Těhotenství ano či ne?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18.12.18 16:30

kdy máš dostat ms?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.12.18 16:37

@Lucka Ponocna no poskedni ms byla kolem 20-22.11 tyden

• Citovat
  • Upravit
18.12.18 16:41

takze ještě nemáš zpoždění?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.12.18 16:44

@Lucka Ponocna to já vubec n vim teoreticka za 2 dny cca …ale jako ja prave nevim protoze jsem to měla vždy jak kdy , vyvolavacky a pak jsem brala leky na upravu cyklu a posledni cca 3mesice je neberu a nekdy jsem to mela po 4 tydnech od prvniho dne ms takže opravdu ted nevim jak to pocitat ale poslednich par mesucu jsme zpozdeni nemela ..bohuzrl posledni 3 mesice nemam zapsanou ms měla jsem toho ted opravdu moc a úplně mi to vypadlo …
Musim dodat že se nesnazime o dítě ale ty prsa a bricho atd

• Citovat
  • Upravit
4841
18.12.18 17:00

Já se docela hezky orientovala podle těchto výpočtů

https://www.abctehotenstvi.cz/…cet/ovulace/?…

Jestli máš cyklus 28 dní, test by mohl něco prokázat 19.12. Já měla den po zpoždění pidi dušíka a pořádně se mi čárka vybarvila až osmý den zpoždění. Na příznaky se říká, že je ještě brzy, protože hodnota HCG je minimální, mě ale dost bolel podbřišek tak dva dny před očekávsnou ms. Dnes jsem 5+4 a zazím nějaké veliké příznaky nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.12.18 17:04

@Janita3 dekuji moc mrknu na tom. Me to prave takx prijde brzo ale tak strašně cizliva prsa jsem neměla . Tak zkusím asi zítra..u prvniho tehu priznaky až 7tt

• Citovat
  • Upravit
1762
7.5.19 21:58

@denkat ahoj, tak co, jak jste dopadli v tom listopadu na spermiogramu atd.? Už se zadařilo? Já chytla v lednu zápal plic, takže ve výsledku je to skoro lepší, že to mimco nebylo…ale od té doby jen mykózy, mykózy, mykózy…šílený :-( už nevím, jak se toho zbavit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
570
10.5.19 14:05
@Kris1988 píše:
@denkat ahoj, tak co, jak jste dopadli v tom listopadu na spermiogramu atd.? Už se zadařilo? Já chytla v lednu zápal plic, takže ve výsledku je to skoro lepší, že to mimco nebylo…ale od té doby jen mykózy, mykózy, mykózy…šílený :-( už nevím, jak se toho zbavit…

Ahojky, na spermiogram nás objednali v prosinci a bohužel tedy vyšla nám 4% pohyblivost spermií - čili asthenozoospermie :roll: nicméně nasadili jsme vitamíny a hned v lednu se zadařilo :lol: teď jsem v 18. týdnu
Jinak na mykózy já moc netrpím, měla jsem asi 3× v životě nicméně ti doporučuji nosit bavlněné prádlo nebo nejlépe vůbec žádné (zvlášť teď v létě), potom je další metoda, která se velmi osvědčila mé mamině - pořádně si umyj ruce, opravdu důkladně, poté si strč prst dovnitř a několikrát musí vnitřek obkroužit dokola (na prstu budeš mít bílé „cucky“) poté důkladně umýt ruce a zopakovat dokud nebudeš mít prst „čistý“…vím, trochu nechutný, ale zabírá ;) jinak se ještě doporučuje namočit tampon do bílého jogurts živýma kulturama a zavést ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1762
10.5.19 19:23
@denkat píše:
Ahojky, na spermiogram nás objednali v prosinci a bohužel tedy vyšla nám 4% pohyblivost spermií - čili asthenozoospermie :roll: nicméně nasadili jsme vitamíny a hned v lednu se zadařilo :lol: teď jsem v 18. týdnu
Jinak na mykózy já moc netrpím, měla jsem asi 3× v životě nicméně ti doporučuji nosit bavlněné prádlo nebo nejlépe vůbec žádné (zvlášť teď v létě), potom je další metoda, která se velmi osvědčila mé mamině - pořádně si umyj ruce, opravdu důkladně, poté si strč prst dovnitř a několikrát musí vnitřek obkroužit dokola (na prstu budeš mít bílé „cucky“) poté důkladně umýt ruce a zopakovat dokud nebudeš mít prst „čistý“…vím, trochu nechutný, ale zabírá ;) jinak se ještě doporučuje namočit tampon do bílého jogurts živýma kulturama a zavést ;)

Fakt? Tak to je super.. kdyby vás bývalí poslali dřív, tak jste si mohli ušetřit spoustu trápení… My teď uvažujeme, jestli se do toho mladete taky nepustit… No uvidíme :-) třeba už je zaděláno a ještě to nevím, připadám si stejně divne, jako tenkrát, ale přijde mi, že je to moc brzo, abych o tom věděla… Jen se mi stejně motá hlava a dělá se mi špatně v MHD, ale jsem teprve tak 5DPO, takže mi spíš šíbe…
Já už jsem vyzkoušela snad vše (takže pokud tohle pomůže, jdu do toho)…nikdy jsem na to netrpěla, všeho všudy snad dvakrát a pokaždé po antibiotikách…s tím zápalem plic jsem si dost užila, resp. my oba…měla jsem troje antibiotika po sobě, takže ve mě umřely asi všechny dobrý bakterie…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.5.19 17:04

Krásný den všem, mám otázku.
V září jsem vysadila antikoncepci, v prosinci jsem měla zpoždění 18 dní ms, v lednu jsem šla k paní doktorce, bylo to nejspíš tím vysazením.
Ale teď, teď mám menší problém, a furt nevím na čem jsem, poctivě jsem vše počítala, i když skoro ničemu nerozumím, ale ms jsem měla dostat teď 12.5. a furt nic, včera co bylo jediné, tak na tamponu malinkatá růžová skvrnka, a test mám negativní, otázka, mám ještě čekat, jestli se ms dostaví a nebo jít k dr. Moc děkuji za rady a zkušenosti.

• Citovat
  • Upravit
11659
16.5.19 22:08
@Anonymní píše:
Krásný den všem, mám otázku.
V září jsem vysadila antikoncepci, v prosinci jsem měla zpoždění 18 dní ms, v lednu jsem šla k paní doktorce, bylo to nejspíš tím vysazením.
Ale teď, teď mám menší problém, a furt nevím na čem jsem, poctivě jsem vše počítala, i když skoro ničemu nerozumím, ale ms jsem měla dostat teď 12.5. a furt nic, včera co bylo jediné, tak na tamponu malinkatá růžová skvrnka, a test mám negativní, otázka, mám ještě čekat, jestli se ms dostaví a nebo jít k dr. Moc děkuji za rady a zkušenosti.
čekej 14 dní a pak k dr.. zpoždění 4 dny neřeš… udělej si ještě test třeba za 4 dny citlivost 10 a uvidíš
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.5.19 17:27

Prosím mohla bych se zeptat? Moc se snažíme o miminko a všichni tu všude pořád píší jak jim test ukázal třeba 3 dny i 5 dní před očekávanou menstruaci… Mě neukazuje ani ducha 😪 myslíte si že je nějaká šance na to, že se mimi povedlo? 😪 Děkuji maminky za vaši odpověď… Ms byla 24.4 cca 3-4 denní… Sex proběhl poslední večer po sprse kdy za celý den jsem zaznamenala už jen lehké špinění ☺️️ poté byl styk 4 a 5.5 ovu si myslím, že mi začala 5.5 v noci, protože při ní myvam strašně bolesti a dosti omezenou pohyblivost, druhé den v práci jsem si taky pěkně užila 😂… Nyní čekám na ms, která by měla přijít 21.5..zkoušela jsem už 5 testiku, protože jak jsem již zmiňovala jsem se tu dočetla že spousty z Vás test mělo pozitivní ale já stále nic 😫 😪

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6238
17.5.19 18:21

@Laskonka16 může vyjít pozitivní ale taky nemusí, i kdyby ukázal test ducha před MS a pak by to s MS odešlo nešla bys to asi hůř. Proto se doporučuje testovat až v den MS nebo den po vynechani. Příroda si sama řekne kdy je ten správný čas a ty máš do MS ještě nějaký čas, takže opravdu zkus test až v den MS teď se zbytečně stresuješ ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
17.5.19 20:02

@Laskonka16 ahojky,jsem na tom úplně stejně :D mr doktor pichl ovitrell 4.5 a měli de snažit :lol: menstruaci čekám 20.5. Spinim od osmého, TT negativní a tak dnes jsem byla u doktora na ultrazvuku vše v pořádku, doktor řekl ze nevylučuje těhotenství ze musíme vyčkat, pac je prý moc brzo aby to viděl na ultrazvuku :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
17.5.19 22:28
@Laskonka16 píše:
Prosím mohla bych se zeptat? Moc se snažíme o miminko a všichni tu všude pořád píší jak jim test ukázal třeba 3 dny i 5 dní před očekávanou menstruaci… Mě neukazuje ani ducha 😪 myslíte si že je nějaká šance na to, že se mimi povedlo? 😪 Děkuji maminky za vaši odpověď… Ms byla 24.4 cca 3-4 denní… Sex proběhl poslední večer po sprse kdy za celý den jsem zaznamenala už jen lehké špinění ☺️️ poté byl styk 4 a 5.5 ovu si myslím, že mi začala 5.5 v noci, protože při ní myvam strašně bolesti a dosti omezenou pohyblivost, druhé den v práci jsem si taky pěkně užila 😂… Nyní čekám na ms, která by měla přijít 21.5..zkoušela jsem už 5 testiku, protože jak jsem již zmiňovala jsem se tu dočetla že spousty z Vás test mělo pozitivní ale já stále nic 😫 😪

Nelov duchy a počkej do vynechání. Těch pár dnů se to snad nezblázní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí