čekání na //

Napsat příspěvek
Velikost písma:
kimila
29.9.10 14:12

EvS- To nevíš že jsem se rozešla s přítelem? Už spolu nejsme nějakej měsíc :cry: Našel si nějakou 18letou holčinou! Takže jsem sama :cry: Přítel by se našel, ale to ono co já bych vedle sebe chtěla! a zatím nikoho nechci užívám si svobodu!… To je mi líto že si přišla o miminko :-( Tak doufám že se vám brzo zase zadaří :-D Pořádně si užij dovolenou a nemysli na mimčo :-D

• Citovat
  • Upravit
EvS
4706
29.9.10 14:25

Kimil, promiň, já jsem si nebyla jistá, jak to s tebou je, ale jaks to napsala, vzpomněla jsem si :oops: ale uvidíš, že někde blízko už je nějaký bezva chlap :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kimila
29.9.10 14:39

No doufám že už to bude ten pravej :lol: A co ty jak se máš?

• Citovat
  • Upravit
EvS
4706
29.9.10 14:44

Ale jo, teď je na pořadu dovča :dance: teď tu přemýšlíme, co všechno si potřebujeme vzít na dovču, jak je ta poznávačka, tak těch triček potřebujeme víc, ale máme malý kufříčky, tak je to trochu skládačka :lol: no, v nejhorším zítra ještě na poslední chvíli koupíme nějaký větší :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kimila
29.9.10 14:47

To je fajn že jedete na dovču, aspon na chvíli přestaneš myslet na všelijaké trable :-D

• Citovat
  • Upravit
87
29.9.10 21:06

děkuju moc holky a tobě evs přeji krásnou dovolenou a hlavně hodně štěstí a hodně sil to vše zvládnou držte se a tobě se Kimi taky určitě poštěstí seš mladá máš času dost co mám říkat já už je mi 30 a čekám teprve svoje první dítě aLE NELITUJU TOHO ŽE SEM POČKALA TEŤ SE NA TO PRÁVĚ CÍTÍM OPRAVDU PŘIPRAVENÁ A ZRALÁ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
EvS
4706
29.9.10 23:03

Amel, klídek, mě bude v prosinci 31.. a teď jsme oba ready… trochu se nám to odkládá, ale stejně ještě je čas, zatím žádný stres :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kimila
30.9.10 11:19

Holky na věku nezáleží :-D Záleží na tom jak se cítíte!

• Citovat
  • Upravit
10405
30.9.10 11:55

přesně tak na věku nezáleží já třeba první dítě v 19 etech neměnila bych jsem spokojená a byla to plánovane obě děti ale když se člověk cití později tak na to nic zlého není.já jsem tu nebyla dýl byla jsem u n ašich tak jsem nepsala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kimila
30.9.10 23:21

Ty si chtěla mimčo v 19? Já ho chtěla ve 20, ale nepovedlo se :-( Holky já už mám 7 dní spoždění budu muset asi na vyvolávačku :-? Pokud to do neděle nedostanu tak klušu k dr. Moc se mi nechce, ale co mám dělat :-?

• Citovat
  • Upravit
10405
1.10.10 07:38

jojo chtěla v 19 já jsem na to byla připravená od seger sem tak nejak vedela že to není jen papnenka a že je to už starost ale prostě jsem chtěla takže ju máme.no nám se to povedlo hnedka a myslíš žennejsi těhu??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kimila
1.10.10 10:27

Ahojky, těhotná nejsem. Styk jsem měla před pár měsíci a to ještě s gumou. :-D A od té doby jsem měla ms pravidelnou po 21 dnech.

• Citovat
  • Upravit
10405
1.10.10 10:44

aha tak to potom jo to s itam zajdi asi na vyvolávačku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kimila
1.10.10 10:47

No budu muset. počkám do neděle a pokud to nedostanu tak se v pondělí pujdu obědnat! Nevíš jestli něco stojí ta injekce?

• Citovat
  • Upravit
10405
1.10.10 10:53

myslím že ne já tam byla teda před malou takže je to pomale tři roky spět jelikož jsem ot nedostala a nic jsme neplatila a pak jsem to stejně dva měsíce nedostala a s toho jsem pak byla těhotná nák pár tdnu tedka naštestí jsem to dostala normáln a po druhé už ne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí