čekání na //

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12505
2.3.10 23:17

ahojky..jo já vím,ale pak mi vyšel slabounce pozitivní spíš negativí mamamtest a tamten byl taky mamatest..tak to nechápu :cry: dnes sem si dělala galmed set a ten je pozitivní :-D i když tam nejsou dálnice,ale pozitivní rozhodně je..fakt ty testy sou šílený..a nejvíc nechápu ten mamatest..jak byl krásně pozitivní a pak zase skoro negativní…asi zředěná moc či co…tak za týden se objednám k dr pokud to nedostanu a uvidíme :-D jinak lítám pořád na wc,a nemužu ani cítit smetanový jídla,který sem milovala..atd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
gyty
2.3.10 23:25

dikys napsala sem tam tak uvidim. diky.

• Citovat
  • Upravit
15584
3.3.10 10:58

gyty a ten agolutin ti píchali víckrát? Já myslela, že to je jednorázový.
A zítra jdeš tedy do CARu na krev?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15584
3.3.10 10:59

Já mám pořád na testu druhou / stejně slabou-tlustou. Už pátý den. Ráno jsem si skočila na krev a kolem oběda mají být výsledky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
gyty
3.3.10 11:35

ahoj,co se tyce agolutinu tak ten si bohuzel musim pichat sama a to kazdy den. funguje jako podpora pro miminko. dnes sem do centra volala a mam si test zopakovat zitra rano a v 8 rano jit na krev. je ve me mala dusicka…asi po 15 min se na testu ukazala slaboulinka ale slaboulinka // spis je to duch. ale pise se tam ze cas je 5 min. pak se ma test vyhodit, to ja samozrejme neudelala a ted sem si tam vymodlila aspon tu mini skoro neviditelnou. musim pockat na tu krev.

• Citovat
  • Upravit
12505
3.3.10 11:36

tak držím všechny čtyři palce aurčitě napiš jak to dopadlo :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15584
3.3.10 21:46

gyty, tak to vypadá moc dobře. Duch se taky počítá. Mně to tak taky začalo. Nejdřív duch po limitu a pak to po pár dnech sílilo a limit se zkracoval. Budu zítra držet moc palce, at krev dopadne dobře :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6263
3.3.10 22:40

Ahojte,

Andi a tobe ta krev dopadla jak??? Ten posledni prispevek od tebe je v takovem pozitivnim duchu, ze jsi urcite dopadla dobre :-)

Motylku, ty jsi tehule :-) , ty ruzne carky jsou urcite jen ruznymi testy a ruznou dobou pres den, kdy testujes. Kdy planujes jit k doktorovi? Me se zatim moc nechce.

Gyty, poradily ti neco v te IVF diskuzi? Snad pro tebe bude mit doktor dobre zpravy. Jeste se ozvi.

Ja bych zitra mela teoreticky zase testovat tim elektronickym testem, ale moc se mi do toho nechce, protoze se bojim, ze neuvidim to, co chci. Takze to posunu nejspis na patek. Jinak u me nic noveho. Zacaly me teda bolet prsa :-) , jeste ze uz nekojim (mesic), nevolnosti nikde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15584
4.3.10 09:16

Jéé já to sem nenapsala? HCG 225. Sice naa to, že už mám pozitivní test šestý den to není žádné obr číslo ale zase jsem teprve 16 DPO, tak to snad ok. Zítra jdu znova, abych viděla jak to roste. Ode dneška taky zavádím utrogestan - pro jistotu.
Já už jsem se Teres smířila s tím, že ty testy mi to prostě ukazují slabě, pořád je ta čárka stejně slabá, ale už se tím nenervuju, hlavně aby hcg v krvi rostlo.
Já mám strašně nafouklé břicho. Přestala jsem nosit džíny, protože mi to strašně vadilo, připadám si jak v pátem měsíci :lol: A drobet se mi točí hlava, ale jinak příznaky žádné.
Gyty, budu dneska moc držet palce na krev :palec:
Motylku, co ty? Nějaká změna? Nechceš zkusit tu krev taky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
4.3.10 10:03

ahojky tak to srdečně gratuluju!!!!!!!!!!!!!!! :-D :lol: :-P
já na krev zatím nepujdu,ještě počkám do toho pondělka jestly to nedostanu nebo já nevím..a test až v neděly..jinak včera sme měly mletý maso a je mi zle jako nikdy..bříško mám taky nafouklý.jako v pátým měsíci,ale nebolí mě..možná ty testy sou takový všelijaký,protože furt lítám na malou…opravdu,ale často třeba třikrát čtyřikrát za hodinu..odpoledne se to zlepší a pak zase večer…a prsa sou nafoukl jako balony…tak snad,zatím nešpiním atd takže to vypadá dobře…tu krev odládám,protože mám strach,že to nevyjde a pkud maminka budu tak mi to neuteče..snad

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6263
4.3.10 12:29

Zdravim pri ctvrtku :mavam: ,

Andi, to je supeeer. Tak at to pekne roste :palec: . Pocitala jsi uz, na kdy by ti vychazel porod?

Gyty, jak jsi na tom???

Holky, ja se dneska rado vykaslala na svoje zbabele pocity a pocurala test. Do tri minut ma naskocit, jestli jsem tehotna, do sesti pocet tydnu. Oboji vylezlo asi po triceti vterinach a uplne ukazkove!!!! HURA!!! Zacinam chapat, ze jsem v tom :-D .

Drzim palce, at mate vsichni taky takove dobre zpravy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
4.3.10 12:33

:lol: gratulujuuuuuuuuuuuu :lol: :-P :dance:
a mužu se zeptat kde ten test mužu sehnat??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
gyty
4.3.10 13:02

taky moc gratulujuuuu! co se me tyce tak sem byla na krvi. ve dve hodiny mam zavolat na vysledky. za hodinu se to dozvim, jestli muzu dal pichat do zadku agolutin nebo jestli to nema smysl a ket se nepovedl…dneska je to 16. den co sem na byla na ketu a rano na testiku v limitu nic. pak sem ho radsi vyhodila. dam vedet za hodinu…

• Citovat
  • Upravit
15584
4.3.10 14:18

Gyty, jsem hrozně napjatá, držím palce, co to jde.
Teres, no nádhera. Taky bych chtěla pořádné dálnice ale nějak se jim nechce :-)
to je jasný, že počítala :-D 10. listopadu. Dokonce už jsem se přidala i do diskuze stejný termín porodu, i když jsem měla trošku strach.
Motýlku, máš pravdu v tom, že jestli jsi těhule, tak ať si chodíš na krev nebo ne tak prostě těhule jsi. Je dobře, že nejsi tak nedoškavá jako já :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
gyty
4.3.10 15:10

ahojte, uz sem nervama prisla o vsechny nechty. a porad nic nevim. prestoze sem presvedcena, ze mi reknou bohuzel to nevyslo, /spatny zpravy vzdycky sdeluje doktor/ potrebuju to slyset od nich aby mi mohlo byt opravdu smutno. volala sem tam uz 3× pokazde mi reknou, vysledky mame, ale rict vam to muze jen vase lekarka a ta ma ted pacienta, hned jak odejde vam zavola. takhle je to uz od 12 hodiny. porad nic. nakonec vzdycky zavolam ja a to mi reknou bohuzel uz ma dalsiho pacienta, zavola dyl, nebo to zkuste za hodinu sama. uz si ze me asi delaji srandu. kdyz mi tu krev rano nabirali, rekli mi ze vysledky budou do 12.hahahahaha

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex