Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
To víš že dám taky jsem zvědavá jak to dopadne a je možné že mám takový divný tlak v prsou a trošku mě bolej
,už je to dlouho co jsem byla těhotná je to už 18let tak už si nepamatuji to mé těhotenství,trošku se toho bojím nejsem zrovna nejmladší ale mám noví a krásný život tak bych partnerovi chtěla dát dítě
no uvidím pa
a kolik ti je jestli se mužu zeptat??a navíc si myslím že to je jedno kolik člověku je hlavně že se cití na díte a chce ho to je to nejduležitější.jo já to teda neměla ale hodně holek co si píšem boleli prsa až tak že nemohli nosit ani podprsenku a bolelo mě v podbřišku a měla jsem takovej výtok jako hustější abělejší nebo ho mám teda pořád ale to je k tomu těhoteství já to poznala nebo spíš manžel protže jsem byla fakt děsně protivná náladová a on mi řekl že to musím být těohtná že jsem jak když jsem čekala malou ![]()
Je my 39let mám dva kluky 20let a 18 let ten mladší semnou nežije bydlí z tátou jsem rozvedená ale to je jedno ted jsem konečně štastná
sice mě to hodně bolelo když od nás odešel ale vydíváme se,proto mě láká mít ještě dítě a jít životem dál ale stěžovat si nechci.Jo ten výtok mám taky ale né moc a protivná to zatím na sobě nepozoruji zatím jsem v pohodě tak doufám že to zvládnu i v zaměstnání pa
Ale musím ti říc děvčátko máš pěkné když se tak koukám na tvé foto ty děvčátka jsou asi mylejší avíc přitulnější k maminkám viď
tak uvidíš a nechodíš třeba víc čurat??hlavní je že si štastná a máš chut ještě mít iminko já v tom nevidím žádnej problém mě je teda 22 roku a čekám druhý mimnko ale obě děti byli plánované a těším se na další mimnko a jsem spíš rodinej tip a miluju děti tak to by tedka chtelo holčičku když už máš dva kluky
TO URČITĚ ALE NEBUDU PŘEDBÝHAT UVIDÍM CO MI ŘEKNOU A TOBĚ PŘEJU HODNĚ ŠTĚSTÍ V TOM TĚHOTENSTVÍ A TO MOJE MIMI TAKY JE PLÁNOVANÉ TAK UVIDÍM PAPA
to je jasný bud mooc držet palečky aby ti to vyšlo a dej vědět
Ahoj Kybličku
tak to tam mám takové malinkaté stvoření jestly vše dobře dopadne tak budeme mít mimi v červnu je to dlouhá doba ale to uteče
je to prostě pajáda
Jo a děkuji že jsi na mě tak myslela měla jsem moc práce víš tak jsem ti nemohla hned odpovědět
můj miláček je štěstím bez sebe že bude tátou budou to galeje ale my to nějak zvládnem zvládly to jiní tak my taky pa opatruj se a zase ti dám vědět jak pokračuju a co ty jsi v pořádku???
pa
jééé tak to ti mooooc gratuluji
super ono to uteče já si přijdu jak kdybych to teprv zjistila a už pojedu 18tt.zachvilu budu vedět co nám tam rose jinak se mám fajn miminko taky snad a naše kristýnka je zlobivka dělal sjem pudink tak už se na něj chystám.tak je fajn že je moc rád že bude tatínek a určo se to zvládne my v to taky doufáme že to zvládneme
Ahoj Kyblíčku tak to ti blahopřeju za holčičku taky bych chtěla děvče ty jsou lepší nevíš náhodou v kolikátým týdnu dostanu kartu jsem 7týden a řeknu ti někdy to semnou pěkně mává buď raní nevolnost a nebo strašné točení hlavy je to normální??
A jak ty se cítíš.Můj přítel si mě chce ještě letost vzít je ztoho nadšený že čekám mimi tak uvidíme jestly to vyjde.Tak se opatruj Pá Jája
jeee tak ot je parádní že se budete brát to gratuluji.já myslím že jo nevolnost normální je a to že se ti točí hlava at d nemáš nízký tlak??mě to dělalo u malé v lete ale holky tu psali u nas v březnátkách že jim to taky dělá a mají to asi nejspíš ztlaku tak sand to bude dobrý.jinak já jsme kartu dostala v 10tt když jsem šla na kontrolu protže to tak vyšlo tak nevím a kdy máš jít n kontrolu??