Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@veronika773 píše:
Delala jsem mamatest
TAk asi ještě tolik HCG není a nebo jsi ta šťastná, které tests nic neukáže ![]()
No nevim docela me to desi a v podbrisku me píchá kdyz se rozcilim
@veronika773 píše:
No nevim docela me to desi a v podbrisku me píchá kdyz se rozcilim
Zbytečně stresuješ.
No tak nevim je to divne na ult jsem take mimi videla ale test nic
@veronika773 píše:
No tak nevim je to divne na ult jsem take mimi videla ale test nic
A čemu věříš? Utz nebo kusu počůraného papíru??JSi těhotná, tak proč se zbytečně stresuješ?
Co by za to jiné ženy daly. ![]()
@Kris1988 já zažila i potrat bez revize a byla to jako delší ms a dost bolestivá ale furt lepší než revize
Pokud hcg neroste jak má je to jasné že je něco špatně
No musela jsem ležet do 22tt, bylo to docela psycho, ale krvácela jsem tu noc a pak už vůbec a hematom se začal rozpadat až po 20tt
. Už je to pár let zpátky ![]()
@P4ja jiste ze ult verim a hlavne mam trombozu tak se bojim mimi chceme. V utery jdu na dalsi kontrolu tak uvidime
@veronika773 píše:
@P4ja jiste ze ult verim a hlavne mam trombozu tak se bojim mimi chceme. V utery jdu na dalsi kontrolu tak uvidime
TAk tím víc, bych se snažila být v klidu a nehledt problémy tam , kde nejsou. Test se klidně může vybarvit. teď to tak odpovídá tom přelomu při vynechané MS.
@denkat díky, určitě dám vědět… Jako tenhle měsíc si dám ještě určitě pauzu a pak uvidíme… Sama jsem zvědavá, co mi doktor poví…ale předpokládám,že mi bude brát aspoň krev, aby bylo vidět, že to HCG kleslo…
@Markéta80 no tak to je teda pěkný…to pak musí být taky docela dobrej stres… Člověk si říká, že si to nesmí připouštět, ale nepripoustej si to vid… Mě to HCG nerostlo, tak mi bylo jasný, že něco není dobre, ale když jsem jela z pohotovosti,tak jsem měla co dělat,abych vůbec dojela,když jsem se rozkrvacela…tam hlavně,že to s vámi dobře dopadlo… Hold,když to nejde bez ležení… A tys teda potratila dvakrát? Jednou s revizí a jednou bez? Nenechali tě pak potom třeba doma na rizikovém?
@veronika773 zbytečně nestresuj…čím víc se budeš hlídat, tím víc se vystresujes a tím zbytecnejsi problémy si můžeš zpusobit…daleko lepší je, když je přece mimco vidět na utz, než když máš vidět čárku navic
já měla čárku vidět dlouho a bylo mi to k ničemu, když na utz nebylo nic vidět přece…