čekání na //

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10405
4.10.10 14:10

to pak musíš dát vědět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
4.10.10 14:55

To víš že dám taky jsem zvědavá jak to dopadne a je možné že mám takový divný tlak v prsou a trošku mě bolej :-? ,už je to dlouho co jsem byla těhotná je to už 18let tak už si nepamatuji to mé těhotenství,trošku se toho bojím nejsem zrovna nejmladší ale mám noví a krásný život tak bych partnerovi chtěla dát dítě :lol: no uvidím pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10405
4.10.10 15:02

a kolik ti je jestli se mužu zeptat??a navíc si myslím že to je jedno kolik člověku je hlavně že se cití na díte a chce ho to je to nejduležitější.jo já to teda neměla ale hodně holek co si píšem boleli prsa až tak že nemohli nosit ani podprsenku a bolelo mě v podbřišku a měla jsem takovej výtok jako hustější abělejší nebo ho mám teda pořád ale to je k tomu těhoteství já to poznala nebo spíš manžel protže jsem byla fakt děsně protivná náladová a on mi řekl že to musím být těohtná že jsem jak když jsem čekala malou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
4.10.10 15:10

Je my 39let mám dva kluky 20let a 18 let ten mladší semnou nežije bydlí z tátou jsem rozvedená ale to je jedno ted jsem konečně štastná :-D sice mě to hodně bolelo když od nás odešel ale vydíváme se,proto mě láká mít ještě dítě a jít životem dál ale stěžovat si nechci.Jo ten výtok mám taky ale né moc a protivná to zatím na sobě nepozoruji zatím jsem v pohodě tak doufám že to zvládnu i v zaměstnání pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
4.10.10 15:13

Ale musím ti říc děvčátko máš pěkné když se tak koukám na tvé foto ty děvčátka jsou asi mylejší avíc přitulnější k maminkám viď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10405
4.10.10 15:15

tak uvidíš a nechodíš třeba víc čurat??hlavní je že si štastná a máš chut ještě mít iminko já v tom nevidím žádnej problém mě je teda 22 roku a čekám druhý mimnko ale obě děti byli plánované a těším se na další mimnko a jsem spíš rodinej tip a miluju děti tak to by tedka chtelo holčičku když už máš dva kluky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
4.10.10 15:20

TO URČITĚ ALE NEBUDU PŘEDBÝHAT UVIDÍM CO MI ŘEKNOU A TOBĚ PŘEJU HODNĚ ŠTĚSTÍ V TOM TĚHOTENSTVÍ A TO MOJE MIMI TAKY JE PLÁNOVANÉ TAK UVIDÍM PAPA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10405
4.10.10 15:37

to je jasný bud mooc držet palečky aby ti to vyšlo a dej vědět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10405
9.10.10 19:41

tak jak jsi dopadla jajo??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
12.10.10 15:24

Ahoj Kybličku :lol: tak to tam mám takové malinkaté stvoření jestly vše dobře dopadne tak budeme mít mimi v červnu je to dlouhá doba ale to uteče :dance: je to prostě pajáda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
12.10.10 15:27

Jo a děkuji že jsi na mě tak myslela měla jsem moc práce víš tak jsem ti nemohla hned odpovědět :huban: můj miláček je štěstím bez sebe že bude tátou budou to galeje ale my to nějak zvládnem zvládly to jiní tak my taky pa opatruj se a zase ti dám vědět jak pokračuju a co ty jsi v pořádku??? :-) pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10405
12.10.10 16:23

jééé tak to ti mooooc gratuluji :dance: super ono to uteče já si přijdu jak kdybych to teprv zjistila a už pojedu 18tt.zachvilu budu vedět co nám tam rose jinak se mám fajn miminko taky snad a naše kristýnka je zlobivka dělal sjem pudink tak už se na něj chystám.tak je fajn že je moc rád že bude tatínek a určo se to zvládne my v to taky doufáme že to zvládneme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10405
20.10.10 10:55

tak jsme zjistili že čekáme druhou holčičku:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
20.10.10 17:29

Ahoj Kyblíčku tak to ti blahopřeju za holčičku taky bych chtěla děvče ty jsou lepší nevíš náhodou v kolikátým týdnu dostanu kartu jsem 7týden a řeknu ti někdy to semnou pěkně mává buď raní nevolnost a nebo strašné točení hlavy je to normální?? :-P A jak ty se cítíš.Můj přítel si mě chce ještě letost vzít je ztoho nadšený že čekám mimi tak uvidíme jestly to vyjde.Tak se opatruj Pá Jája

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10405
20.10.10 19:28

jeee tak ot je parádní že se budete brát to gratuluji.já myslím že jo nevolnost normální je a to že se ti točí hlava at d nemáš nízký tlak??mě to dělalo u malé v lete ale holky tu psali u nas v březnátkách že jim to taky dělá a mají to asi nejspíš ztlaku tak sand to bude dobrý.jinak já jsme kartu dostala v 10tt když jsem šla na kontrolu protže to tak vyšlo tak nevím a kdy máš jít n kontrolu??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí