Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Kimi-mám strach, že ten odstup bude už dost velky, ale neby partner pro druhé. A taky jsem rodila v jedenadvaceti, a taky mi každej říkal, že to je brzo, ale nikdy jsem nelitovala a děsně si to užívám do dnes.
Amel, dík za název, zítra po něm juknu. Jestli je takle citlivej, tak to se neudržím a testnu.
inak jsem četla, že na uhnízdění je potřeba cca 7dní a až potom se začíná tvořit HCG.
Hodně štěstí všem!
já zustanu u mamatestu a počkám si
jinak se cejtím na miminko! když jsem byla poprvé těhotná tak mě babča bejvalého přítele odsoudila že jsem mladá a že se o děti neumím postarat a tak a přitom mě viděla párkrát
mimčo chci a jsem na něj připravéná a dám mu první poslední ![]()
Kimi-to je fajn, nenech se odradit, určitě to zvládneš, i když je to někdy pěkně těžký. Já to zvládala-zvládám taky dobře. A nedávno rodila kamarádka ve 31letech a úplně se sesypala. První týden co se vrátily-holky z porodnice, jsem bylá náhradní matka 12 hodin denně, pak už to bylo trochu lepší a teď jim to jde jedna radost. ![]()
pokud se na to cítíš, jdi do toho.
holky vy st všechny takový mladice. No já se na to taky snažím nemyslet ale ono se to moc nedá ![]()
meduleinko toho se neboj že je tak velkej věkovej rozdíl!! já chci pak druhe miminko až to první bude ve škole
mě už je hodně 29 let a 25 mlU/ml je strašně moc v lékárně mi říkaly že čím niší číslo tím je citlivější a dřív ukáže těhu
tak já mám ted jiného přítele a on má uplně bezva rodiče. jeho táta mi dokonce jasně naznačil že bych už do toho mohla praštit že by chtěl bejt dědou ![]()
to si teď říkám taky, ideálně teď otěhotnět, s bříškem zvládnem nástup do první třídy a pak šup sem s Vánočním dárkem ![]()
jenže takový štěstí já nemám ![]()
není zač meduleinko určitě ho skus a nemyslím si že máš velkej odstup myslím si že když je ženská zdravá tak na tom vůbec nežáleží
někde jsem četla že čím niši hodnota na hcg tak tím prej horší! mužou prej ukazovat falešné // ![]()
kimi, to je super a moc Ti to přeju.
Já s přítelem dlouho mimi řešila, pořád nechtěl, měl strach, dokonce to vypadalo, že se rozejdeme a teď je to vpoho, sice za ním nemůžu přijít s tím, že mám plodné dny. On to prostě nechává přírodě a já pro mimi dělám maximum ![]()
tak to je nejdůležitější když se na to cítíš Kimi tak do toho jdi já ti držím palečky a moc ti fandím nenech se nikým odradit je to tvůj život a tvoje volba ![]()
Amel dík
já asi testnu oba, pokud ten testík od Amel bude // tak si udělám ještě mamatest.
trpím na velké bolesti hlavy, takže si někdy koupím testík, abych si mohla vzít tabletku ![]()
mamatest má 25ml.U./ml.