ahojda, já měla Mamatest týden po vynechání negativní, bez náznaku čárky a těhotná jsem byla… zkus ještě počkat a nebo jinej druh testu
hodně štěstí
ahojky holky,chtěla bych se zeptat…v sobotu měla dorazit ms a do dnes nikde…bt neklesá,ovu byla na zač.měsíce 4.2 5.2..
včera sem si dělala mamatest a po limitu my vyšla krásná druhá čárka,po dlouhém limitu…
dneska sem opakovala mamtest ráno..včera odpoledne…a na testu se hned objevila druhá,ale slabá a slábne..
tak já nevím co se to děje…budu vděčná za každou radu,přes noc sem pořád lítala na wc..jako ostatně lítám furt a taky sem moc pila,koukala na hokej..nemohlo to mít na to vliv??