Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Dobrý den, na konci září jsem vysadila antikoncepci.,, MS" jsem dostala normálně, v listopadu též, tedy s týdením zpožděním, teď v prosinci, tak už mám 12 dní zpoždění a s přítelem jsme měli několikrát nechráněný sex. Test jsem di dělala a byl negativní, má otázka zní, jestli mám počká nebo jít na gyndu. Děkuji moc
Nu pokud by nedorazila ms do 14 dnů a testy negativní, raději bych si na gyndu skočila. Každopádně můžeš teď mít vše rozhozené po vysazení. Dr tě prohlídne a případně dostaneš vyvolávací injekci. Kdyby jsi měla rozhozenou i ovulaci a miminko zapadlo později, nemusíš se vůbec bát, vyvolávačka by mu neuškodila, říká se že naopak ![]()
@veronika773 Nic ti neřeknou a nic neuvidí. Přestaň to hrotit a objednej se až tak za 3 týdny. Dřív to nemá cenu. Budeš se akorát stresovat ještě víc, jestli to ještě vůbec jde. ![]()
@veronika773 píše:
Ahoj holky je tam nebo jsem slepa klepali s mi ruce
Též vidím ducha.
@veronika773 To je moc brzy. Pokud nemas po nejakych zamlklych těhotenstvích, tak neni kam spechat. Ted nic neuvidi, nejdrive te pozve stejne az dva tydny po ocekavane ms, tzn. ze az nekdy zacatkem ledna. Pro tvuj klid si udelej obcas test stejne znacky jako dnes a pokud bude silit a jine potíže nebudou, tak s největší pravděpodobností bude vsechno o.k.
Moc drzim pesti. ![]()
@ii-ivuska ahoj uz jsem prave mrla 1 potrat samov… A jsem trombotik zitra mam prijit na ktev
@veronika773 Aha, tak to jsme na tom podobne. A zacala jsem pichat injekce uz 2 dny pred ocekavanou ms a pozval jsi me uz 4+6 na kontrolu. Takze neni na co cekat.
Ahoj holky, dnes jsem byla na gyndě kvůli té zpožděné ms a na ultrazvuku nic zvláštního neviděla. Teď čekám na výsledky z krve, tak jsem jak na trní. 😂
Ahoj holky. Psala jsem už i jinam ale odpovedela jen jedna pani zak bych chzela vedet nazor .. vim ze nejste vedmi..ja sama mám už jedno dítě doma…
Posledni ms kolem 20-22.11 cca 5 dni možná více mě hrozně bolí břicho pak zp hned odejde myslim si vždy že už to dostanu a z niceho nic po bolesti ai pamatka ..šíleně mě bolí, pálí prsa nikdy jsem to neměla ani před/při MS …nevin ani kdy udělat test jestli by slo neco vydet u prvniho ditka jsen dělala 14 dni zpozdeni a dost slabe //
Dobrý den, na konci září jsem vysadila antikoncepci.,, MS" jsem dostala normálně, v listopadu též, tedy s týdením zpožděním, teď v prosinci, tak už mám 12 dní zpoždění a s přítelem jsme měli několikrát nechráněný sex. Test jsem di dělala a byl negativní, má otázka zní, jestli mám počká nebo jít na gyndu. Děkuji moc