Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Jediné co Ti poradím zkus test ![]()
A možné je vše a někdo má i MS a přesto je těhotný. A to krvácení taky mohlo být hnízdění ![]()
@Sanny.741 píše:
Ahoj holky…
Prosím o Vaše zkušenosti…
Minulý měsíc jsem MS měla opožděnou cca o týden, tento měsíc jsem ji dostala o týden dříve a pouze na 2 dny velice slabě.. Citlivé bradavky, únava a dá se říct nechutenství mě již nějaký tem den pronásleduje…
Test jsem si ještě nedělala. Co myslíte…
myslím, že je to padesát na padesát ![]()
Ahoj holky…jsem z toho takova nesva a snazim se na to nemyslet…
Pred dubnovou ms (tu jsem mela v prvnim tydnu dubnu) jsem mela nechraneny styk, pak nasledovala ms, par dni po ms jsem mela opet nechraneny styk a od te doby uz cca 14 dni mi je hrozne zle(14denni nevolnost, vcera presla do stavu zvraceni, porad jim(to u me nebylo normalni),boli me hlava, chodim casto curat, dela mi ted problem jizda autobusem, uz 14 dni mam silene nafoukle bricho a behem tydne jsme pribrala a skoro po tydnu mam pas, bricho, boky a prsa vetsi o 2cm a vahu o 1,1kg.
Ted pristi vikend bych mela dostat ms, tak uvidm jestli ji dostanu.
Ale diky nevolnostem, co me uz 14 dni provazi jsem sla a udelala si test, ale ten byl negativni, tak mi to nedalo a vcera jsem zavolala k dr, ze se objednam…sestra dr se me ptala, co me trapi, tak jsem ji to vse povypravela a ona mi jen tak po telefonu rekla, ze jsem uz cca 14 dni tehotna, tak proto mam zatim negativni testy a ze si me objedna az na 9.kvetna, kdy by uz melo jit neco videt na ultrazvuku.
Jinak mam uplne stejnej prubeh jak u prvniho tehu, kdy jsem 2× mela ms a negativni testy, potreti byl test pozitivni bez ms a na utz mi dr oznamil, ze jsem v 9tt (to bylo u prvniho tehu)
Dekuji za odpovedi…ja uz se smiruji s tim, ze tehu jsem…bylo to neplanovane
Meli jste to take nekdy tak?
Ahoj holky.. dobrala jsem platíčko antikoncepce a menstruace dorazila jak mela.. paty den menstruace jsem zacla nove. paty den jsem uz menstruaci moc nemela jen slabe.. vyspali jsme se spolu s pritelem.. mohu byt v tom?
@Lennicka01 píše:
Ahoj holky.. dobrala jsem platíčko antikoncepce a menstruace dorazila jak mela.. paty den menstruace jsem zacla nove. paty den jsem uz menstruaci moc nemela jen slabe.. vyspali jsme se spolu s pritelem.. mohu byt v tom?
@Lennicka01 píše:
jedině zkusit test ![]()
Ahoj, prosím poraďte. Byla jsem na KETU. Zítra mám volat výsledek těhotenského testu. A já jsem zmatená, druhá čárka se objevila po 5 minutách (dle návodu lze odečítat do 10 min),ale ta čárka je velmi světlá. Co myslíte?
@Anonymní píše:
Ahoj, prosím poraďte. Byla jsem na KETU. Zítra mám volat výsledek těhotenského testu. A já jsem zmatená, druhá čárka se objevila po 5 minutách (dle návodu lze odečítat do 10 min),ale ta čárka je velmi světlá. Co myslíte?
Je to tam ![]()
Měla jsem čárku ještě světlejší,téměř nebyla vidět a test byl pozitivní. Pokud je to v limitu opravdu vypadá,že je pozitivní!