Těhotenství ano či ne?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
570
25.10.18 19:18
@Kris1988 píše:
@denkat tak to by pak tím spíš mohlo být… 28.9. styk, ovulace 2.10., pak 9 dní na uhnízdění…to je 11.10. a dnes HCG 129… Když obden to má vzrůst dvakrát… To je cca 14 dní… Takže podle toho by dnes mělo být 25.10., to jsem nevěděla, že se může uhnizdovat tak dlouho…potvora…já o tom fakt nemám nic načteného, tím, že jsme to vůbec nečekali… :zed: Tak díky moc za rady,holky :) :roll:

No to víš když se snažíš delší dobu jako já tak hodně pochytíš :lol: ale buď ráda, že to takhle vyšlo ;) teď jen aby vše probíhalo bez komplikací ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1762
25.10.18 19:50
@denkat píše:
No to víš když se snažíš delší dobu jako já tak hodně pochytíš :lol: ale buď ráda, že to takhle vyšlo ;) teď jen aby vše probíhalo bez komplikací ;)

Jo to je jasný…když se o to člověk zajímá, tak toho pochytí hodně…a jak dlouho se snažíš? Mas už nějakého prcka, nebo se snažíte o prvního?? Já doufám,že to vše bude probíhat bez komplikací,ale to je vše ve hvězdách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
570
25.10.18 20:43
@Kris1988 píše:
Jo to je jasný…když se o to člověk zajímá, tak toho pochytí hodně…a jak dlouho se snažíš? Mas už nějakého prcka, nebo se snažíte o prvního?? Já doufám,že to vše bude probíhat bez komplikací,ale to je vše ve hvězdách.

Určitě bude, mysli pozitivně ;) …snažíme se s manželem už rok a zatím nic kromě toho,co jsem už říkala, v půlce listopadu nás čeká vyšetření (spermiogram, hormonální profil atd) takže uvidíme…snažíme se o naše první :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1762
25.10.18 21:04

@denkat tak to držím palce, aby se tam něco ukázalo a povedlo se to hned potom…!!! Kamarádka takhle nemohla otěhotnět dva roky, tak šli na nějakou tu inseminaci a nakonec se jim nepovedlo ani to a otěhotněla uplne normálně… Pak hned druhé a teď se chudák děsila, že myslela, že čeká třetí :-) jak to najednou dokáže s člověkem zamávat… třeba se ukáže, že jste oba úplně v pořádku a vyklidnite se a bude to hned napoprvé… To by byla paráda… Psychika asi dělá hodně… Má to ta příroda divně zařízený…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
570
25.10.18 21:28
@Kris1988 píše:
@denkat tak to držím palce, aby se tam něco ukázalo a povedlo se to hned potom…!!! Kamarádka takhle nemohla otěhotnět dva roky, tak šli na nějakou tu inseminaci a nakonec se jim nepovedlo ani to a otěhotněla uplne normálně… Pak hned druhé a teď se chudák děsila, že myslela, že čeká třetí :-) jak to najednou dokáže s člověkem zamávat… třeba se ukáže, že jste oba úplně v pořádku a vyklidnite se a bude to hned napoprvé… To by byla paráda… Psychika asi dělá hodně… Má to ta příroda divně zařízený…

Děkuji :* uvidíme, jak dopadnou výsledky, snad dobře…já jsem to ze začátku dost řešila, fakt mi to lezlo na mozek, ale teď už jsem v klidu ;) neříkám, že na to nemyslím, ale nehrotím to, až to přijde tak to přijde a nebo taky nepřijde, i s touhle možností musí člověk počítat i když si to málokdo dokáže připustit …naštěstí dneska je spousta jiných možností :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1762
26.10.18 08:09

@denkat právě no, je to věc, kterou člověk neovlivní… Prostě to buď pujde nebo ne a stres tomu nepomůže… ale i tak držím palce :-) V každém případě nevím, jak já vydržím až do pátku…dnes jsem zase malinko krvácela… Přece nemůžu pořád ležet s nohama nahoře a ani tak mi to nemusí pomoct…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
570
26.10.18 08:16
@Kris1988 píše:
@denkat právě no, je to věc, kterou člověk neovlivní… Prostě to buď pujde nebo ne a stres tomu nepomůže… ale i tak držím palce :-) V každém případě nevím, jak já vydržím až do pátku…dnes jsem zase malinko krvácela… Přece nemůžu pořád ležet s nohama nahoře a ani tak mi to nemusí pomoct…

