Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojte dnes jsem mela dostat MS a zatim nic ![]()
Na testu rano je sotva znatelna / carka …ja ji tedy vidim,ale manza pry nic nevidi ![]()
Bricho mi porad poboliva a tak se bojim tesit…bylo by to nase treti,ale prozivam to jako by melo byt prvni a neustale se chodim koukat na tu skoro neviditelnou carku…jak mala ![]()
mam tu test hcg 25 takze zadna extra citlivost…
Ostatnim testujicim drzim palce…je to napinave…
test hcg? to ti řekne jakou hladinu máš? něco takového existuje? Nebo jsi byla na krvičce?
ahojky děvčátka, tak jak to u vás vypadá?? já jsem začala bumbat kontryheloví čaj a ještě jsem začala brát babyplan tak doufám že to bude k něčemu! a co vy??
Ahoj holky
kontryhel je na plodnost? Tak to snad taky zkusím.
Já tenhle měsíc zkoumala ovulku-testama. A podle příznaků jsem jí měla asi už 8-9. den, myslíte, že to je možný? když jsem testík zkoušela 15. den byl negat.
A teď zas to čekání, přijde nebo nepřijde. Je to fakt dlouhý.
Kimi, babyplán má víc kys. listové? nevíš jaký jsou na to ohlasy?
Dík B.
bedulko to nevím kolik má kys. listové! já ho brala před prvním těhu pravidelně a za dva měsíce jsem otěhotnila sice se to nepovedlo tak jak bych chtěla ale myslím si že zabral tak to skouším znova s babyplanem a ještě k tomu piju ten kontryheloví čaj četla jsem o něm na internetu a zaujal mě tak to taky skouším! ted budu taky čekat mám to dostat příští tejden
tak já ho taky asi koupím, teda pokud mrška zas přikluše
taky to mám dostat příští týden, ve čtvrtek ![]()
snažím se na to nemyslet, ale připadám si jak šílená
já to mám taky dostat příští tejden ve čtvrtek
ten babyplan je dobrej bere se jedna tabletka deně a ten kontryhel se pije od menstruace do ovulace dva šálky deně jinak prej mužeš potratit když to piješ furt
super, to je moooc důležité info, díky. Tak teď si počkám a pak šup do čajíku. a pro babyplán si skočím možná už dneska.
A jak se snažíte? pravidelně? ob dva dny?
Já k tomu přítele nedonutím, Zatím od konce MS jen 3×
je nějakej línej ![]()
hele my jsme se snažili tuten měsíc asi taky 3× spali jsme spolu někdy hned po ms. a pak tuten víkend tak nevím jestli se nám to povedlo nebo ne
no taky koukám že se po sobě opičíme
aspon nebudu čekat sama na tu mrchu
a kdy jsi měla ovu?? kolem toho 9?? já jí měla asi tak kolem toho 11 tak nevím jestli ty spermijky to stihli tuten víkend
dostala jsem, to 25.2. a podle příznaků-bolesti břich jako MS jsem jí měla asi 5.3.to a 6. jsem se snažila, abysme se potulili
povedlo se. Příští měsíc to budu muset zkusit, abych měla jistotu, že to ovulka fakt byla.
kéž by nám to trápení už skončilo ![]()
Kumi, tys minulý měsíc použila mamatest? nebo nějaký citlivější?
já používám jenom mamatest dneska jsem si koupila další!! a ms. jsem měla taky 25.2-1.3 a ovu byla asi kolem toho 11.3 teda podle kalkulačky na internetu