čekání na //

Napsat příspěvek
Velikost písma:
kimila
15.3.10 17:37

mamatest má 25ml.U./ml.

• Citovat
  • Upravit
2613
15.3.10 17:37

Kimi-mám strach, že ten odstup bude už dost velky, ale neby partner pro druhé. A taky jsem rodila v jedenadvaceti, a taky mi každej říkal, že to je brzo, ale nikdy jsem nelitovala a děsně si to užívám do dnes.
Amel, dík za název, zítra po něm juknu. Jestli je takle citlivej, tak to se neudržím a testnu.
inak jsem četla, že na uhnízdění je potřeba cca 7dní a až potom se začíná tvořit HCG.
Hodně štěstí všem!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2613
15.3.10 17:38

Amel-úplný souhlas, kolik je Tobě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kimila
15.3.10 17:42

já zustanu u mamatestu a počkám si :-D jinak se cejtím na miminko! když jsem byla poprvé těhotná tak mě babča bejvalého přítele odsoudila že jsem mladá a že se o děti neumím postarat a tak a přitom mě viděla párkrát :roll: mimčo chci a jsem na něj připravéná a dám mu první poslední :srdce:

• Citovat
  • Upravit
2613
15.3.10 17:45

Kimi-to je fajn, nenech se odradit, určitě to zvládneš, i když je to někdy pěkně těžký. Já to zvládala-zvládám taky dobře. A nedávno rodila kamarádka ve 31letech a úplně se sesypala. První týden co se vrátily-holky z porodnice, jsem bylá náhradní matka 12 hodin denně, pak už to bylo trochu lepší a teď jim to jde jedna radost. :palec:
pokud se na to cítíš, jdi do toho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
15.3.10 17:47

holky vy st všechny takový mladice. No já se na to taky snažím nemyslet ale ono se to moc nedá :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kimila
15.3.10 17:48

meduleinko toho se neboj že je tak velkej věkovej rozdíl!! já chci pak druhe miminko až to první bude ve škole

• Citovat
  • Upravit
87
15.3.10 17:51

mě už je hodně 29 let a 25 mlU/ml je strašně moc v lékárně mi říkaly že čím niší číslo tím je citlivější a dřív ukáže těhu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kimila
15.3.10 17:52

tak já mám ted jiného přítele a on má uplně bezva rodiče. jeho táta mi dokonce jasně naznačil že bych už do toho mohla praštit že by chtěl bejt dědou :lol:

• Citovat
  • Upravit
2613
15.3.10 17:53

to si teď říkám taky, ideálně teď otěhotnět, s bříškem zvládnem nástup do první třídy a pak šup sem s Vánočním dárkem :-)
jenže takový štěstí já nemám :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
15.3.10 17:53

není zač meduleinko určitě ho skus a nemyslím si že máš velkej odstup myslím si že když je ženská zdravá tak na tom vůbec nežáleží

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kimila
15.3.10 17:55

někde jsem četla že čím niši hodnota na hcg tak tím prej horší! mužou prej ukazovat falešné // :nevim:

• Citovat
  • Upravit
2613
15.3.10 17:56

kimi, to je super a moc Ti to přeju.
Já s přítelem dlouho mimi řešila, pořád nechtěl, měl strach, dokonce to vypadalo, že se rozejdeme a teď je to vpoho, sice za ním nemůžu přijít s tím, že mám plodné dny. On to prostě nechává přírodě a já pro mimi dělám maximum :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
15.3.10 17:58

tak to je nejdůležitější když se na to cítíš Kimi tak do toho jdi já ti držím palečky a moc ti fandím nenech se nikým odradit je to tvůj život a tvoje volba :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2613
15.3.10 17:59

Amel dík

já asi testnu oba, pokud ten testík od Amel bude // tak si udělám ještě mamatest.

trpím na velké bolesti hlavy, takže si někdy koupím testík, abych si mohla vzít tabletku :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí