//CARKY,TEHOTNA???

Anonymní
7.6.10 14:50

//CARKY,TEHOTNA???

Dobry den chtela bych se zeptat vcera jsem mela dostat MS,mam bolesti v podbrisku ,presne jako bych ji mela dostat,na testu(mamatest10)ktery jsem si delala ted se mi ukazaly //,ale ta druha je mnohem slabsi,kontrolovala jsem si cipek a ten se mi zda ale mekky,tak nevim bojim se abych jeste nedostatala MS,mate s tim nekdo zkusenosti???

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17359
7.6.10 14:58

ahoj, to nevadi, ze je ta druha slabsia, si este len v 4 tt, to je normalne, kazdy den by mala ale silniet :srdce:

je normalne, ze krcok je cez den vyssie a makksi, s tym si vobec nerob hlavu. ak ciarka silnie, ziadna ms nedojde, neboj :hug:

a gratulujem :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.6.10 15:02

uz jsem prodelala jedno zamlkle tehu a muzu rici ze se ted dost bojim,klidne bych se odtajnila ale mam strach ze to nevyjde,uplne se mi chce bulit :cry: tak moc si miminko preju.

• Citovat
  • Upravit
17359
7.6.10 15:05

ale no tak, preco by si mala plakat? skus nemysliet na to najhorsie. :hug:
neboj, vsetko bude v poriadku, ver svojmu telu.
ked to minule nevyslo, asi nebolo babeno v poriadku, ale teraz je uz urcite vsetko ok. urob si testik aj zajtra a tes sa z toho ako silnie :srdce: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15775
7.6.10 16:30

Ahoj, já jsem ze začátku měla tu druhou také slabší, ale pak postupně sílila. Také mám za sebou jedno zamlklé těhu a na začátku tohoto těhu problémy, ale podívej na metřík, jak daleko už jsem. Držím palečky a pevné nervy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
DP
462
7.6.10 22:18

Ahojky.
Taky jsem prodelala zamlkle tehu. Podruhe jsem mela take dve slabe carecky, ale postupne silely. Mela jsem strach jako ty, takze to chapu. Ale pak uz bylo vsechno v poradku a mam doma krasnou holcicku. A u tebe to urcite taky dobre dopadne. Drzim palecky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
15.6.10 10:32

anonimni, ako to s Tebou dopadlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
15.6.10 12:38

to jsem ja anonymka :dance: ja se omlouvam,no posilam foteck,byla jsem u doktora protze jsem zacala trochu spinit ale dostal jsem utrogestan ,hcg bylo 16DPO 325 tak doufam ze uz vyskocilo ,posilam foto testu :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
15.6.10 12:40

kkatty, krasne, moc gratulujem, :hug:

zelam stastny koniec :huban: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
15.6.10 12:40

je to 12DPO.13DPO.15DPO a vcera 19DPO dnes jsem si delalated v poledne a ta druha je silnjsi nez ta jejich jupííí :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
15.6.10 12:44

kkaty, naaadhera, este raz gratulujem :hug:

a ake mas priznaky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
15.6.10 12:48

na zatim jen trosku napeti v prsou,malinko chvilemi nechutenstvi-ale to ja zvladam, nezvracim jim normlane ba dokonce jeste vice protoze nedrzim dietu,ale mam takove motaky,proste na omdlení :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
15.6.10 12:51

a pichanie v podbrusku? husty vytok? pocity ako na ms?

nic z toho? :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
15.6.10 12:58

jjj to mam taky ty pocity na ms uz jen obcas vcera je pichalo ,ale vytok nemam,nebo nevim beru ten itrogestan a zavadim si ho do pochvy tak je to asu nejak tak nastejno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
15.6.10 13:01

no, tak nech tu ms nedostanes aspon tych 9 mesiacov a nech sa babenku dari. :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí