čekání na //

Napsat příspěvek
Velikost písma:
105
6.3.10 20:20

take mam sotva zantelnou carku

Ahojte dnes jsem mela dostat MS a zatim nic :palec:
Na testu rano je sotva znatelna / carka …ja ji tedy vidim,ale manza pry nic nevidi :roll:
Bricho mi porad poboliva a tak se bojim tesit…bylo by to nase treti,ale prozivam to jako by melo byt prvni a neustale se chodim koukat na tu skoro neviditelnou carku…jak mala :lol:
mam tu test hcg 25 takze zadna extra citlivost…
Ostatnim testujicim drzim palce…je to napinave…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kimila
6.3.10 21:15

bendik, tak to potichounku gratuluju :palec:

• Citovat
  • Upravit
31
8.3.10 20:10

test hcg? to ti řekne jakou hladinu máš? něco takového existuje? Nebo jsi byla na krvičce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kimila
11.3.10 18:11

ahojky děvčátka, tak jak to u vás vypadá?? já jsem začala bumbat kontryheloví čaj a ještě jsem začala brát babyplan tak doufám že to bude k něčemu! a co vy??

• Citovat
  • Upravit
31
15.3.10 09:44

Ahoj holky
kontryhel je na plodnost? Tak to snad taky zkusím.
Já tenhle měsíc zkoumala ovulku-testama. A podle příznaků jsem jí měla asi už 8-9. den, myslíte, že to je možný? když jsem testík zkoušela 15. den byl negat.
A teď zas to čekání, přijde nebo nepřijde. Je to fakt dlouhý.
Kimi, babyplán má víc kys. listové? nevíš jaký jsou na to ohlasy?
Dík B.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kimila
15.3.10 10:03

bedulko to nevím kolik má kys. listové! já ho brala před prvním těhu pravidelně a za dva měsíce jsem otěhotnila sice se to nepovedlo tak jak bych chtěla ale myslím si že zabral tak to skouším znova s babyplanem a ještě k tomu piju ten kontryheloví čaj četla jsem o něm na internetu a zaujal mě tak to taky skouším! ted budu taky čekat mám to dostat příští tejden

• Citovat
  • Upravit
31
15.3.10 10:09

tak já ho taky asi koupím, teda pokud mrška zas přikluše :-) taky to mám dostat příští týden, ve čtvrtek :-(
snažím se na to nemyslet, ale připadám si jak šílená

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kimila
15.3.10 10:23

já to mám taky dostat příští tejden ve čtvrtek :lol: ten babyplan je dobrej bere se jedna tabletka deně a ten kontryhel se pije od menstruace do ovulace dva šálky deně jinak prej mužeš potratit když to piješ furt

• Citovat
  • Upravit
31
15.3.10 10:38

super, to je moooc důležité info, díky. Tak teď si počkám a pak šup do čajíku. a pro babyplán si skočím možná už dneska.
A jak se snažíte? pravidelně? ob dva dny?
Já k tomu přítele nedonutím, Zatím od konce MS jen 3× :-( je nějakej línej :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kimila
15.3.10 10:49

hele my jsme se snažili tuten měsíc asi taky 3× spali jsme spolu někdy hned po ms. a pak tuten víkend tak nevím jestli se nám to povedlo nebo ne

• Citovat
  • Upravit
31
15.3.10 10:54

koukám, že to máme jak přez kopírák :-D
tak tržím palečky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kimila
15.3.10 10:59

no taky koukám že se po sobě opičíme :lol: aspon nebudu čekat sama na tu mrchu :-D a kdy jsi měla ovu?? kolem toho 9?? já jí měla asi tak kolem toho 11 tak nevím jestli ty spermijky to stihli tuten víkend

• Citovat
  • Upravit
31
15.3.10 11:08

dostala jsem, to 25.2. a podle příznaků-bolesti břich jako MS jsem jí měla asi 5.3.to a 6. jsem se snažila, abysme se potulili :-D povedlo se. Příští měsíc to budu muset zkusit, abych měla jistotu, že to ovulka fakt byla.
kéž by nám to trápení už skončilo :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
15.3.10 11:09

Kumi, tys minulý měsíc použila mamatest? nebo nějaký citlivější?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kimila
15.3.10 11:23

já používám jenom mamatest dneska jsem si koupila další!! a ms. jsem měla taky 25.2-1.3 a ovu byla asi kolem toho 11.3 teda podle kalkulačky na internetu

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex