čekání na //

Napsat příspěvek
Velikost písma:
87
18.3.10 17:30

fakt? Já se vdávám v červenci a už teť mi řekly na focení a na cukroví že ještě že volám už teť protože už prý mají plno až do června taky nám vypadla kapela tak sme scháněly novou a ze 6 kapel kterým sme volaly měla volno v našem termínu jen jedna jediná takže mazec. Ty se vdáváš po druhý? Tak to už bude na furt uvydíš já se vdávám poprvé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kimila
18.3.10 17:30

meduleinko, v praci pohoda měla jsem pomocničku! jinak bříško docela ujde, furt pobolívá a jsem nějaká nafouklá a špatně se mi dejchá :-? jinak tobě držím palečky aby to bylo mimčo :srdce:

• Citovat
  • Upravit
2613
18.3.10 17:36

Kimi, taky držím palečky, když už si to takle prožíváš, tak to snad klapne. Jsem zvědavá na příští týden :-)
A to jsi jí zaučovala? Aspoň sis trochu odpočinula, to je taky potřeba.
Amel, u nás to nebude dramatické, napeče mamka-je kuchařka, kapelu mít nebudeme, protože budeme mít zahradní party a fotit bude přítelův kamarád.
Dokud to nezačne hořet, tak nic dělat nebudu, a to máme v květnu ještě plánovanou 10 denní dovolenou. Prostě pohoda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2613
18.3.10 17:37

ještě mi holky řekněte, chováte se v druhé polovině cyklu jinak? třeba žádný kafe, žádný alko a tak?
Jo a Kimi, už taky byštím Babyplán-pokud jsem to už nepsala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
18.3.10 17:41

ty jo meduleinko ty to fakt bereš s nadhledem ale ono se říka že když plánuješ druhou svatbu tak že už to moc nehrotíš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kimila
18.3.10 17:44

jojo zaučuju, měla jsem volnější směnu :lol: to je paráda že baštíš babyplan mě tenkrát zabral a doufám že zabere i ted :mrgreen: akorát to těhu nedopadlo :cry: sebrali mi jeden vaječník i miminko :cry: holky doufám že vás tohle nepotká a budete mít v poho těhu samozřejmě i já :lol:

• Citovat
  • Upravit
2613
18.3.10 17:44

pro mě to bude po sedmi letech a kdyby přítel na tom netrval, tak bych už do toho nešla. Ale budeme mít malinkatou svatbu, do 40 lidí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2613
18.3.10 17:46

Já vím Kimi, je to strašně těžky, já potratila v druhém měsíci před pěti lety a pořád to bolí.
Ale neboj, jednou se to povedlo, tak musí zas!!! třeba už za týden :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
18.3.10 17:49

no víš meduleinko po tom co sem dneska zjistila na testu že se neukázal ani duch tak sem prostě přesvědčená že těhu nejsem takže se dá říct že na sebe akorát dávám věčí pozor ale jinak žiju normálně jako před tím i kafčo si dám. Malá svatba? tomu říkáš malá svatba? mi jich budeme mít max 25 no teda :-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
18.3.10 17:51

no holky vůbec vám to nezávidím to muselo být strašný obdobý to se nedivým že teť máte strach já bych ho měla taky taky :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kimila
18.3.10 17:52

já taky doufám že se to povede! přítelovy jsem řekla že možná bude semnou muset podstoupit umělé oplodnění tak mi řekl že pro mě udělá všechno :lol: miláček muj :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
2613
18.3.10 17:53

já si koupila ten test jak jsi psala, ale píšou tam, že dní od oplodnění. To se mi moc nezdá, protože HCG se začíná tvořit krátce před zahnízděním a to se děje až kolem 7 dne. tak ještě není vše ztraceno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
18.3.10 17:54

no tak to je krásný!!!!!! ale tobě se to povede i normálně uvydíš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kimila

holky už bude jenom dobře :palec: :hug:

• Citovat
  • Upravit
2613

Kimi-tak to je fakt poklad.
já asi začnu toho svýho častějc znásilňovat, kdyby to tenhle měs. nevyšlo. Zas kdyby to vyšlo v dubnu, mohly bychom založit diskuzi: Vánoční dárek :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí