čekání na //

Napsat příspěvek
Velikost písma:
kimila
1.10.10 11:02

Tak to jo :-D To já jsem zjedavá co mě čeká! Nikdy se mi to nestalo :nevim: Vždycky jsem to dostala. Doufám že mi nebude dělat veškeré testy na těhu a tak.. Moc se mi nechce procházet tím znova :-?

• Citovat
  • Upravit
10405
1.10.10 11:04

no mě tenkrát jen udělal ultrazvuk jestli nejsem těhotná nebyla jsem tak píchla injekcu do zadku a pěkně mě ta prdel bolela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kimila
1.10.10 11:14

Tak to je fajn. Utz zvládnu :lol: Jinak mi nic není, jen mě občas píchne jako u vaječníku a to je vše :nevim: Tak uvidím co mi řekne dr.

• Citovat
  • Upravit
10405
1.10.10 11:22

tojo a nebereš třeba náký prášky nebo něco kamoška si myslelaž e je těhotná a jí to udělali ty prášky áký co brala a taky to měla pravidelně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kimila
1.10.10 11:25

No právě že nic neberu. Antikoncepci jsem vysadila asi před 4 měsíci a asi pul roku baštím vytamín (chrom) jinak nic :nevim:

• Citovat
  • Upravit
10405
1.10.10 11:29

a nemohlo se stát že ten kondom třeba někde praskl nebo nevím?a nebo se ti to fakt jen spozdilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kimila
1.10.10 11:49

Já si myslím že se mi ta ms. někde zakecala, mrška jedna :-P Těhotně se necejtím. Takže si skočím pro vyvolávačku a bude to :-D

• Citovat
  • Upravit
10405
1.10.10 11:57

je to možný jáse jen ptám :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kimila
1.10.10 12:01

Třeba dorazí sama :-D

• Citovat
  • Upravit
kimila
3.10.10 12:08

Ahojky, tak jsem to konečně dostala po 9 dnech! :-D Parádně me bolí břicho :-? Stejnak budu muset k dr. až mi to skončí! Mám uplně čistou krev :-? A co vy jak se máte?

• Citovat
  • Upravit
winnitka
4.10.10 11:09

ahojky holky, máte nějaké zkušenosti s testováním ještě před MS?Má se dostavit v pátek, je mi pořád špatně a cítím takové šimrání v podbříšku.Vím že to můžu mít vsugerované,už půl roku se snažíme,ale ted sme se snad poprvé trefili přesně do OVU,tak doufám že to vyšlo…
a máte nějaké ověřené značky??
Díky moc za rady :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
10405
4.10.10 11:18

AHOJTE HOLKY no ono většina páru tak do půl roku nebo do roku otěhotní.já teda nevím jestli to před ms ukáže ale je to možný každopádně bych počkala až ti vynechá je to lepší navíc ti to třeba neukáže budeš sklamaná a pak třeba už ukáže později.já u malé jsme si dělala mamatest takovej ten lepší dražší.ale tedka u tohoto jsem si koupila taky mamatest ale obyč za 30kč a dělala jsem si test po dovu dnech vynechání a čárka nkde tak jsem byla zklamaná ale týden a ms furt nikde tak jsem udělala další a tam u ž čárka byla ale zjistila jsme že mám plodné dny uplně jinak takže jsme byla chvilku těhotná tak třeba by ti to ukázala protže když si tak vzpoměnu 14 dní vlastně pak sem si dělal test myslela jsem že je to už dřív ale nebylo protže tx plodné dny jsem měla jinak budu moooc držet palečky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
4.10.10 12:15

Ahoj děvčata myslíte že jsem těhotná??Dnes je to 31den od MS a dělala jsem si test a byl tam duch druhá červená čárka byla mooooc výrazná :-D ,ale počkám až co my řekne Mudr jdu tam 12.10.byla bych moc ráda,o mimi se pokoušíme už půl roku.Tak jsem moc zvědavá jak to dopadne :-D Dám vám vědět papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10405
4.10.10 12:18

jéé tak to by mohlo klidně být a tak skoušet ještě nákej testík třeba za dva dny jestli sílí nebo tam pořád ta čárečka je protže někomu se třeba nezvýrazní já jsem ju neměla nijak extra výraznou ale byla tam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
4.10.10 12:30

Tak to já zkusím a ráda :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie