Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
ahoj, to nevadi, ze je ta druha slabsia, si este len v 4 tt, to je normalne, kazdy den by mala ale silniet ![]()
je normalne, ze krcok je cez den vyssie a makksi, s tym si vobec nerob hlavu. ak ciarka silnie, ziadna ms nedojde, neboj ![]()
a gratulujem ![]()
uz jsem prodelala jedno zamlkle tehu a muzu rici ze se ted dost bojim,klidne bych se odtajnila ale mam strach ze to nevyjde,uplne se mi chce bulit
tak moc si miminko preju.
ale no tak, preco by si mala plakat? skus nemysliet na to najhorsie. ![]()
neboj, vsetko bude v poriadku, ver svojmu telu.
ked to minule nevyslo, asi nebolo babeno v poriadku, ale teraz je uz urcite vsetko ok. urob si testik aj zajtra a tes sa z toho ako silnie
![]()
Ahoj, já jsem ze začátku měla tu druhou také slabší, ale pak postupně sílila. Také mám za sebou jedno zamlklé těhu a na začátku tohoto těhu problémy, ale podívej na metřík, jak daleko už jsem. Držím palečky a pevné nervy.
Ahojky.
Taky jsem prodelala zamlkle tehu. Podruhe jsem mela take dve slabe carecky, ale postupne silely. Mela jsem strach jako ty, takze to chapu. Ale pak uz bylo vsechno v poradku a mam doma krasnou holcicku. A u tebe to urcite taky dobre dopadne. Drzim palecky.
to jsem ja anonymka
ja se omlouvam,no posilam foteck,byla jsem u doktora protze jsem zacala trochu spinit ale dostal jsem utrogestan ,hcg bylo 16DPO 325 tak doufam ze uz vyskocilo ,posilam foto testu ![]()
je to 12DPO.13DPO.15DPO a vcera 19DPO dnes jsem si delalated v poledne a ta druha je silnjsi nez ta jejich jupííí ![]()
na zatim jen trosku napeti v prsou,malinko chvilemi nechutenstvi-ale to ja zvladam, nezvracim jim normlane ba dokonce jeste vice protoze nedrzim dietu,ale mam takove motaky,proste na omdlení ![]()
a pichanie v podbrusku? husty vytok? pocity ako na ms?
nic z toho? ![]()
jjj to mam taky ty pocity na ms uz jen obcas vcera je pichalo ,ale vytok nemam,nebo nevim beru ten itrogestan a zavadim si ho do pochvy tak je to asu nejak tak nastejno.
no, tak nech tu ms nedostanes aspon tych 9 mesiacov a nech sa babenku dari. ![]()
Dobry den chtela bych se zeptat vcera jsem mela dostat MS,mam bolesti v podbrisku ,presne jako bych ji mela dostat,na testu(mamatest10)ktery jsem si delala ted se mi ukazaly //,ale ta druha je mnohem slabsi,kontrolovala jsem si cipek a ten se mi zda ale mekky,tak nevim bojim se abych jeste nedostatala MS,mate s tim nekdo zkusenosti???