Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Kimil, promiň, já jsem si nebyla jistá, jak to s tebou je, ale jaks to napsala, vzpomněla jsem si
ale uvidíš, že někde blízko už je nějaký bezva chlap ![]()
Ale jo, teď je na pořadu dovča
teď tu přemýšlíme, co všechno si potřebujeme vzít na dovču, jak je ta poznávačka, tak těch triček potřebujeme víc, ale máme malý kufříčky, tak je to trochu skládačka
no, v nejhorším zítra ještě na poslední chvíli koupíme nějaký větší ![]()
To je fajn že jedete na dovču, aspon na chvíli přestaneš myslet na všelijaké trable ![]()
děkuju moc holky a tobě evs přeji krásnou dovolenou a hlavně hodně štěstí a hodně sil to vše zvládnou držte se a tobě se Kimi taky určitě poštěstí seš mladá máš času dost co mám říkat já už je mi 30 a čekám teprve svoje první dítě aLE NELITUJU TOHO ŽE SEM POČKALA TEŤ SE NA TO PRÁVĚ CÍTÍM OPRAVDU PŘIPRAVENÁ A ZRALÁ
Amel, klídek, mě bude v prosinci 31.. a teď jsme oba ready… trochu se nám to odkládá, ale stejně ještě je čas, zatím žádný stres ![]()
přesně tak na věku nezáleží já třeba první dítě v 19 etech neměnila bych jsem spokojená a byla to plánovane obě děti ale když se člověk cití později tak na to nic zlého není.já jsem tu nebyla dýl byla jsem u n ašich tak jsem nepsala
Ty si chtěla mimčo v 19? Já ho chtěla ve 20, ale nepovedlo se
Holky já už mám 7 dní spoždění budu muset asi na vyvolávačku
Pokud to do neděle nedostanu tak klušu k dr. Moc se mi nechce, ale co mám dělat ![]()
jojo chtěla v 19 já jsem na to byla připravená od seger sem tak nejak vedela že to není jen papnenka a že je to už starost ale prostě jsem chtěla takže ju máme.no nám se to povedlo hnedka a myslíš žennejsi těhu??
Ahojky, těhotná nejsem. Styk jsem měla před pár měsíci a to ještě s gumou.
A od té doby jsem měla ms pravidelnou po 21 dnech.
No budu muset. počkám do neděle a pokud to nedostanu tak se v pondělí pujdu obědnat! Nevíš jestli něco stojí ta injekce?
myslím že ne já tam byla teda před malou takže je to pomale tři roky spět jelikož jsem ot nedostala a nic jsme neplatila a pak jsem to stejně dva měsíce nedostala a s toho jsem pak byla těhotná nák pár tdnu tedka naštestí jsem to dostala normáln a po druhé už ne ![]()
EvS- To nevíš že jsem se rozešla s přítelem? Už spolu nejsme nějakej měsíc
Našel si nějakou 18letou holčinou! Takže jsem sama
Přítel by se našel, ale to ono co já bych vedle sebe chtěla! a zatím nikoho nechci užívám si svobodu!… To je mi líto že si přišla o miminko
Tak doufám že se vám brzo zase zadaří
Pořádně si užij dovolenou a nemysli na mimčo