Těhotná ano nebo ne

4
4.6.10 09:31

těhotná ano nebo ne

Ahoj holky,
mám dilema, po čtyřech letech nechráněného styku a stále nic jsme se s manželem rozhodli, že je to třeba řešit.(Po mimimoděložním těhotenství a dvou letech léčby v centru AR jsem otěhotněla ÚPLNĚ normálně máme osmiletýho kluka) Po konzultaci s DR před měsícem který mi nasadil nějaké léky které jsem měla začít brát po začátku MS. MS nepřišlo tak jsem před čtrnácti dny DR navštívila znovu a bylo mi po ultrazvuku sděleno že tam něco je co by mohlo být i těhotenství píchli mi agolutin ten používám dost často a když MS nepřijde tak mám přijít za čtrnáct dní to bude v pondělí. Poslední test jsem si dělala ráno a vůbec NIC, i BT mám nízkou. Poslední dny mi není dvakrát nejlíp ale spíš to připisuju po svých zkušenostech stresu. Tak co myslíte ANO nebo NE. Do pondělí je ještě dlouhá doba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Renca127
4.6.10 10:26

Ahoj tak já mám uplně to samé,celý květen jsem nedostala ms,u doktora injekce a jestli do 14dní nepříjde ms tak mám přijít.ale že zatím to na těhu nevypadá,že mám počkat.akorát mě občas píchne v břichu a je mi zle.TT jsem taky dělala a nic,možná nějaký duch,ale to jsem si mohla vsugerovat :-) nejhorší je to čekání jestli ms příjde nebo ne,že?taky tě po té injekci bolí břicho?Renata

• Citovat
  • Upravit
1441
4.6.10 13:38

Ahoj holky,

malomi je opravdu těžké říct, čím to může být způsobeno. Ale jak píšeš, že do 14 dnů MS se neukázala a dr. řekl, že by tam mohlo něco být a zároveň ti píchli agolutin a stále nic, tak si myslím, že by to těhu mohlo být.

Do pondělí už to vydržíš, víkend vždy uteče, tak se hlavně nestresuj, to zrovna nic dobrého nepřináší.

holky, jestli se můžu zeptat, jakou jste naměřili bazální teplotu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Renca127
4.6.10 13:59

tak já mám už 6 dní mezi 37 a 37.1,před tím kolem 36.8,36.9

• Citovat
  • Upravit
1441
4.6.10 14:05

tak to by spíš napovídalo, že by se mohlo jednat o těhu. Zkoušej testíky ob den, když MS nedorazí a nebo si můžeš zajít na krev

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Renca127
4.6.10 14:11

ale to muže být i před ms takové vysoké co?já se v tom moc nevyznám,to jsem někde vyčetla :-)

• Citovat
  • Upravit
1441
4.6.10 14:15

no může, ale když už jsi to tak dlouho nedostala.

a kdy si byla u toho dr.?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Renca127
4.6.10 14:19

v pondělí a říkal že na ultrazv. to vypadá že nic…ale kdybych to do 14 dnu nedostala mám přijít.

• Citovat
  • Upravit
Renca127
4.6.10 14:21

a nevěřím že bych otěhotněla den před ms,nebo 2dny,kdy už jsem to měla mít.to je blbost ne?to bylo 19,21.5.

• Citovat
  • Upravit
1441
4.6.10 14:28

co zatím vím, tak když máš ovu, tak se vajíčko nemuselo hned uhnízdit, trvá to taky nějakou chvilku, tak třeba se vajíčko uznízdilo dýl, tím pádem opožděné reakce, já nevím, to je jen teorie a zatím, co jsme o tom diskutovali, tak se může případně jednat i o těhu, a dr. to nemusí zatím ještě vidět. Ale opravdu jen teoreticky.

Ale budu ti držet palečky, aby to těhu bylo :kytka:

I já jsem v očekávání, ale jsem teprve v polovině cyklu, tak čekám, zda se vajíčko uchytilo a kolem 14.6. budu testovat předběžně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Renca127
4.6.10 16:40

tak to držím plce at ti to vyjde.dej vědět :kytka:

• Citovat
  • Upravit
4.6.10 17:37

Ahoj holky omlouvám se že vstupuji do rozhovoru :oops: ale mám stejný problém až na to že jsem ještě u lékaře nebyla. test jsem si taky dělala a byl negativní. Poslední dobou je mi i dost nevolno. tak nevim co si myslíte? :roll: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1441
4.6.10 19:24

Evičko jestli se můžu zeptat, kdys měla poslední MS a kolikátý den zpoždění?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
4.6.10 22:38

BT mám posledních pět dní 36,6 to se mi zdá dost málo,zato blbě je mi čím dál tím víc.Dělám kuchařku a ty smrady jsem dneska moc nezvládla a skoro se mi podařilo poplivat šéfku. Škoda že jen skoro. Moc dík za názor a držím palečky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
4.6.10 22:45

Ještě jednou se vracím po injekci mě břicho nebolelo ani když mi je píchali dříve. Jo a ještě před těmi pěti dny jsem měla BT 36,2-36,4

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí