Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Suzzzine je to pozitivni test, ale na 7 den po je az moc silny
. Ale otazka zda jsi nemela pregnyl ci jinou hormonalni injekci pred, to by potom mohl ukazivat zbytky z toho.
@ii-ivuska píše:
@Suzzzine je to pozitivni test, ale na 7 den po je az moc silny. Ale otazka zda jsi nemela pregnyl ci jinou hormonalni injekci pred, to by potom mohl ukazivat zbytky z toho.
@ii-ivuska píše:
@Suzzzine je to pozitivni test, ale na 7 den po je az moc silny. Ale otazka zda jsi nemela pregnyl ci jinou hormonalni injekci pred, to by potom mohl ukazivat zbytky z toho.
Ovitrelle sem mela
@Suzzzine Tak to je bohužel z něho. Ovitrelle přetrvává u nekoho i dva tydny. Ale 10 dni je standardní. Takze dříve nez za tyden bych netestovala.
@Lucie95 píše:
Pozitivni oba dva gratuluji ☺️
Ahoj nejsem si jistá test dělaný 7den po ui. Jak psala Iva může to být overtile ještě v těle skusim test ten 10den udělat ještě. Prý ty max sou spolehlive
Ahoj holky. Potřebovala bych se zeptat ohledně testu. Dělala jsem si Lady Max 10, papírkovy, kde je slabá čárka, a potom ten samy, ale komfort, a tam je krásná viditelná čárka. I na CB mi vyšlo 1-2. Papirkovy Lady Max jsem si dělala několikrát, a vždycky slabá čárka, Comfort silná. Nemá někdo stejnou zkušenost ? Co to muže byt ?
@Anonymní píše:
Ahoj holky. Potřebovala bych se zeptat ohledně testu. Dělala jsem si Lady Max 10, papírkovy, kde je slabá čárka, a potom ten samy, ale komfort, a tam je krásná viditelná čárka. I na CB mi vyšlo 1-2. Papirkovy Lady Max jsem si dělala několikrát, a vždycky slabá čárka, Comfort silná. Nemá někdo stejnou zkušenost ? Co to muže byt ?
Těhotenství? Síla čárky nic nevypovídá, když vidíš druhou čárku jsi těhotná. Zkus za pár dní a bude silnější.
Ahoj holky menstruaci mam mit az za 4dny a dnes pri utreni takovej ruzovej svetlej vytok nebo co. Muze to bejt tehu
Muj prvni tehotensky test, tak nejsem moc moudra. Dnes prvni den vynechana mestruace, test pepino. Je uz i tohle pozitivni?
Holky test Imtimed z Dm, citlivost 25, co říkáte ?
@Anonymní píše:
Holky test Imtimed z Dm, citlivost 25, co říkáte ?
Tiše gratuluji. ![]()