čekání na //

Napsat příspěvek
Velikost písma:
87
31.5.10 16:50

Ahoj holky tak sem dnes testovala a zase se ukázala slabá čárka ale až po 2 hodinách :cry: tak sem volala dr a bylo mi řečeno že je ještě brzy že se ten hormon hcg uvolňuje pomalu a že mám počkat do příštího týdne a když nedostanu ms tak mám přijít na krev. Ale teť mi to v podbřišku začalo šíleně bolet tak se obávám toho že dostanu ms ale uvydíme sem z toho dost špatná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kimila
31.5.10 16:59

ahojky, a je ta čárka silnější nebo je stejná a co sis dělala za test?

• Citovat
  • Upravit
87
31.5.10 17:36

TAK SEM TO TEŤ DOSTALA SEM ÚPLNĚ NADNĚ :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: JÁ NEVÍM KDYŽ SEM TESTOVALA V SOBOTU POPRVÉ TAK BYLA SLABOUNKÁ A KDYŽ SEM SE NA TEN TEST DÍVALA ZNOVU V NEDĚLY TAK BYLA SILNĚJŠÍ A DNES BYLA STEJNÁ JAKO V SOBOTU VŮBEC TOMU NEROZUMÍM TEST: RAPI CLEAR DIRECT

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kimila
31.5.10 18:22

nejlepší je mamatest! a to co popisuješ jsem už měla asi třikrát :-( je mi to líto ale stává se to :cry: bude líp neboj

• Citovat
  • Upravit
3221
31.5.10 19:41

ahoj, můžu se přidat?
V pátek jsem měla dostat MS, na testu byla slabounká //. v sobotu už silnější, ale na druhém - jiném testu nebyla vůbec. včera zase taková slabá na mamatestu a dneska jsem dělala zase :oops: ale odpoledne a ukázala se až po nějaké době… cca hodině. předtím tam byl jen slabý náznak… :zed: už mi z toho začíná hrabat… zítra jdu na krev. tak jsem zvědavá. :cry:
Jinak mi příjde že mám všechny příznaky… - bolí mě prsa, chodím častěji čůrat, bolí mě břicho… Nevím no…,.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
31.5.10 19:52

Taky bych se ráda přidala, :-)
poslední MS mi skončila 20.5., už asi 6 dní mi je ráno špatně, jsem unavená, bolí mě hlava, mám pořád hlad a nafouklé břicho a zvětšená prsa. Myslíte, že je možné těhu? Nevím, co si myslet.. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nikulinka
31.5.10 20:39

Ahojky děvčatka,
jak tady čtu, tak spousta z Vás tu je zklamaných. Holky nevěšte hlavu. Určitě se to dříve či později povede. Prostě jen není ta správná chvíle. Já jsem tu také psala, tuším někdy v dubnu, že se mi ukázaly jen slabé čarky a že jsem měla po samovolném potratu. Ty čárky vydržely až do ted a v prosinci mám termín. Všem Vám to moc přeji,a jen jsem tím chtěla říct, že není všem dnům konec. Když jsem nedávno přišla o vytoužené mimi, bylo mi řečeno, že je jen dobře, že to tak dopadlo. Byl ten plod pravděpodobně nemocný, tak ho příroda vypudila sama.Chci jen naznačit, že je někdy lepší dostat ms hned (a méně bolestivější na duši), než v průběhu těhotenství. Takže všem moc držím palečky a čekám jen na radostné zprávičky. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
3221
31.5.10 21:04

Nikulinka Takže ty jsi měla slabé // a teď čekáš mimi? to mooooc gratuluju… :palec:
stalo se ti někdy, že jsi dokonce měla i odpoledne jen jednu čárku a druhá se zabarvila až za nějakou dobu?
Jinak zítra jdu na krev, nevíš jak se pohybuje hodnota těh.hormonu??? není někde tabulka??? 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
31.5.10 21:07

no já právě měla taky příznaky jako je bolení v podbřišku bolení prsou strašnej hlad a nakonec to dopadlo jak to dopadlo dneska sem na tom teda docela špatně ale snad mi brzo bude líp. Je to strašnej pocit když víte že máte zpoždění a všechny příznaky a nakonec se ms dostavíale vy to taky znáte nevím jak vás ale mě to vždycky srazí totálně na dno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
31.5.10 21:11

sem ráda že sem nemusela prožít to co Medulka dost na ni myslím musí si teť procházet peklem já nevím jestly bych to vydržela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2613
31.5.10 21:20

jeee ahoj Holky, jsem ráda, že se to tady zase rozjíždí.
Já byla 13.5. na revizi, šťastný konec se nekonal. do toho mi skončila v práci doba určitá a já skončila bez práce :-( teď musím něco rychlenajít a po druhé MS, ještě nepřišla ani první, tak zase snaženíčko.
No a neozvala jsem se (omlouvám se) jela jsem si psychiku léčit na Krétu. Ale furt to strašně bolí!!!

KKimi, jak Ty? fakt jste to odložili?

Amel, to je mi moc líto, příště už fakt bude!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2613
31.5.10 21:24

jo a moc a moc děkuju za podporu, jak jsem vás teď dočítala, tak jste mi udělali fakt radost.

holky, já fakt čekala dvojčátka :-( prej za to může viroza, kterou měl syn a já jí sice nechytla, ale tělo si poradilo jinak :-( ted jím na kila kys. listovou a odpočítávám dny na snažení…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3221
31.5.10 21:31

To je mi moc líto… :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
31.5.10 21:36

jéééé ahoj Medu sem ráda že seš v pořádku já tě moc obdivuju mě zničilo tohle a ty sis prožila něco daleko horšího a zvládáš to si dobrá. Jo na Krétě? A jak bylo to muselo být fajn. Ty si čekala dvojčátka? Ty jo to by bylo že? Dvě radosti najednou ale neboj ono se nám to povede teda doufám já na tom dneska nejsem moc dobře ale snažím se kvůli mímu miláčkovi protože o mě má strach

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2613
31.5.10 21:37

vvvv, děkuju :-(
zítra Ti držím palce, tak dej pak vědět!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí