Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj Kimi, půjdeš na gyndu nebo počkáš jestli nepraskne sama?
Ta změna času je fakt šílená, nejradši bych se zahrabala do postele ![]()
ahojky, já počkám jestli to bude ještě bolet a bokud jo tak si skočím na gyndu po velikonocích! ta změna je hrozná spala bych celej den ![]()
Ahoj holky, můžu se k Vám připojit? Jestli to není drzé, měla bych rovnou žádost o radu. Snažíme se s manželem od ledna, MS jsem od vysazení HA měla vždy po 21 dnech, ale tentokrát nic, dnes je to 26 den. Cítím, že je něco jinak, mám nevolnosti, bolí mě občas břicho, hlava, v noci se budím… Pořád mám pocit jako bych to měla dostat, ale nikde nic. Myslíte, že mám zkusit test?
Ahoj Kimi, nechci Tě strašit, cystu jsem měla několikrát, dokonce jednou s hospitalizací v nemocnini, každopádně bych k doktorovi šla, jelikož případné špatné prasknutí může prý ženu ohrozit. Od té doby co mi to v nemocnici řekli jsem z toho vystrašená. Ale pokud Tě to nebolí nesnesitelně, tak je asi malinká..
mě to bolí jako bych měla dostat ms. a tu už mám za sebou
a ty si udělej testa dej vědět
Cysty jsou bohužel bolestivé. Myslím, že na to trošku funguje vitamin B. Každopádně, tenkrát než mě odvezli do nemocnice, tak jsem měla takové bolesti že jsem se nemohla ani narovnat, nakonec měla cysta 10 cm v prumeru, a po tydnu se vstřebala ![]()
Ahoj Terezko,
určitě se přidej. a taky se testni, já už bych měla aspoň tři testy za sebou ![]()
Kimi, je to divné, mě cysty praskají samy většinou právě při MS, uvidíš.
Já jsem poměrně dost nedočkavá, testy jsou už koupené…
, tak ještě aby tam byly // …
Všude píšou, že nejlepší je to ráno
No, ale možná obětuju jeden test již dnes, jsem totiž napnutá jako struna… ![]()
terezko mě to jen bobolívá a není to tak hrozné! občas mě tam píchne ale zase jen na levé straně tak nevím no
jinak šup šup na testík jsem zjedavec ![]()
Ahoj holciny, vitam novy prirustek ![]()
Kimi s tou cystou bych taky radeji zasla k dr. a Tery ja bych testla, rika se sice ze nejlepsi je testovat rano, ale // se ti objevi i dopolene. takze hura do toho. Prinejhorism kdyz ti dnes nevyjdou // (samozrejme ti preju //) tak testnes bud zitra rano nebo az ve stredu rano. Tak sup sup jsme zvedavy ![]()
ahojky nikol
no já doufám že to cysta není, ale jestli mě bude břicho bude bolet furt ta pujdu k Dr.!! tak co terez???