Těhotenství ano či ne?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
35777
25.4.13 11:16

Ze by sis ho mela udelat? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3211
25.4.13 11:16

Jediné co Ti poradím zkus test :kytka:
A možné je vše a někdo má i MS a přesto je těhotný. A to krvácení taky mohlo být hnízdění :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7797
25.4.13 11:17

@Sanny.741
Třeba už na testu bude duch 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cher
25.4.13 11:51
@Sanny.741 píše:
Ahoj holky…
Prosím o Vaše zkušenosti… :-)
Minulý měsíc jsem MS měla opožděnou cca o týden, tento měsíc jsem ji dostala o týden dříve a pouze na 2 dny velice slabě.. Citlivé bradavky, únava a dá se říct nechutenství mě již nějaký tem den pronásleduje…
Test jsem si ještě nedělala. Co myslíte… :-)

myslím, že je to padesát na padesát :think:

• Citovat
  • Upravit
40
26.4.13 12:08

Tehule nebo ne?

Ahoj holky…jsem z toho takova nesva a snazim se na to nemyslet…

Pred dubnovou ms (tu jsem mela v prvnim tydnu dubnu) jsem mela nechraneny styk, pak nasledovala ms, par dni po ms jsem mela opet nechraneny styk a od te doby uz cca 14 dni mi je hrozne zle(14denni nevolnost, vcera presla do stavu zvraceni, porad jim(to u me nebylo normalni),boli me hlava, chodim casto curat, dela mi ted problem jizda autobusem, uz 14 dni mam silene nafoukle bricho a behem tydne jsme pribrala a skoro po tydnu mam pas, bricho, boky a prsa vetsi o 2cm a vahu o 1,1kg.

Ted pristi vikend bych mela dostat ms, tak uvidm jestli ji dostanu.

Ale diky nevolnostem, co me uz 14 dni provazi jsem sla a udelala si test, ale ten byl negativni, tak mi to nedalo a vcera jsem zavolala k dr, ze se objednam…sestra dr se me ptala, co me trapi, tak jsem ji to vse povypravela a ona mi jen tak po telefonu rekla, ze jsem uz cca 14 dni tehotna, tak proto mam zatim negativni testy a ze si me objedna az na 9.kvetna, kdy by uz melo jit neco videt na ultrazvuku.

Jinak mam uplne stejnej prubeh jak u prvniho tehu, kdy jsem 2× mela ms a negativni testy, potreti byl test pozitivni bez ms a na utz mi dr oznamil, ze jsem v 9tt (to bylo u prvniho tehu)

Dekuji za odpovedi…ja uz se smiruji s tim, ze tehu jsem…bylo to neplanovane

Meli jste to take nekdy tak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lennicka01
27.4.13 14:16

Ahoj holky.. dobrala jsem platíčko antikoncepce a menstruace dorazila jak mela.. paty den menstruace jsem zacla nove. paty den jsem uz menstruaci moc nemela jen slabe.. vyspali jsme se spolu s pritelem.. mohu byt v tom?

• Citovat
  • Upravit
Anibas55
27.4.13 18:39
@Lennicka01 píše:
Ahoj holky.. dobrala jsem platíčko antikoncepce a menstruace dorazila jak mela.. paty den menstruace jsem zacla nove. paty den jsem uz menstruaci moc nemela jen slabe.. vyspali jsme se spolu s pritelem.. mohu byt v tom?
:pocitac: To jsou otázky
  • Citovat
  • Upravit
1839
27.4.13 21:32
@Anibas55 píše: :pocitac: To jsou otázky

přesně :roll: :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
462
27.4.13 21:36
@Lennicka01 píše:

jedině zkusit test :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3211
28.4.13 12:06

Na 99% těhotná být nemůžeš :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10639
28.4.13 13:16

Kolik je asi Lenicce :think: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anibas55
28.4.13 13:52
@kkaattkkaa píše:
Kolik je asi Lenicce :think: :roll:

15?? :think:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.9.18 09:44

Ahoj, prosím poraďte. Byla jsem na KETU. Zítra mám volat výsledek těhotenského testu. A já jsem zmatená, druhá čárka se objevila po 5 minutách (dle návodu lze odečítat do 10 min),ale ta čárka je velmi světlá. Co myslíte?

• Citovat
  • Upravit
5810
9.9.18 09:50
@Anonymní píše:
Ahoj, prosím poraďte. Byla jsem na KETU. Zítra mám volat výsledek těhotenského testu. A já jsem zmatená, druhá čárka se objevila po 5 minutách (dle návodu lze odečítat do 10 min),ale ta čárka je velmi světlá. Co myslíte?

Je to tam ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
9.9.18 09:51

Měla jsem čárku ještě světlejší,téměř nebyla vidět a test byl pozitivní. Pokud je to v limitu opravdu vypadá,že je pozitivní!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí