Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky,
chtěla bych se zeptat za jak dlouho mohu po souloži mohu použít těhotenský test. ![]()
Příspěvek upraven 24.02.10 v 11:41
nejmene 336 hodin ![]()
teda pouzit ho muzes hned, ale aby neco ukazal ![]()
na uhnizdovani je potreba 7 dni, takze si myslim ze po 7 dnech ![]()
, hlavne musí být ovulka, a testovat nejdřív 12 dc..ale kolem ms, bežne testy už slabounce a po limitu ukazují a nejlepší je 2 prouškový mamatest za 35 kč
Já to zkoušela už po pěti dnech a nic.S manželem se už snažíme pět let a nic.Jen vím od doktora že otěhotnět můžu,ale jsem na manžela alergická. ![]()
Tak když jsi na manžela alergická, tak buď spíš ráda, že těhotná nejsi ![]()
Verus1: no myslim, ze neemoo to myslela tak ze je alergicka na manzela co se po sexulani strance tyce, to muze taky nastat. Ne ze by ho nemilovala ani by se s nim rada nemilovala, ale proste je alergicka.
Neemoo muzes nam to objasnit jak jsi alergicka na manzela? Jestli tak jak to mysli verus1 nebo ja. Kazda jsme to pochopila jinak s tou alergii ![]()
Nemoo, ale to se dá léčit ne? Většinou se dá tříměsíční pauza s kondomstykem a nějaký lék, mám pocit že prednison? Ted nevím, jestli nekecám. Řešíte to nějak?
No, já jsem to pochopila tak, jak jsem to pochopila, protože já být alergická na manželovo sperma, tak bych k tomu dodatku nedávala usměvavýho smajlíka, ale plačícího či naštvanýho. ![]()
Alergická jsem na manželovo sperma.Než dojde tam kde by mělo tak mole tělo to dříve zabije.
Už jsme to řešili.Brala jsem silné homóny po kterých jsem dost přibrala.I ten prezervativ jsme používali,ale nic.
Tak to se omlouvám, to jsem špatně pochopila
, tak ať vám to brzy vyjde ![]()
Ahojky holky jsem dnes 34DC, mám 5dní zpoždění. Na testu jsem měla před dvouma dny jen slabýho dušíka, dneska taky. Jinak před týdnem mě bolely prsa spíše mě pálily bradavky a byli citlivé na dotek, ted pocituju trošku zvětšení, mám už týden bělavý výtok, bolest v břiše už pár dní, a BZ mám už 5tý den 37,4 i mín ale pod 37 nejde. Občas se mi mitá hlava a mývám děsný návaly horka a o´to jsem strašnej zimouřivec. A mám strašně v puse už poslední 3dny ani vyčištění zubů nepomáhá. Jen testuju asi moc brzo. A čárku dušíka jsem měla na mamatestu a Gravitestu
Mně vyšel pozitivní test až 10 dní po vynechání a 21 dní po styku ![]()