Hele některé ženy prošpiní celé těhotenství, minimálně bych ale třeba průběžně testovala jestli čárka neslábne ;) ale já myslím, že když tě nic nebolí tak to bude v pořádku ;) a zkus taky třeba ten CLEARBLUE, schválně kolik týdnů ti ukáže ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1762
26.10.18 08:58

@denkat chci ho zkusit zítra… Nebo možná spíš zítra zkusím ten stejný, jako jsem měla, abych viděla, jak je na tom carka a pak třeba v pondělí ten digitální… Ale teď už zase spinim, tak já nevim… Aby to nebylo něco špatného… Ale dnes mi teda moc dobře není, to je pravda… Píchá mě v podbřišku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
26.10.18 09:02

Ahoj holky, můžu se přidat s malou otázkou??? Každý měsíc testuji ovu testíky a vždy se mi ukážou // a další den bolest podbříšku, tak vím, že ovu proběhla (i podle BT). Tento měsíc je ale divný, testuji ale nikdy nebyl test úplně pozitivní. Podle hlenu a bolestí jsem si ovu jen tipla - myslela jsem, že mám třeba i anovulační cyklus. Jsem ted 24DC a už 10dní je mi divně od žaludky, bolí prsa, záda v kříži a podbříšek, stále mě pobolívá hlava a mám menší průjem. Jelikož mi to všechno přišlo divný, tak jsem si udělala ovu test a okamžitě tam vyběhly // 100% pozitivní (takto pozitivní jsem to nikdy neměla),byly pozitivní 3 testy po sobě (3dny). Cyklus mám 28dní. Myslela jsem si, že jsem ovulku propásla a že to třeba může značit i začátek těhotenství, TT je negativní (je ještě brzo). Za 4 dny má být MS, tak je mi divný, že by ted byla ovulka. Nemáte s tím některá zkušenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
570
26.10.18 09:19
@Kris1988 píše:
@denkat chci ho zkusit zítra… Nebo možná spíš zítra zkusím ten stejný, jako jsem měla, abych viděla, jak je na tom carka a pak třeba v pondělí ten digitální… Ale teď už zase spinim, tak já nevim… Aby to nebylo něco špatného… Ale dnes mi teda moc dobře není, to je pravda… Píchá mě v podbřišku…

Klidně i tak můžeš, jak budeš chtít ;) pokud nemáš nějaké silné bolesti v podbřišku, jako jsou třeba menstruační tak bych se tím nezatěžovala, stres ničemu a nikomu neprospěje ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1762
26.10.18 11:09

@denkat je to hrozný, jak se najednou člověk začne sledovat a nic se mu nezdá… Je pravda, že byl taky včera sex, tak že i s tim to může souviset, ale je mi fakt divně…ještě jsem volala na gyndu a řekla mi sestra, ať si koupím Ascorutin a že můžu 2 tablety třikrát denně a na zuby že prý můžu paralen, že ten ničemu neublíží…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
570
26.10.18 11:54
@Kris1988 píše:
@denkat je to hrozný, jak se najednou člověk začne sledovat a nic se mu nezdá… Je pravda, že byl taky včera sex, tak že i s tim to může souviset, ale je mi fakt divně…ještě jsem volala na gyndu a řekla mi sestra, ať si koupím Ascorutin a že můžu 2 tablety třikrát denně a na zuby že prý můžu paralen, že ten ničemu neublíží…

Hele být tebou, vzhledem k tomu, že špiníš bych si sex odpustila, alespoň do další návštěvy doktora a pak by se vidělo …co se léků týče, já nejsem zastánce toho rvát do sebe chemii když to není vysloveně nutné, zvlášť pak v těhotenství i když by to údajně nemělo ničemu škodit, ale to je jen můj názor ..ty samozřejmě dělej, jak myslíš ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
26.10.18 12:05
@Kris1988 píše:

No bohužel to je pořád 50:50 a pokud má těhu odejít, pak s tím bohužel ani léky nic neudělají. Je víkend, tak si zkus odpočinout a dělat něco, co tě baví ať přijdeš na jiné myšlenky. Víc se udělat nedá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1762
26.10.18 12:40

@denkat já taky zbytečně do sebe nic cpát nechci, ale spíše se mi jednalo o to, jestli si můžu vzít třeba ten paralen na zuby, mám s nima dlouhodobě problémy, tak kdyby bylo nejhůř, chci ho mít aspoň doma :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
26.10.18 12:42

@Kris1988 Paralen určitě v nouzi můžeš. Případně se zkus zeptat v lékárně tam by ti mohli poradit ještě něco jiného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí