Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
kdeepak, to určitě nedopustíme. Jak jsi na tom Nikol?
// nebo přišla ![]()
medu myslim si ze az ted se doloha a sliznice teprve daly dohromady, protoze moje MS byla pekne silna, takze doufam, ze se nam to podari tento cyklus. Bylo by to krasny, takovy opozdeny svatebni darecek
Kez by, ale nechci se na to uz nejak upinat, pak jsem akorat zklamana. (i kdyz ted jsem byla zklamana jen malinko, chtela jsem aby to vyslo, strasne moc, ale rikam si porad ze je jeste brzy od te revize, takze pohoda. Ted o vikendu jsem rikala pritelovi ze uz bych mela brisko a vedeli by jsme uz i pohlavi, ach jo. Nekdy to na me padne a je mi do breku.
No a medu uz jsi byla u dr.?
Nikol, to si nesmíš říkat, akorát se trápíš.
Já byla na gyndě, musela jsem se tam kvůli stěhování přehlásit. Sestra se mnou vypsala kartu a vzala mi krev, pomalu mi vynadala, že jsem tam brzy. Druhej den jsem měla volat na výsledky. Jen mi suše-zas sestra řekla, že jsem fakt těhotná a položila to. Tak teď nevím co mam dělat. asi si tam zítra zavolám a nebo tam půjdu v pátek.
Ty máš svatbu už v sobotu? těšíš se? co nervíky? zas se budeš moct napít a tak…
Příští měsíc to vyjde, uvidíš ![]()
medu je vazne brzy ve 4 tt ani nic poznat neni to je pravda. Ja tenkrat sla v 7 tt a taky mi rekli ze je brzy, takze az priste otehotnim tak pujdu tak v 8-9 tt.
jo jo svatba je uz v sobotu, zatim nervy nemam. Spis me vsechno stve, nic nestiham. Ted mam v praci dva dny za sebou dvanactky a ve ctvrtek jedu nakoupit na tu hostinu a pak pro saty, takze to mam docela drsny.
tak to máš dost hektické. držím palečky at to dobře a v klidu zvládneš.
Já vím že to je brzy, ale potřebovala bych s dr. mluvit kvůli migrénám, vůbec nevím co dělat, někdy mám pocit, že se fakt zblázním…
ahojky holky tak jak se tu máte?? musím vám něco napsat
15 jsem byla u dr. napsal mi antikoncepci a nějaké čípky pač jsem měla výtok! antiko. jsem si měla vzít první den ms. a čípky brát hned ale nesmí se brát při ms. a mě poslední dva čípky vycházeli na ms. tak jsem je odložila až po ms. no ALE ms. už 4 den mešká
takže pokud se mi povedlo otěhotnět tak apon víte jak na to běžte si nechat napsat antiko připravte si vložky, slipovky a je zaděláno ![]()
Kimi, to by byla úžasná zpráva a testila jsi už??? držím moooc palečky aby to vyšlo ¨
Nikol, přeju krásnej svatební den!!!! Pořádně si to užijte! ![]()
Ahoj holky, hlásím se do klubu. 18.4. jsem měla dostat MS a stále nic, ale co je horší, že testy jsou pořád negativní…a to je už 9. den po předpokládané MS
. Utěšují mě přispěvky těhulek, kterým vyšel test po 2 týdnech i později. Těhu by bylo neplánované, ale už jsme se oba začali těšit a to čekání je ukrutné. Přeji vám, abyste se dočkali // stejně jako já…a to BRZY!
Ahoj Nikol, jaká byla svatba?
Já včera objednala oznámení ![]()
Co Kimi, nevíš???
Anaj vítej, držím palce ![]()
Svatba krasna, akorat strasne rychle ten den utekl
kdybych nemela na leve ruce prstynek tak snad si budu myslet ze se mi zdal krasnej sen ![]()
nevim co kimi ![]()
Medu a ty se taky tedy budes vdavat? a kdy?
já to mám 26.6. už se těšíme a už budu ve 14 tt
dneska jsme vybírali prstýnky
úžasný. Já už vdaná byla, ale stejně se těším. nemáš nějakou fotečku?